- 20 Ekim 2018
- 2.659
- 4.066
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dedemi kaybettim bu hastalik yuzunden basiniz saolsun![]()
Şimdi bakabiliyorum söyledik babam söyledi bayıldı şok oldu çok ağladı zor sakinleştirdik şuan çok sükür daha iyi ama ara ara ağliyor elbet evde babam diye dolasiyorKonu sahibi ne oldu umarım anneniz iyidir
Teşekkür ederim çok sağolun cenazeye katılamamak çok zor oldu malesefŞükür ki size bi şey olmadı çocuklar bile ölüyor yaşlılar icin zaten beklenen bir durum Allah evladını bağışladı kendisine..
basınız sağolsun Allah sıralı ölüm versin
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun ve basınız sağ olsun
Teşekkür ederim söyledik bayıldı şok oldu malesef çok ağladi zar zor sakinleştirdik hepimize cok kızgin demediğimiz için fena kinledi bizi durumu izah etmeye çalışıyoruz zamanla anlayacaktır sanırımBaşınız sağ olsun hastaneye gidip bir sakinleştirici yaptırıp öyle söyleyin
Allah sabır versinŞimdi bakabiliyorum söyledik babam söyledi bayıldı şok oldu çok ağladı zor sakinleştirdik şuan çok sükür daha iyi ama ara ara ağliyor elbet evde babam diye dolasiyorokadar zor olduki allahim kimseye böyle ani seyler vermesin
88 yaşındaydıDedenizin yaşı kaçtı ?
88 yaşındaydı
Amin canım ediyorum teselli sürekli daha iyi olur insallahAllah rahmet eylesin , en azından felç bunama gibi bir hastalığı yokmuş sanırım ,annenizi eziyetı çekmeden öldü diye teselli edebilirsiniz belki ☹ Tekrar mekanı cennet olsun.
Teşekkür ederim söyledik bile baya kötü oldu bayıldi hatta ama çok şükür iyi şuanBaşınız sağolsun
Tam iyileşmediyse bence doktor desteği ile söyleyin
Geçmiş olsun