- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
ben boşanıyorum bılıosunuz ancak kafama takılan ınanılmaz b sorun var: esım her sınırlendıgınde kendını yere atıp sınır krızı gecırıordu, bıldıgınız yere, bıkeresınde sokakta yaptı, gıttı cımlerın ustune attı kendını, bagırdı cagırdı, bırde kendıne vuruodu, kafasına, ama nasıl vurmak yazık ben acıordum halıne, gerekçesini soruyorum ben onu sevmıyormusum, ya aebmesem hadı dıyordum kım bnu yaar kendıne??? sıze sorum su bole bır erkek duyup goren bılen varmı?? cok merak edıyorum bu hastamı? hastaysa hastalıgı ne ?? sınırlimi???
kesinlikle hasta canım hani çok büyk bir olay olur yaşanır ama birden çok yaşanan bi durumsa bu kesinlikle yardım aması gerekir. bide erkekler daha dirayetli biz kadınlardan aslında dirayetli eğilde vurdumduymazlar eşin bldiğin sinir krizi geçiriyo etraftan gören olur rezil olurum falan düşüncesi yo oluyo belliki. gerçekten önemli derecede hasta sanırım. bu yüzdenmi boşanıyosunuz. yani her krizinden sonra sen beni sevmiyosun diyen bi adam demekki seni kaybetmekten çok korkuyo
sinirli felan değil hasta, psikiyatristen randevu alın en yakın zamanda
Pardon yanlış anlamayın da boşanıyormuşsunuz madem
Evliliğiniz süresince bu konuyu araştırıp, psikolojik destek alması konusunda yardımcı olsaydınız keşke
Bu saatten sonra ayrılırken neden dert ettiniz ki?
Biraz daha farklısını duydum . Kafasını duvarlara vurup , kendisini yerlere atıp tepiniyormuş , güya sinir krizi geçiriyormuş . Tabi bu arada çenesi de çalışıyormuş . Hakaretler ediyormuş ; eline bıçak alıp kendini kesmekle tehdit ediyormuş , olmadı , o da senin eşin gibi beni sevmiyorsun vs vs diyormuş . Dışarıda olsa , sanırım aynı eşin gibi davranır .
Büyük ihtimalle blöf yapıyor , seni korkutmaya çalışıyor . Bu şekilde seni elinde tutmak istiyor , tutacağını düşünüyor .
Senin merhamet duygunu kullanıyor .
Ruh hastası bunlar ; çünkü bir insanla anlaşamıyorsan , ayrılır yoluna devam edersin . Böyle aptalca hareketlerde bulunmazsın . Hastaysa tedavi olsunlar , yoksa bunlar , sağlıklı insanı da hasta eder , ALLAH korusun bu insanlardan tüm insanlığı inşaallah , amiiiiiiiiiiinnnn ...
kesinlikle hasta canım hani çok büyk bir olay olur yaşanır ama birden çok yaşanan bi durumsa bu kesinlikle yardım aması gerekir. bide erkekler daha dirayetli biz kadınlardan aslında dirayetli eğilde vurdumduymazlar eşin bldiğin sinir krizi geçiriyo etraftan gören olur rezil olurum falan düşüncesi yo oluyo belliki. gerçekten önemli derecede hasta sanırım. bu yüzdenmi boşanıyosunuz. yani her krizinden sonra sen beni sevmiyosun diyen bi adam demekki seni kaybetmekten çok korkuyo
ole dıodu asırı korkuodu, ama hıc utanma yok herzaman heryerde benle anlaşamadıgı her an , anneısn yannda benm annemn yannda, sokakta, akrabaların yanında, ayyy ben cok bunalmıştım, nefret edıodum tartısmaktan, sokakta kendını yere atmak nedır tovbe tovbe??? :)))) bak yıne gulesım geldı, kardesım dıodukı abla o kendını yere atıosa sende at utansın dıodu yazık ahahahaha
haklısın bı kadın vardı bırde adam gıbı adam, bole afedersın karı gb kendını yerden yere atanını ben kocamda gordum, hala uyumadan once o hallerı gelır aklıma da uzagım cok sukurTatlim eskiden öfke kontrolü diye bisimi vardi...bu tip insanlara saman alevi gibi bi parlar bir söner diyolardi:) aman diyim zaten bosaniyormussun en azindan öyle bir durumda
uzaginda dur azicik:)
önceki konularınızı okudum. bişey sorucam eşiniz siz tanımadan öncede böyle krizler geçiriyomuymuş????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?