- 5 Eylül 2014
- 83
- 17
- 18
- Konu Sahibi zzeynepp23
-
aile olarak yaşantı olarak eş adayınla sen mi uygun değilsin yoksa aileleriniz mi uygun değilBir tarafta sizi herseyinizle tüm kusurlarinizla deli gibi seven bir adam var. Ama aile olarak eğitim olarak ve yasanti olarak uygun değilsiniz. Ve bazende huy olarak farklisiniz ben cok sakinim o biraz cabuk sinirlenen bir tiptir gibi.Evlilik yürür mu yoksa bunlar sorun olur mu. Yoksa sevgi olduktan sonra hepsi asilabilecek şeyler mi.
ilahiYürümese bile sürünür
bu basitse zor olan örnekleri düşünemiyorum....Sevgi bir yere kadar devam ettiriyor sevgiden önce saygı ve güven geliyor senin verdiğin örnekte sana saygı ve güven yok farkettiysen bizim kurallar geçerli diyor buna bikac yıl katlanirsin ama yıllar geçtikçe sana dayanılmaz gelir bence evlilik dört ayaklı bir masa ayaklardan biri sevgi ....tek ayakla masa saglam durmaz en ufak darbede düşer mantiginada yatacak kalbinde isinacak....hakkında hayırlısı olsun insHer ikisideailesinden nasil gorduyse oda oyle yetismis hakli olarak. Mesela cok cok basit bir ornek verirsek biz cok sosyal bir aileyiz aile dostu olarak cok cevremi vardir. Ama onlara gore eve yabanci erkek almak aile dostu bile olsa uygun degildir. Yani ben bu sekilde buyudum. Onun fikirelrine karsi ciktigimda hemen savunmaya kalkiyo zaten kabullenme diye birsey yokdedigim gibi cok basit bi ornek bu
Her ikisideailesinden nasil gorduyse oda oyle yetismis hakli olarak. Mesela cok cok basit bir ornek verirsek biz cok sosyal bir aileyiz aile dostu olarak cok cevremi vardir. Ama onlara gore eve yabanci erkek almak aile dostu bile olsa uygun degildir. Yani ben bu sekilde buyudum. Onun fikirelrine karsi ciktigimda hemen savunmaya kalkiyo zaten kabullenme diye birsey yokdedigim gibi cok basit bi ornek bu
Sirf sevgiye guvenip uyumsuz evlilik hic saglikli degil evlilik 5 sene 10senelik is degil omurluk iyiki bunlari objektif bakip fark etmissiniz bazilari ask kotu olup dusunemiyor hemen evleneyimde kafasinda ama ilerde problem olustutabilcek seyler bunlsr bu problemlerde sevgiyi zamanla torpuler dikkat etBir tarafta sizi herseyinizle tüm kusurlarinizla deli gibi seven bir adam var. Ama aile olarak eğitim olarak ve yasanti olarak uygun değilsiniz. Ve bazende huy olarak farklisiniz ben cok sakinim o biraz cabuk sinirlenen bir tiptir gibi.Evlilik yürür mu yoksa bunlar sorun olur mu. Yoksa sevgi olduktan sonra hepsi asilabilecek şeyler mi.
Cicim ayı diye birşey var mı kicicim ayı boyunca yurur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?