Böyle bir hayat yaşamak istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Den
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Den

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
1.519
1.069
333
Merhabalar
Zihinsel engelli bir kardeşim var, özel bir çocuk ve uğraşması çok zor ve beni psikolojik olarak yıpratıyor.Sinir krizi geçiriyor vs ilaç kullanıyoruz ancak bir fayda göremedik her ay doktordayız.
Bununla birlikte özel yaşamımda tam boşandım rahatladım derken yeni biri girdi hayatıma. Bundan 8-9 ay önce. İlk başlarda ufak tefek kıskançlık yapıyordu son zamanlar dozunu arttırdı sürekli üzerimde baskı kurmaya çalışıyor.Sebebi ise seni çok seviyorum her şeyden kıskanıyorum oluyor.
Sinirli ve şiddet yanlısı olmaya başladı birkaç kez bana el kaldırmaya cüret etti patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor yapısı öyle ben birkaç kez ayrılmaya çalıştım. Kavgalarımız ise hep olmayan şeyler yüzünden yok şu adam sana mı baktı yok bu adamı sen tanıyor musun yok garsona teşekkür ettin yok bugun gezmeye mi gittin. Bir daha yapmayacağım değişeceğim düzeleceğim deyip doktora gidip ilaç kullanmaya başladı. Doktor 1 ay sonra kontrole çağırmış. Birkaç gündür ilaçları kullanıyor ancak bu tür ilaçlar etkisini hemen gösteren ilaçlar değil ve ben bir yandan kardeşimle uğraşırken bir yandan da bunlarla uğraşıyorum. Ve artık dayanamaz duruma geldim çok sabırlı bir insanım çok affediciyim, merhametliyim iyiyim hoşum ama ilerisini de düşünmek zorundayım.
Benimle evlilik hayalleri kuruyor, ama evlenirsem ne olacağını tahmin bile etmek istemiyorum. Bu arada 2 yıldır gittiğim psikoloğa gitmemi yasakladı. Erkek olduğu için :)))) gidersem adamın odasını basar ve olay çıkarır biliyorum.
Kurtulmak da kolay olmuyor her seferinde binbir özürle geliyor.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

yeterince sorun yaşamışsınız bu zamana dek neden bir de aşırı sorunlu psikolojik sorunlu adam seçtiniz.siz bu adamla evlenirseniz onun hakkında çokkk konu açarsınız burada demedi demeyin.kendinizi sevin yahuuu erkek kıtlığı mı var .layık olanı seçin yakışıklı ya da zengin olanı değill

gidersem adamın odasını basar ve olay çıkarır biliyorum.

çip mi taktı size? ne bilecek gittiğinizi?
yani şunlara nasıl ve neden izin veriyorsunuz anlamak güç.
tedavisi olumlu sonuçlanır mı bilemem ancak garsona teşekkür ettiniz diye olay çıkartan adamla nasıl devam edebildiniz. kendinize bu eziyeti neden yaptınız

İnsan goz gore gore ustelık basından bir kez talihsiz evlılık gecmısken neden boyle bırıyle beraber olur ki, aklım bu kısmı almıyor.
Almasın da zaten.
Ailenı uzmezsın umarım, ben artık aileler ıcın uzuluyorum gonullu sekılde yanlıs yapanlar ıcın üzülemiyorum malesef.

