Dedem iydi kalp krizi gecirdiolmaz inşallah. Dedeniz sağlıklı mıydı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedem iydi kalp krizi gecirdiolmaz inşallah. Dedeniz sağlıklı mıydı?
Teşekkur ederim hemde çok hergün öldüm öldüm dirildim bedenen değil ama pskolijik bittimÇok zor başınız sağ olsunAllah annenize de sizlere de sabır versin, zor günler geçirmişsiniz, biter inşallah...
Hay Allah.Dedem iydi kalp krizi gecirdi
Bugün dedimki anne seni bi hasteneye götürüp tahlillerine baktiralim tedbiren beni daraltma dedi amin inşallah canım çok zorÖncelikle basınız sağolsun ayriyeten geçmiş olsun aile hekiminize danışın hastane lafı ettirmiyor diyorsunuz ama sakinleştirici vurulabilir belki hemşirenin aile hekimi izniyle vurur hastaneden cagiriyorlar mecbur gidicez diyin evde söylemek çok riskli bende bir yakinima söylemek zorunda kaldım eşinin öldüğünü hastanede sakinleştirici ile söyledik Allah yardımcınız olsun![]()
Annemde bi enteresan oluyo aynen dediğiniz gibi tam bayilmada değil garip birşey asla gitmez malesefZor bir durum gerçekten. Geçmiş olsun ve başınız sağ olsun. Benim annemde bayılmaz ama değişik bir şey olur kriz gibi elleri falan kitlenir. Yavaş yavaş söyleyin bence işte ağırlaşmıș hastaneye gidiyolarmıș şimdi deyin önce. Hastalığı falan var mıydı onla ilgili bir şey deyin. Sonra kalp krizi falan dersiniz. Zaten hastaneye de gitmek istemez bu durumda virüs vs yeni atlattık diye bir şeyler uydurun. Allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim normaldede kullandiği pskiyatri ilaci varÖncesinde hafif bir sakinleştirici hap verseniz sonra söyleseniz belki faydası olur, başınız sağolsun ve de geçmiş olsun
Soylemeden once ilaclarinin almis olmasina dikkat edin birde varsa once sakinlestiricisini verin. Basiniz sagolsunKızlar iy geceler günlerdir bu covid mevzusundan stresteyim ben ve ailem corona olduk bizlerin süresi doldu annem ağir geçirdi günlerce sanki bilinci kapalı gibi yattı hiçbirşeyi duymadı bu sürede malesef dedemi kaybettikannem çok kötü diye diyemedik yarın artık söylenecek o kadar korkuyorumki annem aşırı panik bir insan duyunca napacaz tansiyon hastasi aynı zamanda ne yapıcaz o an aşırı tereddütteyim ama mecbur artık öğrenmeside lazım artık düşünmekten çok yoroldum ani şeylerde bide bayılıyo annem biz böyle bir haberi nasıl vericez bilmiyorum
![]()
Bende dedemi kaybettim bu hastalik yuzunden basiniz saolsunKızlar iy geceler günlerdir bu covid mevzusundan stresteyim ben ve ailem corona olduk bizlerin süresi doldu annem ağir geçirdi günlerce sanki bilinci kapalı gibi yattı hiçbirşeyi duymadı bu sürede malesef dedemi kaybettikannem çok kötü diye diyemedik yarın artık söylenecek o kadar korkuyorumki annem aşırı panik bir insan duyunca napacaz tansiyon hastasi aynı zamanda ne yapıcaz o an aşırı tereddütteyim ama mecbur artık öğrenmeside lazım artık düşünmekten çok yoroldum ani şeylerde bide bayılıyo annem biz böyle bir haberi nasıl vericez bilmiyorum
![]()
Bir süre alıştırıp hasta diyebilirsiniz belki, sonra yavaş yavaş durumu ağırlaştı vs
Bizim ailede genelde böyle yapılıyor
Bu arada hem geçmiş olsun hem de başınız sağolsun
Allah sabır ve metanet versin. Hoşumuza gitmese de hayatın en gerçek yüzü bu. İnşallah metanetli karşılarKızlar iy geceler günlerdir bu covid mevzusundan stresteyim ben ve ailem corona olduk bizlerin süresi doldu annem ağir geçirdi günlerce sanki bilinci kapalı gibi yattı hiçbirşeyi duymadı bu sürede malesef dedemi kaybettikannem çok kötü diye diyemedik yarın artık söylenecek o kadar korkuyorumki annem aşırı panik bir insan duyunca napacaz tansiyon hastasi aynı zamanda ne yapıcaz o an aşırı tereddütteyim ama mecbur artık öğrenmeside lazım artık düşünmekten çok yoroldum ani şeylerde bide bayılıyo annem biz böyle bir haberi nasıl vericez bilmiyorum
![]()