- 22 Temmuz 2014
- 291
- 80
- 38
- Konu Sahibi holdmetight
Benim 2 yillik, kaynim ve sevgilisinin 3 yillik iliskileri var, kiz benle yasit ama kaynim bizden 4 yas buyuk. Kizin ailevi sorunlari yuzunden soz nisan yapmayi ertelemisler hep, ama bizim bir sorunumuz yoktu ve basit bir kiz isteme olsun dedik, sevgilim ailesi falan gelecektiler konusuldu ama abisi demis biz ailesiyle ilgili sorunlari cozduk bizim isimizde olacak.. simdi sevgilimin ailesi abi o buyuk o ezmiyelim diye ilk onlara isteme soz nisan yapacaklar hep 1 hafta arayla.. bu seferde ben kendimi ezilmis hissediyorum ve asiri kizginlik hatta nefret doluyum onlara karsi, yani sevgilimin ailesine.. boyle is mi olur gelicez sonra aaa once abi olsun ezmiyelim.. eskidenmis bunlar ne farkeder kimin once istendigi evlilik dugunde degil.. su an bu yuzden elti adayi ve kaynimada kizginlik, kiskanclik, fesatlik neyse adi ondan besliyorum iste. Gitsinler istesinler madem onlara okadar meraklilar bende vazgectim isteme soz olmayacak diyecegim istemiyorum hazir hissetmiyorum diyecegim.
Siz benim yerimde olsaniz ne hissedersiniz? Cok kizginim, ne yapmaliyim?Nasil bir savranis sergilemeliyim? Sevgilime agzima geleni saydim, abider o napalim, bende iki arada kaliyorum, acelemiz mi var vs diyor dahada sinirleniyorum
Siz benim yerimde olsaniz ne hissedersiniz? Cok kizginim, ne yapmaliyim?Nasil bir savranis sergilemeliyim? Sevgilime agzima geleni saydim, abider o napalim, bende iki arada kaliyorum, acelemiz mi var vs diyor dahada sinirleniyorum