Böyle bir ilişki mantıklı mı ? LÜTFEN yardımlarınızı bekliyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi pardon da bilmesem tanımasam neden yargı dağıtayım? Fikriniz yoksa zikrinizde olmasın rica ediyorum. Ruh sağlığı yerinde değili ben yapıştırmadım üzerine , Hukuk , Psikiyatri tasdikledi bu durumu. Kadın psikolojik olarak şizofreni seviyesinde, çocuklarını istemiyor. Görmek de istemiyor. Bu konuda emin olduğumu söylemek isterim ona göre önerilerde bulunun lütfen. Ha 4 çocuk nasıl oldu derseniz ? Kadın her defasında korunuyorum diyerek itelemiş. Bunu sevgilimin, tüm sülalesinden öğrendim. Hepsi bir yalan söylemez herhalde adamı 3 yıldır tanıyorum neredeyse ? Biraz yargısız infaz yerine size mantık diliyorum. Can sıkıntısından insanlara sarmak için hazırda konu beklememenizi önerebilirim mesela. Sevgiler. :)
Bir kere kandı sonra 3kere daha mı kandı :işsiz:

İki taraf içinde , lütfen arka planını bilmediğim olaylar için fikir beyan etmeyelim. Ben de bir kadınım elbet bir kadına öncelik hak veririm. Ama bilinen görülenler net durumlar var ise ,rica ediyorum kendi dünyanızdan olay örgüleri tahminlerinde bulunmayın. Teşekkür ediyorum.
Arka planı nerden bilelim biz ılıskınızdekı ucuncu kısımıyız herhangi birimiz?
Yazılanı okuyor gordugumuzu yorumluyoruz.
Aynı anda uc dort kısı aynı seyleri yazmıssa, arka planı siz irdeleyın bence

Ben de 26 yaşındayım ve sizin adınıza üzüldum 2 yılınızı öyle bi adamla heba etmissiniz bende doğudayım ve size şunu kesin olarak soyleyeyimki evlenene kadar yapılan bu sevgi muhabbete kanmayın zaten 4 çocukla 36 yaşında sizin gibi birini bulmuşsa ayaklarınizin altını öpmesi lazım aşk yok diyorsunuz sadece kırılmasından çekiniyorsunuz bazen hayatımızda olumsuzluklar olmasa güzellikler ortaya cikmaz tohumun çürümesi lazımki bitki filizlenebilsin sizde hayatınız için bu adımı atin yeni aşklar filizlenecektir

Nerdeee.. Gercekten ruh hastası dahi olsa dört cocugumu doğurdu diye saygı duyup metresine kötülemese bari. Simdi o kadın gelip buraya konu açsa neler duyarız Allah bilir
Adam bi Oncekı yorumda aklandı, bırakalım evlensinler bence :)

Bence de ayrılın mesleği elinde genç bir kadınsınız zaten başka şehre gidecekmişsiniz boşverin başka adam mı yok? Siz o kadar da sevmiyormuşsunuz zaten adam da bulmuş sizin gibisini kaçırmak istemiyor dört çocuk ve annesi yetmez gibi birde kan davası varmış bence yavaş yavaş arayı soğutun sonrada inceldiği yerden kopartın

Hanımefendi pardon da bilmesem tanımasam neden yargı dağıtayım? Fikriniz yoksa zikrinizde olmasın rica ediyorum. Ruh sağlığı yerinde değili ben yapıştırmadım üzerine , Hukuk , Psikiyatri tasdikledi bu durumu. Kadın psikolojik olarak şizofreni seviyesinde, çocuklarını istemiyor. Görmek de istemiyor. Bu konuda emin olduğumu söylemek isterim ona göre önerilerde bulunun lütfen. Ha 4 çocuk nasıl oldu derseniz ? Kadın her defasında korunuyorum diyerek itelemiş. Bunu sevgilimin, tüm sülalesinden öğrendim. Hepsi bir yalan söylemez herhalde adamı 3 yıldır tanıyorum neredeyse ? Biraz yargısız infaz yerine size mantık diliyorum. Can sıkıntısından insanlara sarmak için hazırda konu beklememenizi önerebilirim mesela. Sevgiler. :)

Korunuyorum diye kandirmak bir kere işe yarar hadi 2 kere işe yarasin 4.ye kadar ayni taktikle nasil gider? Alıp bi condom takamamis mi bu adam? Bi de butun sulalesinin bunu bilmesiii nedir sanki yanindalardi... 😂😂😂

