böyle bir erkek duydunuz muuuu !!!!!!

canim Borderline belirtilerine baktim ancak kendini yere atma diye somut bir belirti gecmiyor:))) kusura bakma belliki zor bir dönemindesin seni birazcik gülümsetmek istedim....

Hiçbir zaman önyargılı olmadım. Ne günlük hayatımda ne bu forumda.
Asla olumsuz yorum da yapmadım bugüne dek kimseye.
Sadece ilk yazdığınız mesaja istinaden tamamen art niyetsiz bir soru sordum ben.
Sonraki mesajlarınızda doktor olayını açıkladığınızı mesajımı gönderdikten çok sonra okudum.
İzin alacak verecek bir durum söz konusu değil.
Yanlış anlaşıldım..

canim Borderline belirtilerine baktim ancak kendini yere atma diye somut bir belirti gecmiyor:))) kusura bakma belliki zor bir dönemindesin seni birazcik gülümsetmek istedim....

hahahaha cok guldum, zaten konunun kendısı komık, arkadaslarıma anlatıodum yardım edın dıyebasıolardı kahkahayı, ucan adam sabrıyı bılıomusun :))))))))) benzetmeler dalgalar, ya dıodum Allah askına yardım edın, noluo , benmı basıorum adamın damarına, benı sucluodu, hala salak gb acaba dıye vıcdan yapıorum??? kadınız ya safznazcık:)) saol guldurdun valla

sorun yok gulerek cevapladım, bende artmıyetle ters bı cevap vermek ıstemedım, sevmem ole seylerı , barısalımmı:)))

Bence esınız haklı sız onu pek sevmıyorsunuz.Belkı bosanma asamasında oldugunuz ıcın suan hırsla konusuyorsunuz ama bana anlatıs tarzınız bıraz acımasız geldı...Ve bence kesın psık. Problemlerı var.Kım numaradan sokagın ortasında kendını yere atarkı.Hakkınızda hayırlısı olsun bu arada...

nasıl sevmıyorum o yuzden burda konu actım fıkırlerınızı alıorum kı vıcdan yapmayayım dıye, esım benden boşanıo yanlız, bu olanlara ragmen hıc yanlız bırakmadım, kac kez cantamı alıp gıtmeye calıstım, merhametımden gıdemedım, hastadır dedım, ama kendını gormeyen adama da bısı dıyemıosun, 2 ay agladım ayrılıoruz dıye, ahh yapmayın nolur burda bole konuyu tam bılmeden yorum yapılması dısında herseyı sevıyorum

ozaman duruma dışardan bakan ve senin yazdıklarından yola çıkarak yorumumu yapayım.

sen kıskanç bir kadınsın ve sana karışılmasından haz etmiyosun. ev senn evin eş senin eşin kredi kartından nekadar harcaamışsın kimseyi ilgilendirmez. evet bende böyle düşünürüm ama birazda nabza göre şerbet vermek gerekir.

eşin: büyük ihtimalle senle evlendikten sonra yada tanıştıktan sonra kriz geçirmeye başlamış. daha öncede geçirmiş olsaydı evlendikten sonra ilk kriznde mutlaka ortaya çıkardı.
sende eleştiriye baya kapalısın diktatör bi yapın var. asında bende öyleyimdir. ama 5 yıllık evliliğimizde pıss mayı öğrendim eşim karşısında bugün kahveye gitmek istedi mesela kahvede değil bi dernek. ne işin var senin kahvede boş aylaklar arasında ne bu özgürlk merakın falan. bunlarda bana ters çünkü. kavga gürültü sonra çık git dedim ama gitmedi eşim ama eminim bigün oraya bile izin vermedin falan diye tutuyodur içinde. bide ben desem eşime çık git evden ben yerimden memnunum rahatsızsan sana güle güle der. bende gitmem ikimizde kalırız evde ertesi günlerde barışırız.
pardon konu senin eşindi. üzerine biraz yüklendiğin için ve sanırım ayrılık lafı biraz fazla çıkıyo ağzından ki adam kaybetme korkusu içinde. adamda hastalık birden hatsafhaya ulaşmış :). ee bide babasız büyümüş. onun annesi emin ol babası ve annesiye büyüyen bi eşten çok daha kıymetli bunu asla değiştiremezsin. annesine karşı çok tölaranslı olman gerekirdi. tabi buda sağlam sinir ister.

kayın validen. oğluyla arasında müthiş aşk var. şimdi bende bir erkek çocuğu annesiyim. oğlumun içkisi kumarı karısına küfürü dayagı çapkınlığı yok. ama oğlum kavgadan sonra kriz geçiriyo üstelik bu birkaçkez oluyo. yolarım o gelini. (bak benim bunu yazmadan önce aklımda kv le ilgli o büyük yapıcı olması gerek falan diye bi düşünce vardı ama kendi oğlumu bu durumda düşününce birden bunlar çıktı ağzımdan) yani bu yönden baksan birde olaya belki düzelir bişeyler hala bir umut var gibi ama eşinin esin destek alması gerek. yerinde olsam o özürü dilerim. (ki emin ol çok daha haklı olduğum bir durumda hiç günahım hatam yokken sırf eşim için kv özür dilemşliğim var) ama ben gidicem doktora sende bu kontrolsüz durumun için gdeceksin der. evliliğimi kurtarmaya çalışırdım.

