Boyle bir hamilelik belirtisi yasayan var mi?

happyroseberry

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
365
241
23
Merhaba. Bu ay catlatma ignesi kullandık 32 aralıkta. Yaklaşık 1 hafta sonra iki gün süren tek taraflı boydan boya bacak ve kalca ağrım oldu. 3. Gün geçmişti kalktigimda. Şimdi adete yaklaşık 4 gün var . Aslında düzensiz adet olurum ama 4 gün sinra 2 hafta dolacak diye diyorum. Yaklaşık o zaman adet olurum sanırım. Ve şu an hafif sizi şeklinde kramplar var kasikta. Normalde adet olduğumdan kadar ağır değil ama .

Yani bacak ve kalca agrisi yaşayan var mı hiç. Bölge eklemlerim zedelenmis gibi, bacağıma kramp girmiş gibi ama daha çekilebilir bir sizi vardı kaslarda

Dayanilamayacak derecede bacak agrisi yasadim...Ozellikle sol bacak boydan boya...Gece boyunca yastiklarla destekledim...Sabah gecmisti ve bende acaba tutunuyor mu? dedim...Bir de geldi gelecek kasık agrısi...
Bu hamileligimdeki belirtimdi..

Ayyy ne kadar güzel. İnşallah ben de hamileyimdir . Doktorun değerlendirin dediği saatlerde ve o gece boyunca kasik ağrım oldu. Ama epey. Inslalah çatlıyordur dedim . Ağrı bile mutluluk veriyor insana gebelik varsa ucunda diye. Sonra işte birkaç gün sonra sol bacak çok ağrıdı iki gün boyunca. Ben daha once de gebelik yaşadı ama 10 haftalık iken kürtaj oldum. İnşallah bu sefer hamileyimdir

Önceki gebelikte böyle bir ağrı olmamıştı. Yerlesme kanaması oldu . Anlamıştım hamile olduğumu . Sürekli olmayan an an vuran kasik agrisi vardı bir hafta sonra test pozitif çıkmisti. Gerçi sonu hüzünlü bitti vardır bir hayır tabi ki dedik . İnşallah bu sefer sonu guxel bur gebelik olur

Aynen vardır bir hayır..Allah tez zamanda evladınızı saglıkla kucagıniza almayi nasip etsin...
Insan hele ki ozlemle beklerken herseyi her belirtiye dikkat ediyor...Oyle ki;kesin hamileyim dedigim ay belirtilerin kistten oldugunu ogrendik..Olsun dedik vardir bir hayır ertesi ay hamile kaldım...Umudumuzu,umidimizi asla kesmeyecegiz

Masallah ne guzel . Amin inşallah ümit kaybetmek olmayacak . Ara ara karın ağrısı bel agriis gekiyir mesela şu an . Tadım kaçıyor inanın an an. Elde değil

Dayanilamayacak derecede bacak agrisi yasadim...Ozellikle sol bacak boydan boya...Gece boyunca yastiklarla destekledim...Sabah gecmisti ve bende acaba tutunuyor mu? dedim...Bir de geldi gelecek kasık agrısi.
Bu hamileligimdeki belirtimdi..
Ay gerçekten aynılarını bende yaşıyorum ve reglime 3 gün var bende merak ediyorum inşallah olur

Maalesef regl oldum psikolojik olarak okadar yıprandım ki artık çok üzgünüm gerçekten çok umutluydum
Uzulme canim umudunu kaybetme Allah büyüktür çok ve samimiyetle dua et olacak insallah ve çok da stres yapma stres üreme hormonlarını olumsuz etkiliyor benim de olmuyor takmamaya çalışıyorum akışına bıraktım umudumu da kesmiyorum
Ne zamandır deniyorsun olmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…