Kızlar merhabalar. Bir konu hakkında o kadar stres içerisindeyim ki. Buraya konu açmak istedim. Kafam çok karışık çok ihtiyacım var başka insanların dışarıdan görüşlerine... Benim 2.5 yıldır bir ilişkim var, onunla tanıştığımda Annesi ile yaşıyordu ama boşanma davası açmıştı ve dava sürüyordu. Şu an yine Kasım ayına ertelendi olaylar sebebi ile hep bir şey çıkıyor. Ayrıca 4 çocuğu var. 36 yaşında. Ben 26 yaşındayım öğretmenim. Asla olmaz dediğim bir durumdu ama insan aşık olabiliyor işte sonra bir baktım buralara gelmişiz tüm ailesi beni tanıyor çocuklarıylada vakit geçirdim. (Eski eşi bakmıyor, mahkemede anneye vermiyor. Kadının ruh sağlığı tamami ile bozuk) . Bu adam öncelik olarak beni çok fazla seviyor, çok iyi anlaşıyoruz. 2 yıl birlikte de yaşadık. Şimdi yine annesiyle kalmak zorunda kaldı , çocuklarda onlarda. Yani sevgilim,4 çocuğu ve sevgilimin annesi birlikte yaşıyor. Biraz karışık durumlar var benim de aklım almıyor ama iletebildiğim kadar ileteceğim sizlere. Ben her durumu kabul ediyordum fakat sevgilimin ailesi çok problemli, kan davaları olaylar vs. çok durum var ve hep sorunlarla boğuşuyorz 2.5 yıldır. Ben onun beni bu kadar sevmesini seviyordum. Sen benim şansımsın vs. diyor hep aşırı düşkün bana. Ama ben yapamıyorum. Ayrılmak istiyorum artık ama bunu asla söyleyemiyorum bir kaç aydır durum böyle. Yıkılacağını biliyorum. Ama bu mahkeme uzadı daha fazla bekleyemem.. Ayrıca annem rahatsız ve stres olmayacak dedi doktor, çok tehlikeli. O sebeple bu durumu asla anneme söyleyemem. Ailemi üzemem. Ve ben doğuda öğretmenim, doğuda tanıştım bu kişi ile. Buradan gidiyorum bu sene artık. Sizce her şeyi göze almaya değer mi ? ama aşık değilim ona. Kaybetmek de istemiyorum arkadaş gibiydik öyle bir alışkanlık. Korkularım var gelecek olmaz gibi her şeyi göze alıp evlensem bile 4 çocuk eski eş ve anne üçgeni var. İleride bunları kaldırabilirmiyim bilemiyorum. Aİleme bu durumu söylersem kalpten gitseler allah korusun böyle bir riski almaya bile değmez vicdanım el vermez. Önceden düzelir olur her şey diyordum ama artık düzelmiyor sevgilimin hayatı hep kaos dan ibaret. Onu üzmeden bu durumu nasıl çözebilirim. Onun beni çok sevdiğini, el üstünde tuttuğunu belirtmek istiyorum buna karşılık her şeyi göze almaya değer mi tüm objektifliğiyle merakla yorumlarınızı bekliyorum. Çok ihtiyacım var çok karışığım. Çok sağolun şimdiden :KK43:
Aşık değilimden öncesi ve sonrası önemini yitiriyor zaten. İnsan aşık olsa bile bu duruma çok zor alışır muhtemelen. Aşık olmadığın bir insanla ömür asla geçmez sonrası büyük pişmanlık olur. Birinin sizi çok sevmesi, çok iyi bir insan olması, ekonomik durumunun iyi olması vb sebeplerle evlenilmesi bana uygun gelmiyor. Evlilik sadece birlikte sohbet ettiğiniz bir kurum olmuyor. Her gündüzün bir de gecesi var o kişiyle aynı yatağı paylaşacaksınız ve sevmediğiniz birine dokunmak bence işkenceye dönüşür.

Hahah ilahi
Nerden bildin ya köşeye geçtim pusuda bekliyordum konu açılsa da sarsam diye sfhjk
Kadın her defasında korunuyorum demiş senin masumcuk sevgilin de 1 değil 2 değil 3 değil tam 4 kez inanmış
Hani bu çocuklar nerden geliyor dememiş hep inanmış hep inanmış sorunlu eşine? Hımm 🤔
Ve bu olayı tüm sülalesi biliyor, hepsi sana aynı açıklamayı yaptı neden yalan söylesinler dimi ama?
Bana mantık dilemişsin teşekkürler ama daha önce denemediğin birşeyi bana önermezsen sevinirim 🥴
İyi geceler:)

Nerdeee.. Gercekten ruh hastası dahi olsa dört cocugumu doğurdu diye saygı duyup metresine kötülemese bari. Simdi o kadın gelip buraya konu açsa neler duyarız Allah bilir
Siz ne berbat kalpli insanlarsınız be ? Ağzım açık okuyorum bu kadar mı cahil bu kadar mı negatif olabiliyorsunuz ? Metres nedir pardon resmiyette bitmemiş bir durum asla kadın varken ben olmadım. Sizin gibi insanlar bir de Anneler ve ya anne olacaklar. Vicdansız ve korkunçsunuz. Ben o çocuklara sırf çocuk diye anneleri sokağa attı diye sahip çıktım. Siz ne kötü kalplisiniz, sizin gibi bir kadının tekiydi işte. Düşünün. Bilmediğiniz konular hakkında kendi hayatınızdan örneklendirip kin kusmayın, yazık. Herkes sizin zihniyetinize sahip değil.

