Boyle bir durumda siz ne dusunursunuz?

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
38
Benim 2 yillik, kaynim ve sevgilisinin 3 yillik iliskileri var, kiz benle yasit ama kaynim bizden 4 yas buyuk. Kizin ailevi sorunlari yuzunden soz nisan yapmayi ertelemisler hep, ama bizim bir sorunumuz yoktu ve basit bir kiz isteme olsun dedik, sevgilim ailesi falan gelecektiler konusuldu ama abisi demis biz ailesiyle ilgili sorunlari cozduk bizim isimizde olacak.. simdi sevgilimin ailesi abi o buyuk o ezmiyelim diye ilk onlara isteme soz nisan yapacaklar hep 1 hafta arayla.. bu seferde ben kendimi ezilmis hissediyorum ve asiri kizginlik hatta nefret doluyum onlara karsi, yani sevgilimin ailesine.. boyle is mi olur gelicez sonra aaa once abi olsun ezmiyelim.. eskidenmis bunlar ne farkeder kimin once istendigi evlilik dugunde degil.. su an bu yuzden elti adayi ve kaynimada kizginlik, kiskanclik, fesatlik neyse adi ondan besliyorum iste. Gitsinler istesinler madem onlara okadar meraklilar bende vazgectim isteme soz olmayacak diyecegim istemiyorum hazir hissetmiyorum diyecegim.
Siz benim yerimde olsaniz ne hissedersiniz? Cok kizginim, ne yapmaliyim?Nasil bir savranis sergilemeliyim? Sevgilime agzima geleni saydim, abider o napalim, bende iki arada kaliyorum, acelemiz mi var vs diyor dahada sinirleniyorum

Kendinizi bu kadar üzecek bir mesele yok abi buyuk ve iliskileride sizden daha fazlaymis bir hafta arayla gelsinler ne olucak ki hem kayniniz ve eltiniz sorunlari cozmus hem onlarin gonlu olsun sonucta elbet istenecek ve evleneceksiniz once ya da sonra ne onemi var ki

Evet çok fark etmez bir iki hafta once sizede gelseler olurmuş ama bu nefret sanki bunun altında başka şeyler var gibi geldi kıskançlık mesela. Bu kadar nefreti aciklayamadim başka türlü.

cok kizginim, beni ve ailemi hice saydilar resmen, ilk gelicez diyip sonra karar degistirmek ne demek
inatlik degil mi bende bu sene isteme soz birsey istemeyecegim yaptirmayacagim

Benim 2 yillik, kaynim ve sevgilisinin 3 yillik iliskileri var, kiz benle yasit ama kaynim bizden 4 yas buyuk. Kizin ailevi sorunlari yuzunden soz nisan yapmayi ertelemisler hep, ama bizim bir sorunumuz yoktu ve basit bir kiz isteme olsun dedik, sevgilim ailesi falan gelecektiler konusuldu ama abisi demis biz ailesiyle ilgili sorunlari cozduk bizim isimizde olacak.. simdi sevgilimin ailesi abi o buyuk o ezmiyelim diye ilk onlara isteme soz nisan yapacaklar hep 1 hafta arayla.. bu seferde ben kendimi ezilmis hissediyorum ve asiri kizginlik hatta nefret doluyum onlara karsi, yani sevgilimin ailesine.. boyle is mi olur gelicez sonra aaa once abi olsun ezmiyelim.. eskidenmis bunlar ne farkeder kimin once istendigi evlilik dugunde degil.. su an bu yuzden elti adayi ve kaynimada kizginlik, kiskanclik, fesatlik neyse adi ondan besliyorum iste. Gitsinler istesinler madem onlara okadar meraklilar bende vazgectim isteme soz olmayacak diyecegim istemiyorum hazir hissetmiyorum diyecegim.
Siz benim yerimde olsaniz ne hissedersiniz? Cok kizginim, ne yapmaliyim?Nasil bir savranis sergilemeliyim? Sevgilime agzima geleni saydim, abider o napalim, bende iki arada kaliyorum, acelemiz mi var vs diyor dahada sinirleniyorum

sevgilinin bu durumda pek yapacak bir şeyi yok aile karar verdiyse. muhtemelen evin içerisinde bir yarış ortamı oluşmuş. onlar da kıskançlıkla birlikte gaza gelmişler. bu durumda kendini ve ilişkinizi yıpratmadan bir süreliğine erteleyin herhangi bir aceleniz yoksa.

sevgilinin bu durumda pek yapacak bir şeyi yok aile karar verdiyse. muhtemelen evin içerisinde bir yarış ortamı oluşmuş. onlar da kıskançlıkla birlikte gaza gelmişler. bu durumda kendini ve ilişkinizi yıpratmadan bir süreliğine erteleyin herhangi bir aceleniz yoksa.

acelem yoktu ama cok kirildim cok fazla kirildim Allah biliyor Rabbime birakiyorum birsey diyemiyorum
sadece ailesinede ilk firsatta bunu bir sekilde dile getirmek istiyorum, cok merakliydiniz onlarin isine hayirli olsun vs gibsinde bende bilmiyorum da iste birseyler yapmak istiyorum

cok kizginim, beni ve ailemi hice saydilar resmen, ilk gelicez diyip sonra karar degistirmek ne demek
inatlik degil mi bende bu sene isteme soz birsey istemeyecegim yaptirmayacagim

Sizin bu kadar sinirlenmeniz de çok anlamlı gelmedi bana,

Ama geleneklere bağlı olduğunu iddia eden ailelerin kafasına göre yorumlamasına bayılıyorum.

