- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
yaaa bole bısı olabılırmı, bu konuyu kime anlatsam kıkırdıodu, nereye kadar cıddı bı konu olabılırkı, ordan ole forunuo ama ben kımseyle hasta olsa bıle dalga gecıcek bırı degılım, sımdı aramızda bı gulustuk yanı abartmayın lutfen :))) benım yasadıgımı ben bılıorum ınanın, sımdı hangı bı detayınanlatıcam, yakın arkadaslarımıza herseyı anlatırız kendınızı benm yerıme koyun
Ya kıkırdayamaz ıste senın ıcın dert olan bır konu arkadasını guldurebılıyorsa o arkadas yakın degıldır ve dertlesmek ıcın dogru kısı hıc degıldır.Ben suan ıcın bır sey demıoyorum evı terk etmıs kızgınsın vesaıre burda ıcını dokersın ıstedıgın kadar ama bosanmadan oncekı zaman ıcın esın sonucta o zaman gulebılıyomuydun sende arkadaslarınla
Cem Yılmazdan uçan sabri yorumu | Video | Teleizle......... LÜTFEN BIR IZLEYIN BUNUUU:))))))))
O yolduğunuz gelin ; oğlunuza , Ananı da al git derse şaşırmayın
ALLAH kimseyi böyle durumlarla karşılaştırmasın inşaallah . Uzaktan davulun sesi hoş geliyor da , içine girince çok farklı ...hehehehehhee:))))
O yolduğunuz gelin ; oğlunuza , Ananı da al git derse şaşırmayın
ALLAH kimseyi böyle durumlarla karşılaştırmasın inşaallah . Uzaktan davulun sesi hoş geliyor da , içine girince çok farklı ...hehehehehhee:))))
Arkadaşım ;
Aşk ağlatır , dert söyletir derler ! ALLAH kimseyi o duruma düşürmesin inşaallah . Çözüm aramak için her yolu denersin .
Mesela ; bana anlatan kızcağız , benim sadece bir tanıdığım , arkadaşım bile değil . Kızcağız bir çıkış yolu arıyor o yüzden anlatıyor . Yoksa ; ne kendini ne de eşini insanlara güldürmek gibi bir derdi yok .
Bir de insanların algıları farklı haliyle , senin için önemli olan konu , karşı taraf için komik olabilir . Bunu da tatlı bir dille uyarırsın olur biter .
Sevgiler ...
ayy yazik Allah sifa versin insallah esiniz hasta bence bu durumda bosanmak daha da kötu etkileyecek onu :26:
ucan adam sabriye ne yorum yapilmis die su meshur sözlüklerden b irine baktimda biri söyle bir yorum yapmis aynen kopyaliyorum...
ne kadar boş beleş bir kişi olsa da, uçma çabalarından hemen önce kafasını kıpırdatmadan sağa sola göz süzmesi, ortam ve an kollaması inanılmazdır.
esra ceyhan'ın programındaki denemesinde tarık mengüç'ün havan topu 1 metre önüne düşen kolombiya ordu üyeleri gibi olay yerinden saliselik kaçışı da görülmeye değerdir tabi ki.
Hee bu arada boyle bırını bende gordum kuzenımın kınasında kayınvalıde yerlere yatıp kendını tokatlamıstı.Hem de cok basıt bır sebepten oturu.Hepımız cok korkmus ve sasırmıstık..
Hee bu arada boyle bırını bende gordum kuzenımın kınasında kayınvalıde yerlere yatıp kendını tokatlamıstı.Hem de cok basıt bır sebepten oturu.Hepımız cok korkmus ve sasırmıstık..
tarık mengüç'ün havan topu 1 metre önüne düşen kolombiya ordu üyeleri gibi :))))))))))))))))))))))))))))) oyyyy bu nedir yaa bu nasil bir yorumdurr tuuuuuhaaffff cokk tuhaffff)))))) Vallahi benim gözümden yas gelio:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?