Böyle bir haber nasıl verilecek şimdi :(

Başınız sağ olsun hastaneye gidip bir sakinleştirici yaptırıp öyle söyleyin

Şükür ki size bi şey olmadı çocuklar bile ölüyor yaşlılar icin zaten beklenen bir durum Allah evladını bağışladı kendisine..

basınız sağolsun Allah sıralı ölüm versin

Konu sahibi ne oldu umarım anneniz iyidir
Şimdi bakabiliyorum söyledik babam söyledi bayıldı şok oldu çok ağladı zor sakinleştirdik şuan çok sükür daha iyi ama ara ara ağliyor elbet evde babam diye dolasiyor :( okadar zor olduki allahim kimseye böyle ani seyler vermesin

Şükür ki size bi şey olmadı çocuklar bile ölüyor yaşlılar icin zaten beklenen bir durum Allah evladını bağışladı kendisine..

basınız sağolsun Allah sıralı ölüm versin
Teşekkür ederim çok sağolun cenazeye katılamamak çok zor oldu malesef

Başınız sağ olsun hastaneye gidip bir sakinleştirici yaptırıp öyle söyleyin
Teşekkür ederim söyledik bayıldı şok oldu malesef çok ağladi zar zor sakinleştirdik hepimize cok kızgin demediğimiz için fena kinledi bizi durumu izah etmeye çalışıyoruz zamanla anlayacaktır sanırım

herkese ayrı ayrı tesekkür ediyorum allahım sizlere yaşatmasın bu durumları sağlik versin anneme söylendi bayıldı şok oldu çok ağladı evde babam garip gitti diyerek dolaşip ağliyor :( bizlere çok kızgın demediğimiz için herkse kızgın ama zamanla oda anlayacak konuşup durumu izah etmeye çalışıyoruz dilerim bu illet sizlere uğramaz yaklaşık 15 gündür hayatımiz tepetaklak oldu annem ağir geçirdi hamd olsun şuan hepimiz iyiz ama

Şimdi bakabiliyorum söyledik babam söyledi bayıldı şok oldu çok ağladı zor sakinleştirdik şuan çok sükür daha iyi ama ara ara ağliyor elbet evde babam diye dolasiyor :KK43: okadar zor olduki allahim kimseye böyle ani seyler vermesin
Allah sabır versin
Zor

önce bır dil altı verın kendısıne otursun
elınızde su ve kolonya olsun oyle soyleyın

basınız sagolsun cok gecmıs olsun

Başınız sağolsun

Tam iyileşmediyse bence doktor desteği ile söyleyin

Geçmiş olsun

Back
X