Böyle bir hayat yaşamak istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Den
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendinize nasıl bu hayatı reva görüyorsunuz aklım almıyor. Gerekirse deliye vurun kendinizi bitirin. Kestirip atın polise şikayet edin telefonlarına bakmayın vs yapmak lazım ama kadın cinayetleri o kadar arttıki çevrede o kadar çok sapık ve cani adam varki malesef stratejik davranıp kendimi en saglıklı sekilde nasıl kurtarırızın hesabını yapmak zorunda kalıyoruz.kurtarın kendinizi.

Henüz boşanmadan niye yeni bir ilişkiye başlıyorsunuz?

şuan kendinize gelin diye size bir şamar atmak isterdim hani şoktaki insanlara yaparlar ya.
ilerde bu adamdan daha fazla şamar yumruk tekme yemeyin balkondan atilmayin bogulmaya calisilmayin evde perdeler kapali oturup anneme bile gondermiyor engelli kardesime dokundum diye küsüyor beni dövüyor demeyin diye.

Bacım ilk evliliginde saftin herşeye okey diyordun tamamda ikincisinde sınırların olsun bari yahu ...şunu şöyle nişanlına ayrıl gitsin...benim özgürlüğümü kısıtlayacak bir şeye asla asla bir daha imza atmam nokta bitti...bende çok vericiyim ama 2. De az biraz akillanmak gerek diye düşünüyorum ...ben şu n ki esime en başta demiştim kimse elimden özgürlüğümü hayallerimi almasın kimsenin buna hakkı yok ..ben neden evleniyorum benim hayallerime destek olsun benim başarılarimla mutlu olsun hayatı güzelce paylaşalım diye...

Sahip olduğunuz özelliklerin merhametle alakası pek yok. Elin adamını kardeşinizle kıyaslamak ne alaka onu da çözemedim zaten. Elin adamına gelince çekiyorsunuz çok sinirli psikologa gitme deyince gitmiyorsunuz kardeşe gelince sinir krizi geçiriyor çok zor bilmemne. Sevgili değil mi ayrılın gitsin . Nesi kolay değil anlamadım boşanmaktan daha kolay emin olun.

Psikolog erkek diye o odayı basacak adamın önce kıçına ben tekmeyi basarım. Böyle manyakları nereden buluyorsunuz

Ozurlerle geliyo diye ayrilmak kolay degil ne demek. Ben bu hayati yasamak istemiyorum demissiniz zaten hic yasamayacaksiniz boyle giderse... ne diyim ki Allah akil fikir versin insanin kendine ettigi kotulugu bir köy toplansa edemezmis derler bizim burda

şuan kendinize gelin diye size bir şamar atmak isterdim hani şoktaki insanlara yaparlar ya.
ilerde bu adamdan daha fazla şamar yumruk tekme yemeyin balkondan atilmayin bogulmaya calisilmayin evde perdeler kapali oturup anneme bile gondermiyor engelli kardesime dokundum diye küsüyor beni dövüyor demeyin diye.
Su altini cizdigim cumleyi yasadim ben. Annem bana oyle bir dayak attiki (fiziki olarak degil) oturdum gunlerce haftalarca degermi ya, bu kisiye degermi dedim. Birde o kisiye annemin gozunden baktim, cok korkunctu !
Ve sukurler olsunki noktayi koymustum iyikide koymusum iyiki annem beni uyandirdi bu kabusdan
Simdi oyle iyi bir adamla evlilik yaptimki binlerce kez sukurler olsun
Bazen gerek boyle bise, gelecek biri sarsacak sallicak demedigini birakmicak...

Ayrıl bence. Evlenmeyi asla düşünme yoksa canından olursun.

Merhabalar
Zihinsel engelli bir kardeşim var, özel bir çocuk ve uğraşması çok zor ve beni psikolojik olarak yıpratıyor.Sinir krizi geçiriyor vs ilaç kullanıyoruz ancak bir fayda göremedik her ay doktordayız.
Bununla birlikte özel yaşamımda tam boşandım rahatladım derken yeni biri girdi hayatıma. Bundan 8-9 ay önce. İlk başlarda ufak tefek kıskançlık yapıyordu son zamanlar dozunu arttırdı sürekli üzerimde baskı kurmaya çalışıyor.Sebebi ise seni çok seviyorum her şeyden kıskanıyorum oluyor.
Sinirli ve şiddet yanlısı olmaya başladı birkaç kez bana el kaldırmaya cüret etti patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor yapısı öyle ben birkaç kez ayrılmaya çalıştım. Kavgalarımız ise hep olmayan şeyler yüzünden yok şu adam sana mı baktı yok bu adamı sen tanıyor musun yok garsona teşekkür ettin yok bugun gezmeye mi gittin. Bir daha yapmayacağım değişeceğim düzeleceğim deyip doktora gidip ilaç kullanmaya başladı. Doktor 1 ay sonra kontrole çağırmış. Birkaç gündür ilaçları kullanıyor ancak bu tür ilaçlar etkisini hemen gösteren ilaçlar değil ve ben bir yandan kardeşimle uğraşırken bir yandan da bunlarla uğraşıyorum. Ve artık dayanamaz duruma geldim çok sabırlı bir insanım çok affediciyim, merhametliyim iyiyim hoşum ama ilerisini de düşünmek zorundayım.
Benimle evlilik hayalleri kuruyor, ama evlenirsem ne olacağını tahmin bile etmek istemiyorum. Bu arada 2 yıldır gittiğim psikoloğa gitmemi yasakladı. Erkek olduğu için :)))) gidersem adamın odasını basar ve olay çıkarır biliyorum.
Kurtulmak da kolay olmuyor her seferinde binbir özürle geliyor.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
[/QUOTE
Kusura bakmayın okurken bile sinirlendim. Demekki yaşadığınız tecrübeler pek işe yaramadı deneme yanılma yoluyla doğruyı bulmaya çalışıyorsunuz.Biraz acımasızca olacak ama kendi düşen ağlamaz siz göz göre göre lades demeye hazırsınız.Saydığınız tek bir olumlıiu özellik yok. Adamın saygısı yok size bari sizin kendinize saygınız olsun.Arkanıza dönmeden uzaklaşın ordan o insandan.

