- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de psikologa gitmenizi yasaklamis cümlenin sonuna gülücük koymussunuz, pardon bunun nesi komik ?Bu adamla görüşmeye devam ettiğinizde göre hayatinizdan cokta şikayetçi değilsiniz. Hala da devam ediyorsunuz ya sizi de çok normal görmedim maalesef.
Velev ki, konu sahibi yorumları dikkate alır da bahsi geçen kişiden ayrılırsa, konu sahibiAllah akıl fikir versin, sizin hosunuza mi gidiyor bu tavırları? Sanki uzerinizde baski kurmasını sevgisine bağlıyor gibi bir haliniz var. Neden ayrilmiyorsunuz? Evinizi mi basar bu durumda da?
bence ikinci kez bosanmaya gitmez bu iliski... adam psikopat anca ölümle sonuclanir konu sahibi kendine gel ve hayatini mahvetme!Bosanip bu psikopat adami ne gibi bir kosullar da buldunuz acaba. ilk hatasin da birakacaktiniz. ikinci kez bosanmak istemiyorsaniz bitirin iliskiyi ve ardiniza bile bakmayin.
nıye affedıyosun ?? ozurle gelıyomus bılmem ne. paspasın olsa kabul etmıceksın bıttı gıttı.... ayrılırsan zarar verır dıye mı korkuyosun? ya da en kotu ıhtımalle bazı ınsanlar dert sever. hayatları ful zorlukla dolunca azcık bosluk acılsın baska dert edınır kendıne. hep ıyılestırme duzeltme pesınde olur. ay bosver. naparsa yapsın senden sonra etkısı olsa ılacın ne yazar. kullanmadıgınde yıne aynı format atmıyo ya....Merhabalar
Zihinsel engelli bir kardeşim var, özel bir çocuk ve uğraşması çok zor ve beni psikolojik olarak yıpratıyor.Sinir krizi geçiriyor vs ilaç kullanıyoruz ancak bir fayda göremedik her ay doktordayız.
Bununla birlikte özel yaşamımda tam boşandım rahatladım derken yeni biri girdi hayatıma. Bundan 8-9 ay önce. İlk başlarda ufak tefek kıskançlık yapıyordu son zamanlar dozunu arttırdı sürekli üzerimde baskı kurmaya çalışıyor.Sebebi ise seni çok seviyorum her şeyden kıskanıyorum oluyor.
Sinirli ve şiddet yanlısı olmaya başladı birkaç kez bana el kaldırmaya cüret etti patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor yapısı öyle ben birkaç kez ayrılmaya çalıştım. Kavgalarımız ise hep olmayan şeyler yüzünden yok şu adam sana mı baktı yok bu adamı sen tanıyor musun yok garsona teşekkür ettin yok bugun gezmeye mi gittin. Bir daha yapmayacağım değişeceğim düzeleceğim deyip doktora gidip ilaç kullanmaya başladı. Doktor 1 ay sonra kontrole çağırmış. Birkaç gündür ilaçları kullanıyor ancak bu tür ilaçlar etkisini hemen gösteren ilaçlar değil ve ben bir yandan kardeşimle uğraşırken bir yandan da bunlarla uğraşıyorum. Ve artık dayanamaz duruma geldim çok sabırlı bir insanım çok affediciyim, merhametliyim iyiyim hoşum ama ilerisini de düşünmek zorundayım.
Benimle evlilik hayalleri kuruyor, ama evlenirsem ne olacağını tahmin bile etmek istemiyorum. Bu arada 2 yıldır gittiğim psikoloğa gitmemi yasakladı. Erkek olduğu için :)))) gidersem adamın odasını basar ve olay çıkarır biliyorum.
Kurtulmak da kolay olmuyor her seferinde binbir özürle geliyor.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler