- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
Evet çok saygılı ama dün beni aradı. benimle evleneceksin o yaşanılan şeyler boşa yaşanmadı. Annene babana resimleri gösteririm gibi bir şşeyler dedi
çok teşekkür ederim annemden engelledimHemen ailenin telefonlarından sevgilini engelle bu adama da bas tekmeyi gitsin.Bir daha da tehdit ederse savcılığa ver gitsin.18i askinsin korkma ailene haber gitmez akşamında ifadeye cagiriyorlarmis.Olaylar mahkemeye tasinirsa da ailemin haberi olur diyorsan adres değişikliği yap tebligat kagidi oraya gitsin ailenin ruhu duymaz.Bir daha da boyle işlere karisma.
ilk kez böyle bir saygısızlığını görünce bende şaşırdım. Gercekten çok haklısınız:)Çok saygılıdır, ama aileme fotoğraf atmakla tehdit eder? :) Şaka mı yapıyorsun kızkardeşim ya? Hayat böyle saçma sapan lobutlarla geçirmek için çok kısa. Hayatımıza birilerini hayatı paylaşmak için, mutluluğu çoğaltmak için alırız. Ömrümüzü törpülesin diye değil.
kesinlikle dengesiz. hep sorun bendemi dedim. Evet bende mutlu olmadığımı son 1 sene içerisinde dile getirdim sorun çıkarttım ama o da mutlu edemedi iştegonul almayi bilmeye omur emanet edilmez...tehdit eninde sonunda patliyor sanki..yani diyelimki seni tehdit ettigi icin beraber oldun vs. ilerde yine diyebilir ailene yasadiklarinizi. kaldiki adam dengesiz yani..
bu sonolsun. Aslında güvendiğim için bu hareketlerde bulundum ama kesinlikle güvenmemek lazımmışHemen ailenin telefonlarından sevgilini engelle bu adama da bas tekmeyi gitsin.Bir daha da tehdit ederse savcılığa ver gitsin.18i askinsin korkma ailene haber gitmez akşamında ifadeye cagiriyorlarmis.Olaylar mahkemeye tasinirsa da ailemin haberi olur diyorsan adres değişikliği yap tebligat kagidi oraya gitsin ailenin ruhu duymaz.Bir daha da boyle işlere karisma.
Güvenme tabi canim erkekler boyle bu sana da ders olsun.Annenden engellemisin guzel annen sosyal medya kullaniyorsa falan onun tum sosyal medya hesaplarindan sevgilini oralardan da engelle.Hatta ben olsam babamdan varsa kardesinden falan onlardan da engellerdim sosyal medyalarindan falan hepsinden isini garantiye al.Aramalardan da engellerim yine herkesten tabi bi daha sittin sene ulaşamasin.Evinin adresini bilmiyorsa fotograflari kargoyla yollamayacagina gore bir sorun olmaz umarim.bu sonolsun. Aslında güvendiğim için bu hareketlerde bulundum ama kesinlikle güvenmemek lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?