Merhabalar
Zihinsel engelli bir kardeşim var, özel bir çocuk ve uğraşması çok zor ve beni psikolojik olarak yıpratıyor.Sinir krizi geçiriyor vs ilaç kullanıyoruz ancak bir fayda göremedik her ay doktordayız.
Bununla birlikte özel yaşamımda tam boşandım rahatladım derken yeni biri girdi hayatıma. Bundan 8-9 ay önce. İlk başlarda ufak tefek kıskançlık yapıyordu son zamanlar dozunu arttırdı sürekli üzerimde baskı kurmaya çalışıyor.Sebebi ise seni çok seviyorum her şeyden kıskanıyorum oluyor.
Sinirli ve şiddet yanlısı olmaya başladı birkaç kez bana el kaldırmaya cüret etti patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor yapısı öyle ben birkaç kez ayrılmaya çalıştım. Kavgalarımız ise hep olmayan şeyler yüzünden yok şu adam sana mı baktı yok bu adamı sen tanıyor musun yok garsona teşekkür ettin yok bugun gezmeye mi gittin. Bir daha yapmayacağım değişeceğim düzeleceğim deyip doktora gidip ilaç kullanmaya başladı. Doktor 1 ay sonra kontrole çağırmış. Birkaç gündür ilaçları kullanıyor ancak bu tür ilaçlar etkisini hemen gösteren ilaçlar değil ve ben bir yandan kardeşimle uğraşırken bir yandan da bunlarla uğraşıyorum. Ve artık dayanamaz duruma geldim çok sabırlı bir insanım çok affediciyim, merhametliyim iyiyim hoşum ama ilerisini de düşünmek zorundayım.
Benimle evlilik hayalleri kuruyor, ama evlenirsem ne olacağını tahmin bile etmek istemiyorum. Bu arada 2 yıldır gittiğim psikoloğa gitmemi yasakladı. Erkek olduğu için :)))) gidersem adamın odasını basar ve olay çıkarır biliyorum.
Her seferinde binbir ozurle geliyor diye afffffetmek zorundamisiniz

Ben anlamıyorum bana Bekarken bir dingil sevgilim birgün ozurle iki gün ozurle geldi

ucuncu gün ben bı ozurle gittiğimde beni hiç ama hiç affetmedi

Peki biz ruh hastası miyiz ezik miyis ? Biz niye affediyoruz
neymis elinde çiçekle gelmiş
Binbir ozurle gelmiş
yoluba güller sermiş

yahu sen bi hata etsen sonra barışmak için canını versen affetmeyecek ki o

Özür dileyip pişman oluyor diye mi buna katlanıyorsunuz. Merhametli, affedici olmak bu değil maalesef. İlk saçma sapan hareketinde tekmeyi basmalıydınız. Şiddetin, psikopatlık derecesindeki kıskançlığın, baskının ve kısıtlamanın gerekçesi ve affı yok lütfen yapmayın bunu.

Şöyle bişey hissettim. Boşanmış bir kadın olduğunuz için istediğiniz kişiyle ilişki yaşayacağınızı hayal edip kendini dolduran iğrenç zihinli biri olduğunu hissettirdi bana bence acil kaçış planı yapın uzak tutun. Onca zorluğun üzerine bir de onu yüklemeyin kendinize.

Garsona teşekkür ettiniz diye size dünyayı dar eden, 2 yıldır gittiğiniz psikoloğa gitmenizi yasaklayan, üzerinizde tahakküm kuran biri var karşınızda. Binbir özürle gelse ne fayda? Yaptıklarının kılıfını da güya çok sevmeye bağlıyor ancak gerçek sevgi bu değil. Lütfen size verilmiş bu değerli hediyeyi, hayatınızı, alışkanlıklarınızı,tercihlerinizi ipotek almaya kalkan biri uğruna harcamayın.

Merhabalar
Bu arada 2 yıldır gittiğim psikoloğa gitmemi yasakladı. Erkek olduğu için :))))

Peki ya bunu tebessüm ederek anlatmanıza ne demeli... Beni seviyor kıskanıyor diye sanırım bunları tatlı kıskançlıklar sanıyorsunuz fakat uçurumun dibindesiniz haberiniz yok...

Kesinlikle ayrılın vallahi hergün görüyoruz duyuyoruz cinayete kadar gidiyor allah korusun evlendikten sonra kolay kolay dönüşü olmayacağı için daha da rahat hareket eder hatta ilk evliliğinizi bile başınıza kakabilir ileride.. Lütfen kurtulun o adamdan, sonra ömür boyu pişman olursunuz, döverek söverek, can yakarak, hayatı zehir ederek gelen sevgi döverek söverek hayatı cehenneme çevirerek de biter.. ama biterken yanında kimbilir sizden de neler götürür..

Back
X