• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir ikinci çizgi ile rastlananlar varmı

123yamsn45

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
149
30
13
26
Kizlar sabah test yaptım 10dkaki sonra test böyle oldu
10gun dirde geçen adet gecikmem var zaten düzensiz adet olan biriyim onun için çok üstünde durmadım
8gun öncede kanda baktirmistim 2.19cikmisti
Sizce varmı bişi

Eklentiler

• IMG_20230926_095550.webp
    IMG_20230926_095550.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 159
  • Screenshot_2023-09-26-09-59-37-555_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-09-26-09-59-37-555_com.miui.gallery.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 166
10gun dirde geçen adet gecikmem var zaten düzensiz adet olan biriyim onun için çok üstünde durmadım
Sizce varmı bişi
Pozitif gibi ama sanki fazla damlatmışsın idrarı.

Pozitif gibi ama sanki fazla damlatmışsın idrarı.
Varmıdır sence ya
Geçen hafta sağlık ocağından kan vermiştim hemşireyi aradım direk negatif dedi
Sonra aklıma düştü e nabizdan baktım dün değerim kaçtı acaba diye 2.19oldugunu görünce bugün test yapim dedim
Yani olmasaydı 2.19da çıkmazdı bence

Varmıdır sence ya
Sonra aklıma düştü e nabizdan baktım dün değerim kaçtı acaba diye 2.19oldugunu görünce bugün test yapim dedim
5in altı her türlü negatif. Yarın tekrarlayın testi.
Bi de testi yaptıktan düz bi yere koyup beklemediysen elinde falan gezdirdiysen ondan da oluyor böyle dağınık görüntü.

5in altı her türlü negatif. Yarın tekrarlayın testi.
Bi de testi yaptıktan düz bi yere koyup beklemediysen elinde falan gezdirdiysen ondan da oluyor böyle dağınık görüntü.
Yarın bı daha deniyim bari
Şimdiye kadar onlarca test yaptım evet silik çıktığı oluyoru ama ilk defa böyle net çıkınca umutkandim

Varmıdır sence ya
2.19 ile 4.90 arasında bir fark yok aslında ikisinde de kan alındığı zaman ki değere göre negatif anlamına gelir. Önemli olan sonradan artması bu değerin. Teste fazla idrar damlatmışsınız ondan bozuk gözüküyor ama bu olmadığı anlamına da gelmez. En iyisi tekrar test alıp 3 damla damlatıp yapmak sadece

2.19 ile 4.90 arasında bir fark yok aslında ikisinde de kan alındığı zaman ki değere göre negatif anlamına gelir. Önemli olan sonradan artması bu değerin. Teste fazla idrar damlatmışsınız ondan bozuk gözüküyor ama bu olmadığı anlamına da gelmez. En iyisi tekrar test alıp 3 damla damlatıp yapmak sadece
Evet canım doğru söylüyorsun
Umutlaniyi insan işte kan deferlerim hep 0.1 olurdu 2.19olunca mutlu olmuştum🥺

İdrarı fazla damlatmışsınız diğer arkadaşların söylediği gibi :) bir de düz zemine koymadığınız zaman da böyle oluyor. Ama bence pozitif

İdrarı fazla damlatmışsınız diğer arkadaşların söylediği gibi :) bir de düz zemine koymadığınız zaman da böyle oluyor. Ama bence pozitif
Bazen 5damla bile kacirdigim zamanlar oluyodu önceki testlerde ama asla yinede 2.ci çizgi vermezdi
Ya bilmiyorum çok kafam karışık

Bazen 5damla bile kacirdigim zamanlar oluyodu önceki testlerde ama asla yinede 2.ci çizgi vermezdi
Ya bilmiyorum çok kafam karışık
Fazla bile damlatmış olsanız ikinci çizgi bu kadar belirgin çıkmazdı bence. O yüzden bence pozitif gibi yine de umutlandırmak istemem tabii

Sizce varmı bişi
Daha çok yeni sanırım 2 gün sonra kan testini yenile bence

Bence de pozitif gibi ama yine de kan verilmeli yada test yenilenmeli çok muallakta kalıyor böyle

Sizce varmı bişi
Bana da pozitif gibi geldi inşallah öyledir testi tekrarlayınca haber verin mutlaka

Back
X