- 24 Ağustos 2013
- 684
- 158
- 133
- Konu Sahibi zzeynepp23
-
Benimde korktugum sey buelifksk .!.:1 ay 2 ay sonra başlarsnız kavgalara
Kuusra bakmayin giremedim bir sure okuyamadimBakıyorum konu Sahibi yazmıyor hic
Bu tabiki benimde hos gormeyecgim birşey. Biz üniversite oluyoruz su an. Arkadaşlarla çift olarak gezmeyi teklif bile edemiyorum. Yaptugi kiskanclikla yetişme tarzi arasi birşey. Ama hic aliskin olmadigim şeylerAile dostlarinz illaki olabilir yasam tarzinizi bilmiyorum ama misal esiniz ewde yokken erkek bi aile dostunz tek basina geliyorsa cidden banada cok ynls geldi fakat kendi varkende istemiyorsa buyuk sorun. Sonucta arkadassiz dostsuz nasil bi hayst olur ki. Okumak insani degistrmiyor yani essege altn semer vur yine essek yine essek egitime takilma. Bi dusun esimin istekleri bunlar benimkiler sunlr diye hangisi agir basiyosa onu sec haa illaki degisiyosun ona bise diyemem ama suan olmadigini dusunuyorsan vazgec. Erkekler aileden gorduklerinden hayatta vazgecmezler
Tahmin ettigim cevapettigim post: 37143383 .!.:Evlenmeden önce sevgi olduktan sonra hersey asilir diye düşünür insan ama maalesef evlenince durumlar değişir
Yakinimda bir suru örneği var bu durumda olanların ki en yakinida ablam
Yaş , durum vs. Hiçbirşey belirtilmemiş . Sorun olarak gördüğünüz söz konusu durum ne ? yoksa Aynı olsa ne farkeder ayrı olsa , evlilik zaten başlıbaşına sorun bir kurum . içine girince yürütüyor herkes , boğazboğaza yürütende gördüm , herşeyi boşvermiş yürütüdende , çocuk üzerinden yürütende , güleoynayada ... Yürür ... O mesele değil yaniBir tarafta sizi herseyinizle tüm kusurlarinizla deli gibi seven bir adam var. Ama aile olarak eğitim olarak ve yasanti olarak uygun değilsiniz. Ve bazende huy olarak farklisiniz ben cok sakinim o biraz cabuk sinirlenen bir tiptir gibi.Evlilik yürür mu yoksa bunlar sorun olur mu. Yoksa sevgi olduktan sonra hepsi asilabilecek şeyler mi.
yalnizca sinirli ve sakin iki insan diye bakarsak degerlendiremeyiz ki.. bu iki tip cok iyi de anlasabilir, birbirini de yiyebilir.. o sevgi ne zaman ayakta kalmaya devam edip gun gectikce beslenir? benim tecrubeme gore, BİRBİRİNİN DEGERLERİNE DEGER VERİRSEN, esinin fikirlerini onemser ve ona senin en kiymetlin oldugunu hissettirirsen, incitmemeye ozenirsen saygi da sevgi de guven de katmerlenir Allah in izniyle.. bu ozellikler de sinirli bi insanda da olabilir, sakin b irinde de.. 'usul, esastan once gelir' diye dusunurum hep.. icraat onemli.. yalniz su da net bir gercek ki, hayati farkli yerlerden gormekten kaynaklanan kavgalar oldukca saygi ve guven yikiliyo.. saygi guven olmadikca, uyum olmadikca, hayata bambaska pencerelerden baktikca sevgi filan da kalmiyo ve yetmiyo zaten kalsa da.. bunlari iyi analiz etmek lazimBir tarafta sizi herseyinizle tüm kusurlarinizla deli gibi seven bir adam var. Ama aile olarak eğitim olarak ve yasanti olarak uygun değilsiniz. Ve bazende huy olarak farklisiniz ben cok sakinim o biraz cabuk sinirlenen bir tiptir gibi.Evlilik yürür mu yoksa bunlar sorun olur mu. Yoksa sevgi olduktan sonra hepsi asilabilecek şeyler mi.
Bir tarafta sizi herseyinizle tüm kusurlarinizla deli gibi seven bir adam var. Ama aile olarak eğitim olarak ve yasanti olarak uygun değilsiniz. Ve bazende huy olarak farklisiniz ben cok sakinim o biraz cabuk sinirlenen bir tiptir gibi.Evlilik yürür mu yoksa bunlar sorun olur mu. Yoksa sevgi olduktan sonra hepsi asilabilecek şeyler mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?