- 22 Ocak 2018
- 171
- 25
- 98
- Konu Sahibi Moonladyy91
-
Anneler bilirsiniz her zaman "Ben demiştim." der durur. Sevmemiştim zaten bak seni bıraktı diyip duruyor. İlk etapta ortak karardı ayrılık ben tamam dedim çocuğa. Abla zaten karışmasaydı irdelenmicek biticekti. Tabi ki burnunu sokardı. Hayırlısı her şeyin.mevzuda cocugun ablasi cocuk anneniz herkes soz sahibi olmus. ama biri de cikip dememis mi, yavrum gurur denen bisey var oturup bunn icin aglama kendi gururuna ihanet edersin.
hayatina bak.
keske biri de bunu deseydi. sanki bana brad pitt terketti.
o abla simdi senden yana gibi diye asiri tatli gelyodur ama, evlendiginde herseyine burnunu soktugunda ki sokacak. bas dusmanin olacakmis.
kurtulmussun sadaka ver.
annene de soyle sen oyuncak degil bireysin, seninle kimse oynamadi. iliski yasadiniz olmadi ayrildiniz.
Ablası yazdı hep, çoktan engelledim, küçük diye de kuzeni ekliydi tatlı bir kızdı seviyordum şimdi bana karşı paylaşımlar yapıyor. Onu da engellemeliyim. Haklısınız.
Başkası için mi diyorsunuz? Ben de öyle düşündüm başta ama ortada bir kanıt yokbaşkası için sizi bırakmış unutun bi zahmet.
ailesinin zihniyeti kötü çok boynuz yedirtir bu adam size.
Rekor bizde sanırım arada 24 saat fark vardı yılda iki kez görüşebiliyordukArada gerçek sevgi,gerçek aşk varsa mesafeler asla engel değildir.Siz 40 dakika diyorsunuz bizim eşimle 7 saatlik mesafe vardı aramızda.2 haftada bir,çoğunlukla 3 haftada bir görüşebiliyorduk şu an 1.5 yıllık evliyiz Elhamdülillah..
Bu adam daha baştan bu davranışları sergilediyse ilerde asla değişmez..
Naçizane fikrim önünüze bakın,bir adam için hayatınızı karartmayın.
Ben tertemiz bir insanim. Onun kardeşi hovarda ve egitimsiz, beni aldatacagi da yuksek ihtimaldi. Asıl hamile biraksa nolur diyen insanlardan kurtuldum ben hanımefendi burdaki diğer insanlar bosuna yorum yapmiyorlar. Ben onlari dinliyorum. Teşekkurler yorumunuz için.
Sizin de bu konuda konpleksleriniz var sanırım böyle bir yorum yapmanızdan belli tanimadığinız insanları daha yapıcı elestirmelisiniz :))Aile sizin için kibirli demiş ya, haklılar gibi görünüyor :)
Başlığa istinaden; o "erkek" unutulmayacak belli ki, ablasını engellemeyip konuşmanızdan buraya açtığınız konudan belli. Ama siz unutulmaya mahkumsunuz, topu topu 4 aylık ilişki, ne kadar ciddi olabilir ki?
Sebep nedir?Siz ogretmenseniz diyecek soz bulamıyorum.
5 ay önce 4 aylık ilişkim bitti. Çok kısa süre ama ciddiye yakındı. Mesafe, yoğunluk ve evliliğe hazır değilim deyip ayrıldı. Haftada 1 görüşebiliyorduk. 40 dakikalık mesafe. Evlilik baskısını da ailesi yaptı ben değil. Ben de bunları bahane olarak gördüm tamam dedim her yerden engelledim. Ablası da ekliydi çok seviyordu beni yalnız çok karıştı ilişkiye. Ayrılır ayrılmaz mesaj attı olmaz böyle bitemez seni üzemez dedi. İlk 1 2 ay dönecek gibi gördüler dönmedi. Sonradan duydum lise mezunu zengin değil diye laflar söylemişler çocuğa güya ondan bitirmiş. Halbuki bana dedi ki evlenmeye hazır değilim. Ablası sordu bana ben neden hemen tamam demişim, kestirip atmışım. Kimseyle fotoğraf atmadı senle attı, kimseye çiçek almadı sana aldı dedi. Bir de dedi ki takılsın başkalarıyla onlar öykesine hamile mi bırakcak sanki? Geçen gün konuşmak istemedi, eski sevgilim soylemiş konuşmamasını. Diyor "canım mesajlaştıgı biri var bence ama öylesinedir. Takılıyodur aman boşver." Ağlama krizine girdim. Annem dayanamadı söyle dedi onun kızına büyüyünce aynısinı yapsınlar, gezdirsinler bıraksınlar, hoş mu dedi? Çok fena tartıştık. Hep benim yanımda yer almış öyle diyor ama oğulları bana tek bir adım dahi atmadı bir de aile beni onlara sinirli mesajlar attım diye agresif kız ilan etti. Ben çok kibirliymişim. Kuzeni de bana iğneleyici sözler paylaşıyor. Eğitim farkını gözetmedim öğretmenim ben, sevgi kolay bulunmuyor, insan kaybetmek kırmakta istemiyorum. Ne o hayatına birini alabiliyor ne ben. Olumlu yaklaşıp sessizce beklesem mi yoksa sizce artık unutmalı mıyım bu adamı hayatıma başkasını alsam daha mı üzülürüm?
