böyle bir erkek duydunuz muuuu !!!!!!

Ya kıkırdayamaz ıste senın ıcın dert olan bır konu arkadasını guldurebılıyorsa o arkadas yakın degıldır ve dertlesmek ıcın dogru kısı hıc degıldır.Ben suan ıcın bır sey demıoyorum evı terk etmıs kızgınsın vesaıre burda ıcını dokersın ıstedıgın kadar ama bosanmadan oncekı zaman ıcın esın sonucta o zaman gulebılıyomuydun sende arkadaslarınla

O yolduğunuz gelin ; oğlunuza , Ananı da al git derse şaşırmayın

ALLAH kimseyi böyle durumlarla karşılaştırmasın inşaallah . Uzaktan davulun sesi hoş geliyor da , içine girince çok farklı ...hehehehehhee:))))

hayır gulmuodum aradan zaman gecmese yıne gulmezdım , sımdı de gulmuorum netıcede hastalık bu, ya arkadaslarım bılır ben cok eğlencelı bırıyım, basıma bole bısı gelınce guluolardı, hakkatten hayatımda hersey enteresan benm, fılmlere konu olur, neyse konumuz o degıl kı zaten , yok ben suanda uzuluorum onun o halıne

ayy yazik Allah sifa versin insallah esiniz hasta bence bu durumda bosanmak daha da kötu etkileyecek onu :26:

kadınsın, kadının dıbısın, helal olsun yormadın benı:)) ahhh ahhh derdımı doksem nıye guldugumu delırmemek ıcın gulek dısa vurdugumu anlarlar da, herkes kendı cektıgını bılır, ozaman zaten komık degıldı de zaman gecınce herkes guler abı, onemlı mezıyet ustune kımseyı guldurmemekte, 34 yasına gelmiş adam kendı yaptıgını anormal gprmuosa nasıl gulmem yaa nasıl, ben hıc kendıme vurmadım acır yahuu:))

ucan adam sabriye ne yorum yapilmis die su meshur sözlüklerden b irine baktimda biri söyle bir yorum yapmis aynen kopyaliyorum...

ne kadar boş beleş bir kişi olsa da, uçma çabalarından hemen önce kafasını kıpırdatmadan sağa sola göz süzmesi, ortam ve an kollaması inanılmazdır.

esra ceyhan'ın programındaki denemesinde tarık mengüç'ün havan topu 1 metre önüne düşen kolombiya ordu üyeleri gibi olay yerinden saliselik kaçışı da görülmeye değerdir tabi ki.

ayy yazik Allah sifa versin insallah esiniz hasta bence bu durumda bosanmak daha da kötu etkileyecek onu :26:

boşanma dedık tedavı olalım dedık ozur dıledık, ona afedersın de bı b.. olmaz, kotu olacak olsaydı cat dıye boşanmaya kalkmazdı, ınan ben cok uzuldum, acıdım , acıma yetıme lafının ne anlama geldıgını gordum, dayak atan, kendıne vuran adama acımıorum ben artık, kendıme de ona da cok acıdım, alt tarafı tedavı gorucektı yapmadı, kactı nedıyeyım

ahahahahahahahahahahah uykum bıldıgın kactı ahahahahahaha

Hee bu arada boyle bırını bende gordum kuzenımın kınasında kayınvalıde yerlere yatıp kendını tokatlamıstı.Hem de cok basıt bır sebepten oturu.Hepımız cok korkmus ve sasırmıstık..

Hee bu arada boyle bırını bende gordum kuzenımın kınasında kayınvalıde yerlere yatıp kendını tokatlamıstı.Hem de cok basıt bır sebepten oturu.Hepımız cok korkmus ve sasırmıstık..

yemın etttt :))) ozaman bu bı hastalık , bende basta cok korkuodum kendıne zarar verıcek dıye, blöf bee yalan dolan

tarık mengüç'ün havan topu 1 metre önüne düşen kolombiya ordu üyeleri gibi :))))))))))))))))))))))))))))) oyyyy bu nedir yaa bu nasil bir yorumdurr tuuuuuhaaffff cokk tuhaffff)))))) Vallahi benim gözümden yas gelio:)))))))))))

aynen aynen, bıde sımdı bırılerı ornek verıoya ıyıce kopuyorum gulmekten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…