- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
Sence aylarca olan onca nasılsınhamilelik nasıl gdiyor iyi misin bebek nasıl muhrbbetinden sonra insana muhalefet olmaya kalkma lütfenE siz zaten öyle diyerek gezmeyin de bir çok yörede yaygın kullanılan bir kelime nasıl bu kadar rahatsız edebilir. Var ki böyle bir kelime kullanılıyor
Anamız da atamiz eşimizn dedesi ebesi dayıları emmileri de ata . Hepsi kaynata o zaman cok sinir bozucu .
Kaynata kaynata diyerek gezemem ortalıkta
Çok rahatsız oldum
E siz zaten öyle diyerek gezmeyin de bir çok yörede yaygın kullanılan bir kelime nasıl bu kadar rahatsız edebilir. Var ki böyle bir kelime kullanılıyor
Bizde var ve hala kullanılır. En moderen benim been
Tamam o muhabbetleri ettik güzeldi güldük eğlendik yine ortak paydada buluşsak yine muhabbet ederiz o ayrı. Şimdi burada yazdığın saçma geldiSence aylarca olan onca nasılsınhamilelik nasıl gdiyor iyi misin bebek nasıl muhrbbetinden sonra insana muhalefet olmaya kalkma lütfen
, ahde vefa ilkesi denen bsey var sizin oralarda da bu yok galiba
Benimle herhangi bir vefa alışverişiniz yok ben cevap vereyim bariAnamız da atamiz eşimizn dedesi ebesi dayıları emmileri de ata . Hepsi kaynata o zaman cok sinir bozucu .
Kaynata kaynata diyerek gezemem ortalıkta
Çok rahatsız oldum
Hmmm
- aile apartmaninda ev
- o evin kirada olmasi
- sizin baska bir yerde ev almaniz
- bu evin kredisini oduyor olmaniz
Bence tamam yani bu konunuzda da eksik yok cok sukur. Yoksa biz kk olarak ne yapardik
Bi de bu ablamizin moreli cok bozuk, son dakikada hazirladigi cv sinde yaptigi dil bilgisi hatalari nedeniyle ise alinmamistiyaa eksik yazmışsınız
-aile apartmanındaki + başka yerdeki evin borçlarını öderken tatile çıkamamak ama teyzenin kızının da tatile çıkamayacak durumda olmasına rağmen bedavadan tatil kazanması ve hasetlenme de check
Bi de bu ablamizin moreli cok bozuk, son dakikada hazirladigi cv sinde yaptigi dil bilgisi hatalari nedeniyle ise alinmamistiAma moreli bozuk bakin bu cok onemli
Ama oaa moreli bozuk üyenin bu üye olduğunu hiç bağdaştıramamışım kafamda
Geçmiş olsun OydarTamam o muhabbetleri ettik güzeldi güldük eğlendik yine ortak paydada buluşsak yine muhabbet ederiz o ayrı. Şimdi burada yazdığın saçma geldi
Sebep?Geçmiş olsun Oydar
Yani annemin jenerasyonu kullanıyor ve hala memlekette olanlar o şekilde konuşur. Hoş mu değil mi bilmem ama ben de kullanmıyorum. bu arada Kaynım yokayy ben de gıcık olurum o lafa
bir de kaynım lafı hele ayy felaket, felaket...
asla kullanmam herhalde
eşimin kardeşi diyorum hep ya da ismiyle anlatıyorum bir durum olursa
Yani annemin jenerasyonu kullanıyor ve hala memlekette olanlar o şekilde konuşur. Hoş mu değil mi bilmem ama ben de kullanmıyorum. bu arada Kaynım yok
benden alabilirsin kontenjan dolu bendeYani annemin jenerasyonu kullanıyor ve hala memlekette olanlar o şekilde konuşur. Hoş mu değil mi bilmem ama ben de kullanmıyorum. bu arada Kaynım yok
Subminal mesaj verdi çaktırmaSebep?
HeeeSubminal mesaj verdi çaktırma
Bu saatte bunun derdine düşmesi iyi niyetli değil ama miras durumunda borç kişisel olmuyor. Borçta miras gibi mesela mal varlığı bölüşüldüğü gibi borçlarda bölüşülüyor, yani mirasçılara kalıyor.Borç kişiseldir .
İşin kötüsü adam daha yaşıyor ,gerçekten sabah 8 de bunları mi düşünüyorsunuz
Hayır eşinin krediyle aldığı borcu etkilemez. Reddi miras ölümden önce de yapılabiliyor sonra da. Sonra yapılması için belli bir süre var.Evet kesinlikle öyle herhangi bir durumda bu borç eşimin kredi ile aldığı evi etkiler mi ve reddi miras nasıl yapılır bunu öğrenmek istiyorum
Ay oha akjfjsjfjd.İşte sinekten yağ çıkaracak kadar kurnaz biri. Aklı fikri para. hiç bir eğitim almadığı halde sırf çocuğunu kreşe bedava göndermek için kreşte öğretmenlik yapmaya çalıştı bir ara. covidli eşini işe göndermeye çalıştı. Yani falsoları saymakla bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?