Böyle bir erkek unutulmaya mahkum mudur?

Anneler bilirsiniz her zaman "Ben demiştim." der durur. Sevmemiştim zaten bak seni bıraktı diyip duruyor. İlk etapta ortak karardı ayrılık ben tamam dedim çocuğa. Abla zaten karışmasaydı irdelenmicek biticekti. Tabi ki burnunu sokardı. Hayırlısı her şeyin.

Ablası yazdı hep, çoktan engelledim, küçük diye de kuzeni ekliydi tatlı bir kızdı seviyordum şimdi bana karşı paylaşımlar yapıyor. Onu da engellemeliyim. Haklısınız.

4 ayda sevgilinin ailesi ile bu kadar içli dişli olma. Evlenmeye bu kadar merakli olmayin. Kendi değerini, kendin yok ediyorsun.

Kaç senedir evliyim, halen görümcemi sadece gerektiğinde ariyorum.

Ve ağlamanin yerine sevinmelisin. Öyle bir aileye düşmediğin için. Ne demek "onlari hamile birakmiyor".

başkası için sizi bırakmış unutun bi zahmet.

ailesinin zihniyeti kötü çok boynuz yedirtir bu adam size.

Rekor bizde sanırım arada 24 saat fark vardı yılda iki kez görüşebiliyorduk 3 yılı bu şekilde toplam 4 yılın sonunda evlendik . Mesafe kavramına inanmayanlardanım

Aile sizin için kibirli demiş ya, haklılar gibi görünüyor :)

Başlığa istinaden; o "erkek" unutulmayacak belli ki, ablasını engellemeyip konuşmanızdan buraya açtığınız konudan belli. Ama siz unutulmaya mahkumsunuz, topu topu 4 aylık ilişki, ne kadar ciddi olabilir ki?

Sizin de bu konuda konpleksleriniz var sanırım böyle bir yorum yapmanızdan belli tanimadığinız insanları daha yapıcı elestirmelisiniz :))

Ailesi bu kadar her şeyin olan bir adamla evlilik falan düşünme
Ayrılık sonrası onlarla görüşmeniz zaten hata
Yollar ayrılmış birleştirmeye çalışmayın, zararlı çıkarsınız

Yazik size gidin başka yerde oynayın cahillerle muhatap olmuyorum

Haklı çıkardığınız için çok teşekkür ederim.
Cahil dediğiniz insanların olduğu bir forumda tavsiye istiyorsunuz ama aslında beklediğiniz yalnızca pohpohlanmak, eleştiri kaldıramıyorsunuz. Bu da hakkınızda eski sevgilinizin ailesinin yaptığı "kibirli" yorumunu doğruluyor. Son mesajlarınızı da özellikle izledim, eğer ilişkinizde de buna benzer tavırlarınız varsa çocuk kendini kurtarmış sizden

Ha bu arada 2 lisans diplomalı, yüksek lisanslı, yurtdışında çalışan bir mühendis olarak cehaletimle gurur duydum; beni sizin gibi öğretmenler yetiştirmedi neyse ki :)

25 ulkede bulunmus biri olarakta konuşmaya devam etmeyecegim herkesin düşuncesi kendine kalsın iyi günler

Utanmadılar mi bu kadar iliskiye ciddi başlayıp beni etrafa rezil edip oyuncak gibi bırakmaya, ne bicim bir set bu. Tabi ki Ah edicem, bir de diyor ki takılsın etrafta bosver...Az bile söyledim...
ya sizinle sevgili oldu diye evlenmek zorunda mı 4 ay bide tanımak için yeterli bir süreç demek ki olmadı ısınamadı evlenecek kadar dürüstçe ayrıldı adamın yaptığı bişey yok ki siz sonradan aileyle görüşmeye devam etmişsiniz size döner diye ama dönmemiş dönmekte istemiyor işte bunu anlamak bu kadar zor mu beddua edecek ne var kısmetiniz o kişi değilmiş işte

Hadi ordan isınamamis, defalarca ayrilalim dedim kendi ikna etti, yorum falan yazmasin sizin gibiler

Hadi ordan isınamamis, defalarca ayrilalim dedim kendi ikna etti, yorum falan yazmasin sizin gibiler
ya tabi o yüzden başkalarıyla görüşüor mesajlaşıyor peşinden koşup kapılarını aşındırıyor adam seni istemiyor işte kabullenip yoluna bak burda bize laf yetiştirmen hiç birşeyi değiştirmez karakterin o kadar içler acısı ki adamın sana dönmeyeceğini herkes anladı bi sen anlamadın

Hadi ordan dönünce yazarim canım

Altı üstü 4 aylık ilişki, eğitimli insansınız. Öğretmenmişsiniz. Yaşınız da genç anladığım kadarıyla. Ne demeye üzülüyorsunuz ki?
Gençliğinizin, hayatınızın tadını çıkarın.
Böyle serseri tiplilere mi kaldınız?
Neymiş çiçek almış falan filan. Aman çok önemli birşey yapmış.
Lafü güzaf!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…