- 20 Aralık 2022
- 149
- 30
- 13
- 26
- Konu Sahibi 123yamsn45
-
Pozitif gibi ama sanki fazla damlatmışsın idrarı.Kizlar sabah test yaptım 10dkaki sonra test böyle oldu
10gun dirde geçen adet gecikmem var zaten düzensiz adet olan biriyim onun için çok üstünde durmadım
8gun öncede kanda baktirmistim 2.19cikmisti
Sizce varmı bişi
Test bozuk muhtemelen. Tekrar deneyin.Kizlar sabah test yaptım 10dkaki sonra test böyle oldu
10gun dirde geçen adet gecikmem var zaten düzensiz adet olan biriyim onun için çok üstünde durmadım
Sizce varmı bişi
Varmıdır sence yaPozitif gibi ama sanki fazla damlatmışsın idrarı.
İnşallah bozuk değildirTest bozuk muhtemelen. Tekrar deneyin.
Başka test yok mu elinizde?İnşallah bozuk değildir
Malesef yokBaşka test yok mu elinizde?
Yani bir eczaneden alıp tekrar deneyebilirsiniz. Bu şüpheli durum ortadan kalkmış olur.Malesef yok
5in altı her türlü negatif. Yarın tekrarlayın testi.Varmıdır sence ya
Geçen hafta sağlık ocağından kan vermiştim hemşireyi aradım direk negatif dedi
Sonra aklıma düştü e nabizdan baktım dün değerim kaçtı acaba diye 2.19oldugunu görünce bugün test yapim dedim
Yani olmasaydı 2.19da çıkmazdı bence
Yarın bı daha deniyim bari5in altı her türlü negatif. Yarın tekrarlayın testi.
Bi de testi yaptıktan düz bi yere koyup beklemediysen elinde falan gezdirdiysen ondan da oluyor böyle dağınık görüntü.
2.19 ile 4.90 arasında bir fark yok aslında ikisinde de kan alındığı zaman ki değere göre negatif anlamına gelir. Önemli olan sonradan artması bu değerin. Teste fazla idrar damlatmışsınız ondan bozuk gözüküyor ama bu olmadığı anlamına da gelmez. En iyisi tekrar test alıp 3 damla damlatıp yapmak sadeceVarmıdır sence ya
Geçen hafta sağlık ocağından kan vermiştim hemşireyi aradım direk negatif dedi
Sonra aklıma düştü e nabizdan baktım dün değerim kaçtı acaba diye 2.19oldugunu görünce bugün test yapim dedim
Yani olmasaydı 2.19da çıkmazdı bence
Evet canım doğru söylüyorsun2.19 ile 4.90 arasında bir fark yok aslında ikisinde de kan alındığı zaman ki değere göre negatif anlamına gelir. Önemli olan sonradan artması bu değerin. Teste fazla idrar damlatmışsınız ondan bozuk gözüküyor ama bu olmadığı anlamına da gelmez. En iyisi tekrar test alıp 3 damla damlatıp yapmak sadece
Çok haklısınız umarım değeriniz yükselir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız :)Evet canım doğru söylüyorsun
Umutlaniyi insan işte kan deferlerim hep 0.1 olurdu 2.19olunca mutlu olmuştum
Bazen 5damla bile kacirdigim zamanlar oluyodu önceki testlerde ama asla yinede 2.ci çizgi vermezdiİdrarı fazla damlatmışsınız diğer arkadaşların söylediği gibi :) bir de düz zemine koymadığınız zaman da böyle oluyor. Ama bence pozitif
Fazla bile damlatmış olsanız ikinci çizgi bu kadar belirgin çıkmazdı bence. O yüzden bence pozitif gibi yine de umutlandırmak istemem tabiiBazen 5damla bile kacirdigim zamanlar oluyodu önceki testlerde ama asla yinede 2.ci çizgi vermezdi
Ya bilmiyorum çok kafam karışık
Daha çok yeni sanırım 2 gün sonra kan testini yenile benceKizlar sabah test yaptım 10dkaki sonra test böyle oldu
Sizce varmı bişi
Bana da pozitif gibi geldi inşallah öyledir testi tekrarlayınca haber verin mutlakaKizlar sabah test yaptım 10dkaki sonra test böyle oldu
Sizce varmı bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?