Böyle bir his işte

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.371
18.981
248
28
İyi geceler.. aslında sormak istediğim şey birçoğumuzun başına gelmiştir diye düşünüyorum o yüzden buraya danışmak istedim. Tanıdığınız biri var diyelim bu kişi sizi sevdiğini söylüyor,size iyi davranıyor,ihtiyacınız olduğunda yardım ediyor ama öyle bir şey hissediyorsunuz ki irrite oluyorsunuz. Sanki nasıl desem aslında gösterdiği gibi biri değil sanki. Farklı bir his var içimde ve gereksiz geriliyorum özellikle bu kişiyle toplu ortamdayken. Ama kanıtım yok bununla alakalı. Siz böyle bir durumda ne yapıyorsunuz ya da mesela böyle hissetim ve cidden böylemiş hislerimize güvenmemiz gerek dediğiniz durumlar oldu mu? Bu kişi bir kadın yani aşk ilişkisi değil.

Böyle bir hissim oluştuysa muhtemelen doğru hissediyorumdur.
Var böyle bir tanıdığım. İyilik meleği maskesi takmış. Ama var bir riyakarlığı, bunu ben anlıyorum, birkaç kişi daha.
Uzak durmayı tercih ediyorum. Kötü değil aramız. Ama onu sevmediğimi hissettiriyorum.

Tanımadığınız biri olsa önyargılı mı davranıyorsunuz diyecektim ama tanıdığınız bir kadın olduğunu söylemişsiniz. Ben genelde böyle hissettiğim kişileri bir süre gözlemliyorum bunu yaparken de mesafemi koruyorum. Zaten bir süre sonra hal ve hareketleri, konuşmasından anlaşılıyor göründüğü gibi biri olup olmadığı

Tanıdığınız biri var diyelim bu kişi sizi sevdiğini söylüyor,size iyi davranıyor,ihtiyacınız olduğunda yardım ediyor ama öyle bir şey hissediyorsunuz ki irrite oluyorsunuz.
Belkide iyi bir insana denk geldiğinize inanmak istemediğinizden irite oluyorsunuzdur? :) Bari ihtiyacınız olduğunda kadıncağıza haber vermeyin. Yazık.. boşuna yardım etmesin.

Kötü zan beslemeye gerek diye düşünüyorum. Temkinli olabilirsiniz ama etiketlemek çok yanlış olur. İnsanlara ne kadar güvenebileceğimizi zaman gösterir.

Kötü zan beslemeye gerek diye düşünüyorum. Temkinli olabilirsiniz ama etiketlemek çok yanlış olur. İnsanlara ne kadar güvenebileceğimizi zaman gösterir.
Uzun süredir aynı ortamdayız aslında yeni yeni yakınlaştık diyebilirim. Bakışları ve bazı olaylarda aşırı tepkileri bana çok garip geliyor ve hissettiğim şeyi pek tarif edemiyorum.

Bu benim kaynanam olabilir. Mesafeliyim seyrek görüşüyorum. Hissettiğim esastır.

Çevremizde menfaatçi yada kesik parmağa işemez çok insan olunca gercekten iyi olan,iyilik yapan insanları yadırgıyoruz çünkü alışık değiliz... sizin durum bu gibi geldi bana

Böyle hissettiğim kişi bir zaman geliyor öyle birşey yapıyor ki şaşırmıyorum. Benim 6. hissim çok kuvvetlidir ve insan tanımada çok işime yarar bir insanı ilk gördüğümde olumlu yada olumsuz ayırırım önyargılı olarak değil ama sadece aklımın bir köşesinde tutarım bunu. Şuana kadar hiç şaşırtmadı. Sadece bir kere kötü hissettiğimi göz ardı ettim ondada kazığı yedim. Sonra hissiyatıma her zaman güvenmem gerektiğini bir kez daha tastikledim kendime

Aynen öyle biri var şuan hayatımda, sırf eşler aynı ortamda çalısıyor diye çıkıntılık yapmıyorum ama kesinlikle mesafe koyuyorum.

Yani şu şekilde:
Mecbur bazen gel git oluyor ama kişiyle özel bir buluşma ayarlamadım hatta kendisi bir kere teklif etti gitmedim, ben memleketten geldiğimde yemeğe davet etmiş yorgunumdur diye tabi eşim bunu bana söylemedi ama söyleseydi bile gitmezdim, sonradan kendisi söyledi. Kendileri memleketten geldiği zaman birşey teklif etmedim ben de.

İşte böyle böyle mesafe koydum, bence siz de artık nasıl bir ilişkiniz varsa bu şekilde çoğunluğu etkilemeyecek ama kişisel olarak yakınlaşmayacak şekilde mesafenizi koyun derim. Öyle birşey hissediyorsanız kesin bir şey vardır, kendinizden emin olun.

Toplu ortamdaki olaylar demişsiniz? Mesela ne yaşanıyor? Neye nasıl bir tepki veriyor ?

Demek ki ayni telden calmiyorsunuz.
Arkadas ortaminda oda varsa mecburen cokta samimi olmaya gerek yok.

Toplu ortamdaki olaylar demişsiniz? Mesela ne yaşanıyor? Neye nasıl bir tepki veriyor ?
Bakışları, başıma kötü bir olay geldiğinde çok tepki verip üzülüyor ama hissettiğime göre içten içe seviniyor gibi. Ya da çok ince düşünceli gibi davranmaya çalışıyor. Bir yapmacıklık var. Bizim gruptan da kimse farkında değil gibi

Eminim düşüncenizde yanılmayacaksınız. Bence mesafe koymaya başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…