Merhabalar. Bu yeni bir bir olay değil ama kafama taktım. Size danışmak istiyorum. Bizim yazlıkta bir arkadaş grubumuz var. Bu sene yeni bir çocuk katıldı grubumuza. Ek olarak bilgi vereyim ben sessiz bir insanım. Pek konuşmam. Bu yeni gelen arkadaş da bunu fark etti doğal olarak. Mesela grup halinde oturuyoruz, ikide bir benim sessizliğime getirdi konuyu. Mesela şöyle: " Ya Nicedays2 ne kadar sessiz böyle, hiç konuşmuyor." vs. vs. Taktı benim sessizliğime. Sessiz olabilirim,ne münasebet sürekli bu konuyu açmak? Böyle olunca iyice çekiniyorum insanların yanında. Bir de ben varken sürekli açıp duruyor bu konuyu. Ben de ne diyeyim yani. Bir de "sen neden sessizsin"sorusu yok mu, çok ifrit oluyorum. Sessiz olmak elimde mi? Kişiliğim bu benim. Kimseye bir zararım yok,sana ne benim sessizliğimden? Böyle söyleyip durdu arkadaş ortamında. Ben de ne yapayım gülümsemeyle geçiştirmeye çalıştım, ama çok rahatsız oluyorum böyle durumlarda. Böyle durumlarda ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Örneğin,böyle bir olayda sizin tepkiniz ne olurdu?