Böyle bir durumda ne yapılır

E siz zaten öyle diyerek gezmeyin de bir çok yörede yaygın kullanılan bir kelime nasıl bu kadar rahatsız edebilir. Var ki böyle bir kelime kullanılıyor
Sence aylarca olan onca nasılsınhamilelik nasıl gdiyor iyi misin bebek nasıl muhrbbetinden sonra insana muhalefet olmaya kalkma lütfen
, ahde vefa ilkesi denen bsey var sizin oralarda da bu yok galiba

Anamız da atamiz eşimizn dedesi ebesi dayıları emmileri de ata . Hepsi kaynata o zaman cok sinir bozucu .
Kaynata kaynata diyerek gezemem ortalıkta
Çok rahatsız oldum

E siz zaten öyle diyerek gezmeyin de bir çok yörede yaygın kullanılan bir kelime nasıl bu kadar rahatsız edebilir. Var ki böyle bir kelime kullanılıyor

Bizde var ve hala kullanılır. En moderen benim been

ayy ben de gıcık olurum o lafa
bir de kaynım lafı hele ayy felaket, felaket...
asla kullanmam herhalde
eşimin kardeşi diyorum hep ya da ismiyle anlatıyorum bir durum olursa

Sence aylarca olan onca nasılsınhamilelik nasıl gdiyor iyi misin bebek nasıl muhrbbetinden sonra insana muhalefet olmaya kalkma lütfen
, ahde vefa ilkesi denen bsey var sizin oralarda da bu yok galiba
Tamam o muhabbetleri ettik güzeldi güldük eğlendik yine ortak paydada buluşsak yine muhabbet ederiz o ayrı. Şimdi burada yazdığın saçma geldi

Anamız da atamiz eşimizn dedesi ebesi dayıları emmileri de ata . Hepsi kaynata o zaman cok sinir bozucu .
Kaynata kaynata diyerek gezemem ortalıkta
Çok rahatsız oldum
Benimle herhangi bir vefa alışverişiniz yok ben cevap vereyim bari

Konu sahibi herkes kaynata diyecek
Aksini asla kabul etmem filan dememiş zaten
Sizin yörenizde denmiyorsa veya denmesinden rahatsızsanız siz demeyin tabi ki
Yöresel bi şeyi insanlar size açıklamışlar bilmediğiniz için
Rahatsız mı oldunuz çok mu etkilendiniz o tamamen sizi ilgilendiren bi konu
Herhangi bi dayatma yok yani kimseye
Rahat olun

Hmmm
- aile apartmaninda ev
- o evin kirada olmasi
- sizin baska bir yerde ev almaniz
- bu evin kredisini oduyor olmaniz
Bence tamam yani bu konunuzda da eksik yok cok sukur. Yoksa biz kk olarak ne yapardik

yaa eksik yazmışsınız
-aile apartmanındaki + başka yerdeki evin borçlarını öderken tatile çıkamamak ama teyzenin kızının da tatile çıkamayacak durumda olmasına rağmen bedavadan tatil kazanması ve hasetlenme de check

Bi de bu ablamizin moreli cok bozuk, son dakikada hazirladigi cv sinde yaptigi dil bilgisi hatalari nedeniyle ise alinmamisti Ama moreli bozuk bakin bu cok onemli

ayy ben de gıcık olurum o lafa
bir de kaynım lafı hele ayy felaket, felaket...
asla kullanmam herhalde
eşimin kardeşi diyorum hep ya da ismiyle anlatıyorum bir durum olursa
Yani annemin jenerasyonu kullanıyor ve hala memlekette olanlar o şekilde konuşur. Hoş mu değil mi bilmem ama ben de kullanmıyorum. bu arada Kaynım yok

Yani annemin jenerasyonu kullanıyor ve hala memlekette olanlar o şekilde konuşur. Hoş mu değil mi bilmem ama ben de kullanmıyorum. bu arada Kaynım yok

hep cem yılmaz yüzünden
aynısı kaynımda da var dedi dedi, hayır zaten sevmem büsbütün soğudum
kaynata denir canım ben de biliyorum ama hiç yeni nesil bir kelime değil
hayır düşünsene genel müdürsün toplantıda arıyorlar ve "pardon kaynatam arıyor" diyorsun ahahahaha

Borç kişiseldir .
İşin kötüsü adam daha yaşıyor ,gerçekten sabah 8 de bunları mi düşünüyorsunuz
Bu saatte bunun derdine düşmesi iyi niyetli değil ama miras durumunda borç kişisel olmuyor. Borçta miras gibi mesela mal varlığı bölüşüldüğü gibi borçlarda bölüşülüyor, yani mirasçılara kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kesinlikle öyle herhangi bir durumda bu borç eşimin kredi ile aldığı evi etkiler mi ve reddi miras nasıl yapılır bunu öğrenmek istiyorum
Hayır eşinin krediyle aldığı borcu etkilemez. Reddi miras ölümden önce de yapılabiliyor sonra da. Sonra yapılması için belli bir süre var.

Ay oha akjfjsjfjd.
Tam aç gözlüymüş, hadi kendini düşünmüyorsun işyerindeki insanları da mı düşünmüyorsun be, pes. Bizim oralarda böyle insanlara gözünü toprak doyursun derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…