Tek tek alıntı yapmadım yorumlar için teşekkür ederim.
Öncelikle burada kimse beni tanımıyor, ancak Allaha şükür ben kendimi tanıyorum.
Bu hayatta kimse mükemmel değildir bu yaşıma geldim hiç dört dörtlük mükemmel bir insan görmedim. En çok da kendimden görmedim. Ben de bir insanım ve biz İnsanoğluyuz, hepimizin zaafları var eksik yönleri var.Bir insan ne kadar iyi olursa olsun %100 iyi mükemmel olması mümkün değil. Ben de bir insanım ve mükemmel değilim işte. Benim de zaaflarım ve eksik yönlerim var. Herkes gibi ben de hata yapan biriyim ve hayatın başında sayılırım. Bazı yorumlar çok acımasız, ancak onlara kızmıyorum onlar mükemmel insan var sanıyorlar. Ya da buradaki herkesi tenzih ederek söylüyorum bazı insanlar zaaflardan ve eksik yönlerden vurmaya çalışan kötü niyetli insanlar. Kötü niyetli insanlar benden önce de vardı, benden sonra da var olmaya devam edecekler bu dünyanın bir gerçeği.
Konumuz bu değil, insanların niyetlerini okuyamayız. Konumuz her insan gibi benim de iyi oldugu kadar eksik yönlerimin de olduğu. Ben mükemmel olmaya çalışmıyorum, eksik yönlerimi tamamlama aşamasında oldugumu biliyorum. Bu hayatta bütün gayem bu şekilde. Siz de eksik yönlerinizi kabul edip en önemlisi de herkes gibi olddugumuzu unutmayıp eksik yönlerinizi tamamlamanız ümidiyle...