Boyle bir evlilik yurur mu tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum

Daha üniversite hayatında arkadaşlarınızla gezemiyorsanız evlenince kapı dışarı çıkarmaz bu adam seni. Bu kültür farkı, hayat tarzı falan değil. Kendi isteklerini dayatma. Olmaz, yürümez. Bırak evliliği sen okul hayatına, en güzel yıllarına yazık edşyorsun bu birlikteliği yaşayarak şu an.

Aile cok onemli egitim yada kultur farki cok fazlaysa biraz zor oluyor idare etmek hep sana duser ve sen yipranirsin. Bende yurumez taraftariyim. Esinle birbirinizi yipratirsiniz. Ya sen eksikleri yada yanlislari gormemezlikten gelip her turlu kabul ediceksin yada hic bu ise girmiyceksin. Ask anca cicim ayi bitene kadar sonrasi sevgi saygi ve sorumluluklar

bu yoruma göre bence olmaz baksana hemen seni batırmaya çalışıyormuş hiç sevmem böyle tavırları sen kadınsın otur evde kes sesini çarparım ağzına diyecek bir adama benziyor

Zor isler..ben olsam napaedim bilmiyorum..ama asilmasi ve alisilmasi zor

Evlilik yürür ancak sakin olan tarafın sürekli alttan alması, idare etmesi, pışpışlaması sonucuyla. Fedakarlık şarttır, yaşantı olarak uygun değiliz dediğiniz adamla orta yol bulana kadar en az bir 10 sene geçmesi lazım (bana böyle denmişti, ona binayen 10 yıl diyorum) Eh onca zaman sonrasında sevginiz ilk günkü gibi kalırsa, heycanlarınız ilk günkü gibi kalırsa mutlu bir evliliğiniz olur. Ama kısaca sevgi herşey demek değildir, bitebilir.

hepsi aşılabilir, şu eğitim farkı sorununu da hiç anlamayacağım, sanki üniversite mezunları çok olgun ermiş sermiş insanlar mı, 3 sayfaları çok okuyan biri olarak, onlarda aldatıyor karısının dövüyor, cinayet işliyor, taciz cinayet... demek istediğim insanlığın öğretim seviyesiyle bi alakası yok, eğer öğretim seviyesi yüksek biri olsaydı böyle olmazdı diye düşünürsen kendini kandırırsın çünkü öyle bişey yok
eskiden alakası olabilirdi, ama artık yok, her seviyedeki insan herşeyi aynı biliyor, öğrenmek isterse öğreniyor, herşeyden haberdar, internet çağındayız, dar görüşlü, kültürsüz hatta bilgisayar kullanmayı bile bilmeyen prof bile çok memlekette

eğer gerçekten sevıyosan sakin taraf olan da senmişssin zaten;çabala derim..ne ş.rfszz haysiyetsız adam orneklerı dolu bu sayfa..adamın kötü huyu yok sinirinden başka.kalkıp ruhsal fızıksel bi şiddet yoksa aşılamayacak sorun yok...

Yurumez arkadasim aynen beni ankatmissin esimin ailesi ile benim ailem arasinda kultur farki var ve ebn onlara uyum saglamakta zorlaniyorum esim cok sinirli kavgalarimiz saygisizlikla sonuclaniyor sevgi azaldi ve suan sonuc ne biliyomusun õlmedim sürünüyorum sana tek tavsiyem AILENI DINLE

Eğer sende onu gerçekten seviyorsan yürür sorunlar aşılır. O sinirlenince sen alttan alıp onu sakinleştirebileceksen sıkıntı olmaz. Aileler biraz sorun olur belki ama seviyorsanız üstesinden gelirsiniz.. Sonuçta yazdığın farklılıklar uçurumlar gibi değil, aşılabilecek şeyler. Tabi gerçekten birbirinizi seviyorsanız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…