4 çocuk pek iyi ruhsal durumda olmayan anne size ağır gelebilir. Bu arada zina davasi falan anlatılmış hâlâ geçerli kanun mu ?benim arkadasin eşi başka adamla yaşadı kanitlandi ama zina olarak hoc bir işlem görmedi kafam karisti.

İki taraf içinde , lütfen arka planını bilmediğim olaylar için fikir beyan etmeyelim. Ben de bir kadınım elbet bir kadına öncelik hak veririm. Ama bilinen görülenler net durumlar var ise ,rica ediyorum kendi dünyanızdan olay örgüleri tahminlerinde bulunmayın. Teşekkür ediyorum.

Benim dunyamdan, yani buradan bakinca henuz bosanmamis EVLI bir adamla 2 yil yasayan bir kadin var. Ben boyle bir kadina yani size de hak vermem kusura bakmayin.

Buraya yardım almak için konu açtım, kendi yediğiniz darbelerin hıncını benden çıkarmak yerine kendi hayatınızı düzeltmeye bakın. Aklı selim insanlardan aldığım önerileri okuyorum, siz insanları aşağılayarak, kendi egolarınızı millet üzerinden tatmin etmeye çalışarak daha çok ortada kalırsınız. Yazık cidden okurken kanım dondu, bu kadar kötü kalpli olunmaz... Allah sizin gibi annelerden korusun, işte bu kadından farkınız yok.

Nerden tutsan elinde kalıyor bu ilişki üzgünüm :işsiz: Bende 27 yaşında bir öğretmenim; şu an senin yerine kendimi koyamadım bile.Baştan girmeyecektiniz böyle bir ilişkiye .Ama artık olan olmuş iyi düşünün karar verin .Kendi ayakları üzerinde durabilen birisiniz, tek başınıza bilmediğiniz bir şehirde yaşamışsınız kaç yıl.Bu yıl il dışı yapabiliyorsanız yapın ve kendinize yeni bir hayat kurun .

4 çocuk pek iyi ruhsal durumda olmayan anne size ağır gelebilir. Bu arada zina davasi falan anlatılmış hâlâ geçerli kanun mu ?benim arkadasin eşi başka adamla yaşadı kanitlandi ama zina olarak hoc bir işlem görmedi kafam karisti.
Şikayetcı olabiliyor magdurıyetını ıspatlaması lazım

Siz ne berbat kalpli insanlarsınız be ? Ağzım açık okuyorum bu kadar mı cahil bu kadar mı negatif olabiliyorsunuz ? Metres nedir pardon resmiyette bitmemiş bir durum asla kadın varken ben olmadım. Sizin gibi insanlar bir de Anneler ve ya anne olacaklar. Vicdansız ve korkunçsunuz. Ben o çocuklara sırf çocuk diye anneleri sokağa attı diye sahip çıktım. Siz ne kötü kalplisiniz, sizin gibi bir kadının tekiydi işte. Düşünün. Bilmediğiniz konular hakkında kendi hayatınızdan örneklendirip kin kusmayın, yazık. Herkes sizin zihniyetinize sahip değil.
Burda nefret kusan sizsiniz. Evli bi adamlasınız bosanmamıs iste size mi saygı duyayım yoksa dört cocugunun annesini ruh hastası diye yaftalayan o adama mı? Kadın düsmanı ben mi oluyorum bu durumda yoksa siz mi? Bi de berbat insan demişsin, gercekler berbattır ama gerçektir üzgünüm

Benim dunyamdan, yani buradan bakinca henuz bosanmamis EVLI bir adamla 2 yil yasayan bir kadin var. Ben boyle bir kadina yani size de hak vermem kusura bakmayin.
Resmiyette boşanmaması ile birlikte olamamamın ne ilgisi var? Adam kadını bir kez görmedi bizim birlikteliğimizde. Resmiyette sorunlu bir dava, ben bu evliliğe dahil bile değilim ben yokken olan olmuş zaten. Ne hakkından bahsediyorsunuz?

Bence ayrılın gerekçe olarak da adamın aynı yalana 4 kere kanacak kadar gerizekalı olmasını gösterin
Neden illa bir gerekçeye ihtiyacınız var onu da anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X