Büyük kardeşin önce evlenmesi adet ise, istemeye gidilecek eve önce geleceğiz, sonra gelmeyeceğiz demek de çok büyük ayıp o zaman geleneklere göre.

Yazınızda işaretlediğim kısma bakacak olursak ee problem ne ?

acelem yoktu ama cok kirildim cok fazla kirildim Allah biliyor Rabbime birakiyorum birsey diyemiyorum
sadece ailesinede ilk firsatta bunu bir sekilde dile getirmek istiyorum, cok merakliydiniz onlarin isine hayirli olsun vs gibsinde bende bilmiyorum da iste birseyler yapmak istiyorum

içinden demek geliyordur mutlaka insan bazen neler istiyor ama benden sana tavsiye sen gelin olacaksın yarın bir gün kötü laflarla sözlerle karşılaşmaman için direkt onun ailesiyle bu konuyla ilgili olarak muhattap olma. ama kendini sevgiline güzelce ifade et. aranızdaki köprüyü o kursun bırak birisi kötü olacaksa o olsun.

içinden demek geliyordur mutlaka insan bazen neler istiyor ama benden sana tavsiye sen gelin olacaksın yarın bir gün kötü laflarla sözlerle karşılaşmaman için direkt onun ailesiyle bu konuyla ilgili olarak muhattap olma. ama kendini sevgiline güzelce ifade et. aranızdaki köprüyü o kursun bırak birisi kötü olacaksa o olsun.

Allah razi olsun, guzel nasihatlerin icin cok tesekkur ederim canim, ne yapacagimi bende bilmiyorum sadece cok kirgin ve cok kizginim

ben olsam bende sinirlenirdim bu ne demek ya gelicez isticez diyorlar sonra diğeri çıkıyor ailesiyle sorunu çözdük. Sizi mi bekliyorlarmış birde ertelemişler. Anlıyorum seni acele etmekten değil neden baştan öyle diyorlarda sonradan değiştiriyorlar vs. diye kızıyorsun.

Sürede aşırı derecede oynama var mı ? Mesela bu seneyken, sizin istemeyi de diğer sene mi yapalım diyorlar ?

Daha eylul ayinda gelicez uygun zamanda dediler aralik sonu olsun dediler, aralik ayi girince abi meselesi oldu, su an abi ve sevgilisi nisan alisverisi vs yapiyor bu haftalarda once isteme sonra soz sonra nisan, onlarin isi bitincede haftasina gelip beni isteyeceklermismis istemez artik

abi yurtdisindaydi aralik sonunda geldi

Daha eylul ayinda gelicez uygun zamanda dediler aralik sonu olsun dediler, aralik ayi girince abi meselesi oldu, su an abi ve sevgilisi nisan alisverisi vs yapiyor bu haftalarda once isteme sonra soz sonra nisan, onlarin isi bitincede haftasina gelip beni isteyeceklermismis istemez artik

ailen böyle eylüldü aralıktı diye ve şimdi ki ertelenmeyi biliyor mu?

Eylülden Aralık'a ertelemeselerdi, büyütme canım çabuk geleceklermiş derdim de yerinde olsam sanırım ben de alınırdım. İnat eder gibi söyleme ama bence sen. Hevesim kalmadı daha sonraki bir tarihte olsun de. Ki yalan da değil bence öfken de, kırgınlığın da hevesini kırmalarından.

ailen böyle eylüldü aralıktı diye ve şimdi ki ertelenmeyi biliyor mu?

evet ve okadar saf mi diyim iyi mi diyim ne diyim iste bir ailem var ki, onlari hakli buluyor, abi buyuktur olsun kizim ne var bunda diyorlar
ya sizi beni hice saydilar nasil boyle dersiniz diyorum, kotu dusunme ne olacak gec olsun sizinkide diyorlar

evet ve okadar saf mi diyim iyi mi diyim ne diyim iste bir ailem var ki, onlari hakli buluyor, abi buyuktur olsun kizim ne var bunda diyorlar
ya sizi beni hice saydilar nasil boyle dersiniz diyorum, kotu dusunme ne olacak gec olsun sizinkide diyorlar
bilmem kendilerine göre bildikleri birşey vardır belki ya da seni çok seviyorlar ne kadar geç evlenirsen o kadar onlarla olursun diye düşünmüşlerdir belki ama bana erkek tarafı tuhaf geldi eylülken neden aralık oldu sonra abi konusu çıktı yine ertelendi :KK57:

bilmem kendilerine göre bildikleri birşey vardır belki ya da seni çok seviyorlar ne kadar geç evlenirsen o kadar onlarla olursun diye düşünmüşlerdir belki ama bana erkek tarafı tuhaf geldi eylülken neden aralık oldu sonra abi konusu çıktı yine ertelendi :eek:

eylulde gelcez dememislerdi, eylulde konusuldu aralikta gelcez diye daha dogrusu sevgilimle ben aralikta olsun istemistik onlarda tamam demislerdi..

Back
X