- 7 Aralık 2018
- 7.371
- 18.981
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Tanımadığınız biri olsa önyargılı mı davranıyorsunuz diyecektim ama tanıdığınız bir kadın olduğunu söylemişsiniz. Ben genelde böyle hissettiğim kişileri bir süre gözlemliyorum bunu yaparken de mesafemi koruyorum. Zaten bir süre sonra hal ve hareketleri, konuşmasından anlaşılıyor göründüğü gibi biri olup olmadığıİyi geceler.. aslında sormak istediğim şey birçoğumuzun başına gelmiştir diye düşünüyorum o yüzden buraya danışmak istedim. Tanıdığınız biri var diyelim bu kişi sizi sevdiğini söylüyor,size iyi davranıyor,ihtiyacınız olduğunda yardım ediyor ama öyle bir şey hissediyorsunuz ki irrite oluyorsunuz. Sanki nasıl desem aslında gösterdiği gibi biri değil sanki. Farklı bir his var içimde ve gereksiz geriliyorum özellikle bu kişiyle toplu ortamdayken. Ama kanıtım yok bununla alakalı. Siz böyle bir durumda ne yapıyorsunuz ya da mesela böyle hissetim ve cidden böylemiş hislerimize güvenmemiz gerek dediğiniz durumlar oldu mu? Bu kişi bir kadın yani aşk ilişkisi değil.
Belkide iyi bir insana denk geldiğinize inanmak istemediğinizden irite oluyorsunuzdur? :) Bari ihtiyacınız olduğunda kadıncağıza haber vermeyin. Yazık.. boşuna yardım etmesin.Tanıdığınız biri var diyelim bu kişi sizi sevdiğini söylüyor,size iyi davranıyor,ihtiyacınız olduğunda yardım ediyor ama öyle bir şey hissediyorsunuz ki irrite oluyorsunuz.
Uzun süredir aynı ortamdayız aslında yeni yeni yakınlaştık diyebilirim. Bakışları ve bazı olaylarda aşırı tepkileri bana çok garip geliyor ve hissettiğim şeyi pek tarif edemiyorum.Kötü zan beslemeye gerek diye düşünüyorum. Temkinli olabilirsiniz ama etiketlemek çok yanlış olur. İnsanlara ne kadar güvenebileceğimizi zaman gösterir.
Anladım ben. Olabilir enerjiniz tutmamıştır. Zamanla anlarsınızUzun süredir aynı ortamdayız aslında yeni yeni yakınlaştık diyebilirim. Bakışları ve bazı olaylarda aşırı tepkileri bana çok garip geliyor ve hissettiğim şeyi pek tarif edemiyorum.
İyi geceler.. aslında sormak istediğim şey birçoğumuzun başına gelmiştir diye düşünüyorum o yüzden buraya danışmak istedim. Tanıdığınız biri var diyelim bu kişi sizi sevdiğini söylüyor,size iyi davranıyor,ihtiyacınız olduğunda yardım ediyor ama öyle bir şey hissediyorsunuz ki irrite oluyorsunuz. Sanki nasıl desem aslında gösterdiği gibi biri değil sanki. Farklı bir his var içimde ve gereksiz geriliyorum özellikle bu kişiyle toplu ortamdayken. Ama kanıtım yok bununla alakalı. Siz böyle bir durumda ne yapıyorsunuz ya da mesela böyle hissetim ve cidden böylemiş hislerimize güvenmemiz gerek dediğiniz durumlar oldu mu? Bu kişi bir kadın yani aşk ilişkisi değil.
İyi geceler.. aslında sormak istediğim şey birçoğumuzun başına gelmiştir diye düşünüyorum o yüzden buraya danışmak istedim. Tanıdığınız biri var diyelim bu kişi sizi sevdiğini söylüyor,size iyi davranıyor,ihtiyacınız olduğunda yardım ediyor ama öyle bir şey hissediyorsunuz ki irrite oluyorsunuz. Sanki nasıl desem aslında gösterdiği gibi biri değil sanki. Farklı bir his var içimde ve gereksiz geriliyorum özellikle bu kişiyle toplu ortamdayken. Ama kanıtım yok bununla alakalı. Siz böyle bir durumda ne yapıyorsunuz ya da mesela böyle hissetim ve cidden böylemiş hislerimize güvenmemiz gerek dediğiniz durumlar oldu mu? Bu kişi bir kadın yani aşk ilişkisi değil.
Bakışları, başıma kötü bir olay geldiğinde çok tepki verip üzülüyor ama hissettiğime göre içten içe seviniyor gibi. Ya da çok ince düşünceli gibi davranmaya çalışıyor. Bir yapmacıklık var. Bizim gruptan da kimse farkında değil gibiToplu ortamdaki olaylar demişsiniz? Mesela ne yaşanıyor? Neye nasıl bir tepki veriyor ?
Eminim düşüncenizde yanılmayacaksınız. Bence mesafe koymaya başlayınBakışları, başıma kötü bir olay geldiğinde çok tepki verip üzülüyor ama hissettiğime göre içten içe seviniyor gibi. Ya da çok ince düşünceli gibi davranmaya çalışıyor. Bir yapmacıklık var. Bizim gruptan da kimse farkında değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?