- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi 123yamsn45
EVettBunkar senin dünkü testkerin değilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVettBunkar senin dünkü testkerin değilmi
Ama bugün ve dün gece yeniden yaptım ve negaif cikti
Benimde bugün yaptigim negatif Allah hayırlısını versnAma bugün ve dün gece yeniden yaptım ve negaif cikti
Niye böyle olduk senceBenimde bugün yaptigim negatif Allah hayırlısını versn
Bilmiyorum hayırlısını dikiycez artikNiye böyle olduk sence
Bende bilmiyorum gitsen miBilmiyorum hayırlısını dikiycez artik
Silik cozgı cıktı dıyorsun nasıl negatıfBenimde bugün yaptigim negatif Allah hayırlısını versn
Bende anlamadım sabah ilk idrarala yaptım Cook derinlerde silik var ama öyle belirgin degilSilik cozgı cıktı dıyorsun nasıl negatıf
Olsun vardır ıste kac gundur yoksa sılık nıye cıkıp dursunkıBende anlamadım sabah ilk idrarala yaptım Cook derinlerde silik var ama öyle belirgin degil
Kimyasal miydi acaba diye düşünüyorum artıkOlsun vardır ıste kac gundur yoksa sılık nıye cıkıp dursunkı
Bugün ilk idrarla yaptığınız testi atın istersenizBende anlamadım sabah ilk idrarala yaptım Cook derinlerde silik var ama öyle belirgin degil
Canim çekince bile cikmiyo atıyım yinedeBugün ilk idrarla yaptığınız testi atın isterseniz
En iyisi sizin için kan vermek inşaALLAH vardır Rabbim kucağınızı boş bırakmasınCanim çekince bile cikmiyo atıyım yinede
Amin canım inşallah vardırEn iyisi sizin için kan vermek inşaALLAH vardır Rabbim kucağınızı boş bırakmasın![]()
İlk 5 dakika dan sonrasını değerlendirmiyoruz canım. Kuruma çizgisi oluyor o en sağlıklısı kandan bakılması umarım hamilesinidrHayırlı olsun canım
Bu sabah gene test yaptım ama bu seferde 20dakikadan sonra silik çizgi çıktı![]()