Böyle bir haber nasıl verilecek şimdi :(

Öncelikle basınız sağolsun ayriyeten geçmiş olsun aile hekiminize danışın hastane lafı ettirmiyor diyorsunuz ama sakinleştirici vurulabilir belki hemşirenin aile hekimi izniyle vurur hastaneden cagiriyorlar mecbur gidicez diyin evde söylemek çok riskli bende bir yakinima söylemek zorunda kaldım eşinin öldüğünü hastanede sakinleştirici ile söyledik Allah yardımcınız olsun 😔

Zor bir durum gerçekten. Geçmiş olsun ve başınız sağ olsun. Benim annemde bayılmaz ama değişik bir şey olur kriz gibi elleri falan kitlenir. Yavaş yavaş söyleyin bence işte ağırlaşmıș hastaneye gidiyolarmıș şimdi deyin önce. Hastalığı falan var mıydı onla ilgili bir şey deyin. Sonra kalp krizi falan dersiniz. Zaten hastaneye de gitmek istemez bu durumda virüs vs yeni atlattık diye bir şeyler uydurun. Allah yardımcınız olsun

Öncelikle basınız sağolsun ayriyeten geçmiş olsun aile hekiminize danışın hastane lafı ettirmiyor diyorsunuz ama sakinleştirici vurulabilir belki hemşirenin aile hekimi izniyle vurur hastaneden cagiriyorlar mecbur gidicez diyin evde söylemek çok riskli bende bir yakinima söylemek zorunda kaldım eşinin öldüğünü hastanede sakinleştirici ile söyledik Allah yardımcınız olsun 😔
Bugün dedimki anne seni bi hasteneye götürüp tahlillerine baktiralim tedbiren beni daraltma dedi amin inşallah canım çok zor :(

Zor bir durum gerçekten. Geçmiş olsun ve başınız sağ olsun. Benim annemde bayılmaz ama değişik bir şey olur kriz gibi elleri falan kitlenir. Yavaş yavaş söyleyin bence işte ağırlaşmıș hastaneye gidiyolarmıș şimdi deyin önce. Hastalığı falan var mıydı onla ilgili bir şey deyin. Sonra kalp krizi falan dersiniz. Zaten hastaneye de gitmek istemez bu durumda virüs vs yeni atlattık diye bir şeyler uydurun. Allah yardımcınız olsun
Annemde bi enteresan oluyo aynen dediğiniz gibi tam bayilmada değil garip birşey asla gitmez malesef :(teşekkür ederim bu arada

Kızlar iy geceler günlerdir bu covid mevzusundan stresteyim ben ve ailem corona olduk bizlerin süresi doldu annem ağir geçirdi günlerce sanki bilinci kapalı gibi yattı hiçbirşeyi duymadı bu sürede malesef dedemi kaybettik :KK43: annem çok kötü diye diyemedik yarın artık söylenecek o kadar korkuyorumki annem aşırı panik bir insan duyunca napacaz tansiyon hastasi aynı zamanda ne yapıcaz o an aşırı tereddütteyim ama mecbur artık öğrenmeside lazım artık düşünmekten çok yoroldum ani şeylerde bide bayılıyo annem biz böyle bir haberi nasıl vericez bilmiyorum :KK43:
Soylemeden once ilaclarinin almis olmasina dikkat edin birde varsa once sakinlestiricisini verin. Basiniz sagolsun

Başınız sağolsun çok zor bir durum. Eğer sağlıkçı tanıdığınız varsa eve çağırın ve o zaman annenize durumu açıklayın

Başınız sağolsun. Ve çok geçmiş olsun. Ölüm cok acı malesef ama bı sekılde söylenecek alıştıra alıştıra söyleyin.

Kızlar iy geceler günlerdir bu covid mevzusundan stresteyim ben ve ailem corona olduk bizlerin süresi doldu annem ağir geçirdi günlerce sanki bilinci kapalı gibi yattı hiçbirşeyi duymadı bu sürede malesef dedemi kaybettik :KK43: annem çok kötü diye diyemedik yarın artık söylenecek o kadar korkuyorumki annem aşırı panik bir insan duyunca napacaz tansiyon hastasi aynı zamanda ne yapıcaz o an aşırı tereddütteyim ama mecbur artık öğrenmeside lazım artık düşünmekten çok yoroldum ani şeylerde bide bayılıyo annem biz böyle bir haberi nasıl vericez bilmiyorum :KK43:
Bende dedemi kaybettim bu hastalik yuzunden basiniz saolsun :(

Basın sagolsin vede geçmiş olsun..çevrede konu komşu yada akraba da hemşire veya ilk yardimi çok iyi bilen birirleri ile birlikte söyleseniz nasıl olur o.O

Bir süre alıştırıp hasta diyebilirsiniz belki, sonra yavaş yavaş durumu ağırlaştı vs
Bizim ailede genelde böyle yapılıyor

Bu arada hem geçmiş olsun hem de başınız sağolsun

Bence de tak diye demektense rahatsızlandı mesela kalbi sıkıştırmış şimdi götürdüler, yoğun bakıma alındı filan demek alıştırma olabilir. Başınız sağ olsun..

Offf:( Başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun.. Kolaylıklar versin.. Ne diyeyim ki.. :(

Doktora gidip rica edin sakinleştici yazsın iğne vurabilen birini bulun vurdurup söyleyin vitamin falan dersiniz. Dışarı çıkmak zorundayız demişsiniz ayrıca zorunluluk ne bilmiyorum ama çok elzem değilse çıkmanızı tavsiye etmem. Geçmiş olsun başınız sağ olsun.

Başınız sağolsun ve geçmiş olsun. Önce dedenizin çok ağır olduğunu ve kurtulma şansının pek olmadığını söyleyin. Bu duruma alışsın sonra büyük olasılıkla kendisi "öldü de bana söylemiyor musunuz yoksa?" vb bir şey soracaktır o zaman söylersiniz. çok zor bir durum.

Allah sabır ve metanet versin. Hoşumuza gitmese de hayatın en gerçek yüzü bu. İnşallah metanetli karşılar

Back
X