Böyle bir hayat yaşamak istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Den
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada 2 yıldır gittiğim psikoloğa gitmemi yasakladı. Erkek olduğu için :)))) gidersem adamın odasını basar ve olay çıkarır biliyorum.
Kurtulmak da kolay olmuyor her seferinde binbir özürle geliyor.
Bence İlişkiniz ilk başladığında onun bu kıskançlığı sizin hoşunuza gitti belkide ilk zamanlar sustuğunuz için şimdi psikoloğun odasını bile basma cürretinde bulunabilen bir sevgiliniz var, ne yazıkki bu ömür törpüsü gibi bişey.
Yıllar öncesinde benim hayatımda da böyle biri vardı ve iyiki ondan kurtuldum.
Kurtulmak kolay olmuyor yazmışsınız fakat Siz gerçektenn kurtulmak isterseniz en basiti, ondan kurtulmak olur... çünkü yaşattıklarına katlanmak çok zor...Yeterki kurtulmayı kafaya cidden koyun, özürlere çiçek böceklere önem vermeyin ve kurtulun.....

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Den
Ben sevgilime sorunlu dendiği için alınmadım ne yazık ki. Siz yanlış anlamışsınız.ben kendimden bahsediyordum. Kötü ve acımasız kısmını niye üstünüze alındınız ki :)
Buradaki kadınlara duymak istemedikleri gerçekleri yazan kötü ve acımasız bir kadın olduğum için :)

Ay Allah aşkına boşandın ve boşandıktan sonra dünya üzerindeki 100milyon adamdan bunu mu buldun

Daha önce konu açmış mıydınız biraz tanıdık geldi belki karıştırıyor da olabilirim başka bir konuyla
Ne denir ki böyle bir insanla neden ilişkiye devam edilir üstelik ikinci evlilik olacak yalnız ayrılmaya karar verdiğinizde umarım kolay ayrılabilirsiniz çünkü hayatınıza fazlaca müdahil olmuş psikolog erkek diye görüşmemenizi istemesi falan benim de terapistim erkek yalnız 1 saat boyunca konuşuruz muhabbet de ederiz dertlerimi anlatırım eşim şu güne kadar hiç kıskanmadı doktor o sonuçta herkes yerini bildiği sürece güven olduğu sürece ne saçma kıskançlıklar bunlar

yaa , gerçekten oluyormu böyle şeyler ..çok tuhaf ya hiç aklıma gelmedi daha önce ve çok kotu bir durum
Erkek psikologdan kıskanan kişi eski kocasıyla sevişmesini düşünüp kıskanmaz mı? Ona da aşkım dedin mi, onu çok mu sevdin, onu nasıl öptün, benimleyken aklına geliyor değil mi...... diye kurup kurup konu sahibinin üstüne gelmez mi 🤷‍♀️

Bunlara nasıl tahammül ediyorsunuz yahu , hoşt köpek deyip baş tekmeyi zaten hayatınız yeterince zormuş zihinsel kardeşinizden dolayı, siz kendi hayatınıza ne yaptığınızın farkındamısınız?
Sabırlı, merhametli olmanın da bir dozu var ama bu sevgiliniz içşn değmez , bir psikopat ile birliktesiniz haberiniz olsun

Back
X