Böyle Bir Durumda Sizin Tepkiniz Ne Olurdu?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar. Bu yeni bir bir olay değil ama kafama taktım. Size danışmak istiyorum. Bizim yazlıkta bir arkadaş grubumuz var. Bu sene yeni bir çocuk katıldı grubumuza. Ek olarak bilgi vereyim ben sessiz bir insanım. Pek konuşmam. Bu yeni gelen arkadaş da bunu fark etti doğal olarak. Mesela grup halinde oturuyoruz, ikide bir benim sessizliğime getirdi konuyu. Mesela şöyle: " Ya Nicedays2 ne kadar sessiz böyle, hiç konuşmuyor." vs. vs. Taktı benim sessizliğime. Sessiz olabilirim,ne münasebet sürekli bu konuyu açmak? Böyle olunca iyice çekiniyorum insanların yanında. Bir de ben varken sürekli açıp duruyor bu konuyu. Ben de ne diyeyim yani. Bir de "sen neden sessizsin"sorusu yok mu, çok ifrit oluyorum. Sessiz olmak elimde mi? Kişiliğim bu benim. Kimseye bir zararım yok,sana ne benim sessizliğimden? Böyle söyleyip durdu arkadaş ortamında. Ben de ne yapayım gülümsemeyle geçiştirmeye çalıştım, ama çok rahatsız oluyorum böyle durumlarda. Böyle durumlarda ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Örneğin,böyle bir olayda sizin tepkiniz ne olurdu?

üzgünüm ama özgüven eksikliğiniz var sanırım. bu kanıya sessiz olmanızdan değil size söylenen rahatsız olduğunuz bir konuya mahcup olup cevap verememenizden vardım. gülmek yerine benim yapım bu ama sende gereksiz konuşuyorsun bu zamana kadar kimse senin kadar dile getirmedi diyin.

üzgünüm ama özgüven eksikliğiniz var sanırım. bu kanıya sessiz olmanızdan değil size söylenen rahatsız olduğunuz bir konuya mahcup olup cevap verememenizden vardım. gülmek yerine benim yapım bu ama sende gereksiz konuşuyorsun bu zamana kadar kimse senin kadar dile getirmedi diyin.
Evet maalesef özgüven eksikliğim var.

Kendimi sessize aldım.
Sabah sesli öğlen titreşime alıyorum:işsiz: deseydin.

Bide ek olarak bu kadar sessiz ve neşesizken arkadaş grubundan atılmaman büyük şans.:KK45:

'Söz gümüşse sükut altındır' . Amaaan kim ne derse desin napacan salla gitsin,senin gibi boş konusacagima susarim daha iyi dersin bı dahakine o herşeye burnunu sokan şahısa

belki sana yazıyordur:KK76::KK53: şaka bi yana çok rahatsız olduysan ciddi bi şekilde bi daha bu konuyu açma rahatsız oluyorum diye uyar

Bende lisedeyken herkes sorardı sen neden sessizsin diye en son dayanamadım sanane dedim çok sinir bozucu bir soru ya

Kendimi sessize aldım.
Sabah sesli öğlen titreşime alıyorum:işsiz: deseydin.

Bide ek olarak bu kadar sessiz ve neşesizken arkadaş grubundan atılmaman büyük şans.:KK45:
Neden ki? Sessiz olmak suç mu? Herkesin kişiliği farklıdır. Dışlanmayı hak edecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Dedikodu yapmıyorum, kimseyle kavga etmiyorum,yalan söylemiyorum,insanlara rahatsızlık vermiyorum sonuçta...

yahu çocuk takılmış işte amma abartmışsın rahatsız olmayı..
çocuk: çok sessizsin
sen: sende çok seslisin.
oldu bitti.

Gereksiz ve boş konuşmayı sevmiyorum derdim :KK49:
Ama şöyle de bişey var ki sessiz insanla ben fazla zaman geçiremem bir iki kelamı olmalı bir insanın. Benim eşimde sessizdir her yerde konuşmaz ama açılan bir konuda fikrini çok güzel ifade eder ve savunur. Sessiz olanı eziyorlar gereken yerde gereken cevabı vermelisin

B
Gereksiz ve boş konuşmayı sevmiyorum derdim :KK49:
Ama şöyle de bişey var ki sessiz insanla ben fazla zaman geçiremem bir iki kelamı olmalı bir insanın. Benim eşimde sessizdir her yerde konuşmaz ama açılan bir konuda fikrini çok güzel ifade eder ve savunur. Sessiz olanı eziyorlar gereken yerde gereken cevabı vermelisin
Haklısınız :(

Sevgilisi de olsa tavrı ortada ona ne sizin sessizliğinizden belli ki takmış sizi işte. Sizde çok rahatsız oluyorsanız memlekette onca sorun var onları dert et benim sessizliğimi dert etme işine bak deyiverin amaaan:işsiz:

Back
X