Sizin de bu konuda konpleksleriniz var sanırım böyle bir yorum yapmanızdan belli tanimadığinız insanları daha yapıcı elestirmelisiniz :))
Yazik size gidin başka yerde oynayın cahillerle muhatap olmuyorumkonpleks nedir bilmiyorum ama kompleks konusunda size yardımcı olabilirim
Yazik size gidin başka yerde oynayın cahillerle muhatap olmuyorum
25 ulkede bulunmus biri olarakta konuşmaya devam etmeyecegim herkesin düşuncesi kendine kalsın iyi günlerHaklı çıkardığınız için çok teşekkür ederim.
Cahil dediğiniz insanların olduğu bir forumda tavsiye istiyorsunuz ama aslında beklediğiniz yalnızca pohpohlanmak, eleştiri kaldıramıyorsunuz. Bu da hakkınızda eski sevgilinizin ailesinin yaptığı "kibirli" yorumunu doğruluyor. Son mesajlarınızı da özellikle izledim, eğer ilişkinizde de buna benzer tavırlarınız varsa çocuk kendini kurtarmış sizden
Ha bu arada 2 lisans diplomalı, yüksek lisanslı, yurtdışında çalışan bir mühendis olarak cehaletimle gurur duydum; beni sizin gibi öğretmenler yetiştirmedi neyse ki :)
ya sizinle sevgili oldu diye evlenmek zorunda mı 4 ay bide tanımak için yeterli bir süreç demek ki olmadı ısınamadı evlenecek kadar dürüstçe ayrıldı adamın yaptığı bişey yok ki siz sonradan aileyle görüşmeye devam etmişsiniz size döner diye ama dönmemiş dönmekte istemiyor işte bunu anlamak bu kadar zor mu beddua edecek ne var kısmetiniz o kişi değilmiş işteUtanmadılar mi bu kadar iliskiye ciddi başlayıp beni etrafa rezil edip oyuncak gibi bırakmaya, ne bicim bir set bu. Tabi ki Ah edicem, bir de diyor ki takılsın etrafta bosver...Az bile söyledim...
Hadi ordan isınamamis, defalarca ayrilalim dedim kendi ikna etti, yorum falan yazmasin sizin gibilerya sizinle sevgili oldu diye evlenmek zorunda mı 4 ay bide tanımak için yeterli bir süreç demek ki olmadı ısınamadı evlenecek kadar dürüstçe ayrıldı adamın yaptığı bişey yok ki siz sonradan aileyle görüşmeye devam etmişsiniz size döner diye ama dönmemiş dönmekte istemiyor işte bunu anlamak bu kadar zor mu beddua edecek ne var kısmetiniz o kişi değilmiş işte
ya tabi o yüzden başkalarıyla görüşüor mesajlaşıyorHadi ordan isınamamis, defalarca ayrilalim dedim kendi ikna etti, yorum falan yazmasin sizin gibiler
Hadi ordan dönünce yazarim canımya tabi o yüzden başkalarıyla görüşüor mesajlaşıyorpeşinden koşup kapılarını aşındırıyor adam seni istemiyor işte kabullenip yoluna bak burda bize laf yetiştirmen hiç birşeyi değiştirmez karakterin o kadar içler acısı ki adamın sana dönmeyeceğini herkes anladı bi sen anlamadın
Yalandan kim ölmüş tabi ki yazarsın :) anca klavyeden sallar senin gibiler zatenHadi ordan dönünce yazarim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?