Bile bile lades, niye? Çok merhametiyim...
Önce kendine merhamet etmeyi ögren

Sen essek olursan semer vuranin cok olur ne diyelim. Kardesinin engelli olmasi bir sorun degil yani allah oyle yaratmis bakmak zorundasiniz. Salak sevgilinizden daha cok dert ediyorsunuz niye cunku ezik kadinlar kiskanilip dayak yemeyi sevilmek saniyor guzel aynen devam

Merhabalar
Zihinsel engelli bir kardeşim var, özel bir çocuk ve uğraşması çok zor ve beni psikolojik olarak yıpratıyor.Sinir krizi geçiriyor vs ilaç kullanıyoruz ancak bir fayda göremedik her ay doktordayız.
Bununla birlikte özel yaşamımda tam boşandım rahatladım derken yeni biri girdi hayatıma. Bundan 8-9 ay önce. İlk başlarda ufak tefek kıskançlık yapıyordu son zamanlar dozunu arttırdı sürekli üzerimde baskı kurmaya çalışıyor.Sebebi ise seni çok seviyorum her şeyden kıskanıyorum oluyor.
Sinirli ve şiddet yanlısı olmaya başladı birkaç kez bana el kaldırmaya cüret etti patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor yapısı öyle ben birkaç kez ayrılmaya çalıştım. Kavgalarımız ise hep olmayan şeyler yüzünden yok şu adam sana mı baktı yok bu adamı sen tanıyor musun yok garsona teşekkür ettin yok bugun gezmeye mi gittin. Bir daha yapmayacağım değişeceğim düzeleceğim deyip doktora gidip ilaç kullanmaya başladı. Doktor 1 ay sonra kontrole çağırmış. Birkaç gündür ilaçları kullanıyor ancak bu tür ilaçlar etkisini hemen gösteren ilaçlar değil ve ben bir yandan kardeşimle uğraşırken bir yandan da bunlarla uğraşıyorum. Ve artık dayanamaz duruma geldim çok sabırlı bir insanım çok affediciyim, merhametliyim iyiyim hoşum ama ilerisini de düşünmek zorundayım.
Benimle evlilik hayalleri kuruyor, ama evlenirsem ne olacağını tahmin bile etmek istemiyorum. Bu arada 2 yıldır gittiğim psikoloğa gitmemi yasakladı. Erkek olduğu için :)))) gidersem adamın odasını basar ve olay çıkarır biliyorum.
Kurtulmak da kolay olmuyor her seferinde binbir özürle geliyor.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Bu bir psikopat erkek nasıl terk edilir konusu mu? Hayır öyle ise çok yerinde bi konu, kişisel bi tecrübem olmadığı için yol gösterici bir yorum yapamayacağım ama ülkede sorunlu ilişkileri sona erdirebilmek hayati bir uzmanlık dalına dönüştü malum, o nedenle fikir almakta fayda var. Sanırsın sevgilisinden ayrılmıyor da hayvanat bahçesinde gezinirken bir kaza/ihmal sonucu vahşi bi hayvanın kafesine düşmüş ve dışarı çıkmaya çalışıyor pek çok kadın.

Konu bunun dışında bi şey ise hiç yorum istemeyin, ne kendinizi üzün ne yorum sahibelerini. Benzer konular var ilişkinin her safhası için, neredesiniz ne hale geleceksiniz açıp okuyun. Hatta okumayın da, zira iş işten geçene kadar herkes bildiğini okuyo nasıl olsa.

kadın cinayetine mi kurban gitmek istiyorsunuz amaç ne tam olarak? erkek diye doktorunuza bile gitmenizi istemeyen bir adamdan bahsediyoruz. yarın evlenip 54 yerinizden bıçaklanınca farketmemiştir mi diyelim?

yorumum ağırsa özür dilerim ama bu kadar bariz "hasta" olduğu apaçık adamlarla da ne işiniz var gerçekten anlamıyorum.

Bencede psikolaga gitmeyin olurki zihininiz acilir ve size bicilmis cehennemi görursunuz..gitmeyin psikologa falan burda yazilanlari da bosverin siz yasayarak ogrenin smile isaretleri yapin ooo beni cok kiskaniyor seviyorlarla kendinizi kandirin..evet burdaki bir yorum yapan uyenin dedigi gibi:sadece engelli dediginiz kardesiniz normal.yazdiginiz icerikteki kisiler anormal ve ozellikle de sizde dusunme engeli var...aci ata sozlerimizden bir sözle bitireyim:kendi düşen aglamazmıs..kolay gelsin

Ne yorum yazsam bilemedim. Akıl sağlığı yerinde herhangi bir insan üzerinde kurulan baskıyı çoktan farkeder ona göre bu kişiyi hayatından çıkartırdı. Siz her şeyin farkında olduğunuz halde neden ısrarla bu gönüllü köleliğe devam ediyorsunuz? Garsona teşekkür ettin muhabbeti yapan bir adamla evlenirseniz bir ömür evden çıkmadan yaşamaya hazırlıklı olun

Back
X