Son düzenleme:

Hastalığı yada teşhisi bilemem de ; herkes tartıştığında böyle tepki vermez zannımca . Tamam , herkesin sinirlenme olgusu farklı olabilir ; ancak hep bu şekilde oluşmaz .

Ayrıca ; bunlar hastaysa hastadırlar ama bence bunların hepsi yalan dolan , yapacak adam yapar biter , o ne öyle her tartışmada elinde bıçak kendimi kesecem diye ! Adamsan kessene kardeşim !

Mesela ; kızcağıza ağzını açtırmıyormuş , boğazını sıkar gibi tutuyormuş (sıkmıyormuş ama ) , ortalıklarda deliler gibi tepinip , basbas bağırıp , sonrada beni sevmiyorsun diyormuş . Kızcağız ; komşulara rezil olduk daha fazla olmayalım diye susup duruyomuş , göz korkutma ve sindirme bunların hepsi maalesef , artık kim yerse yada yemek zorunda kalırsa ...

ALLAH onu da bir an önce kurtarsın inşaallah , amiiiinnnn

OYYYYYYYYYYYY........aynen bende tekrar izledim koptum yine hele orda ESRA CEYHAN´IN yüz ifadesine bitiyorumm:)))))))))))))))))

Ya yanlıs anlamayın ınanın elestırmek ıcın kırnak ıcın yazmadım.Ama soyle bır dusundugumde ben kocamın bu rahatsızlıgını arkadaslarıma anlatmam.Sonucta onlar nasıl cozsunler boyle bır sorunu.Ha dertlesmek ısterım falan anlatırsam da kımsenın dalga gecmesıne bu konuda esprı yapmasına musade etmem.Canım acır ya onun hakkında soylenen kotu laflarla.Neler yasadıgınızı bılmıorum belkı canınız acıdıgı ıcın sız de boyle konusuyorsunuz dedım zaten yanlıs anlasılma olMasın...

bu dedıklerının hepsini yaptım, ozur dıledım sadece ondan degıl annesınden, ızmıre ayaklarına gıttım, esım odasından cıkmadı,, dıkdatorumdur evet ole kafasına gore her dedıgını yaptıramaz, yaptırmaya calısıodu, annesı haklı bana da gelıp oğlum ole dese bende ıstemem gelınımı abı.. ama sorun su ozuru kırk kere dıledım, kı normal bı tepki vermemesine ragmen, bırlkte terapi alalım dedım, netıce sıfır hıcbırıne yanaşmayız evlılığını kurtarmadı, neyse benım konu. sımdı bıten evlılığım degıl, elımden gelenn cokkkk fazlası ı yaptım onlara karsı ben, sadece. bole tepki veren varmıdır merak ettım

yaaa bole bısı olabılırmı, bu konuyu kime anlatsam kıkırdıodu, nereye kadar cıddı bı konu olabılırkı, ordan ole forunuo ama ben kımseyle hasta olsa bıle dalga gecıcek bırı degılım, sımdı aramızda bı gulustuk yanı abartmayın lutfen :))) benım yasadıgımı ben bılıorum ınanın, sımdı hangı bı detayınanlatıcam, yakın arkadaslarımıza herseyı anlatırız kendınızı benm yerıme koyun

O yolduğunuz gelin ; oğlunuza , Ananı da al git derse şaşırmayın

ALLAH kimseyi böyle durumlarla karşılaştırmasın inşaallah . Uzaktan davulun sesi hoş geliyor da , içine girince çok farklı ...

Arkadaşım ;

Aşk ağlatır , dert söyletir derler ! ALLAH kimseyi o duruma düşürmesin inşaallah . Çözüm aramak için her yolu denersin .
Mesela ; bana anlatan kızcağız , benim sadece bir tanıdığım , arkadaşım bile değil . Kızcağız bir çıkış yolu arıyor o yüzden anlatıyor . Yoksa ; ne kendini ne de eşini insanlara güldürmek gibi bir derdi yok .
Bir de insanların algıları farklı haliyle , senin için önemli olan konu , karşı taraf için komik olabilir . Bunu da tatlı bir dille uyarırsın olur biter .

Sevgiler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…