• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir ilişki mantıklı mı ? LÜTFEN yardımlarınızı bekliyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilisinin karisina psikolojik sıkıntıları var yazmis ama kendisindeki psikolojk sıkıntıları goremiyor. Verdigi saldırgan ve hakaret icerikli cevaplardan normal olmadigi belli zaten. Hayir yani git 4cocuklu adamla evlen o zaman neyi sormaya geldin??? madem olumsuz cevap gormek istemiyosan. Son zamanda konu acanlarda gariplesmeye basladi 😂 Fikir istiyolar yaziyosun abooo kotu kalpli fesat fikir veren oluyor 😂

Veeiiiy zaten 3 seneye 4 çocuk. Kadın hastaysa adam delirtmiştir çocuk doğurta doğurta 3 senede... Kadın hiç dinlenememiş ki. Bu öğretmen hanım da 3 seneye 4 çocuk sığdırıp çıldırmak istiyorsa buyursun ne diyek 😉
En cokta ilgimi ceken kadinin kocasini kandirip 4kere cocuk yapmasi 😀😀 hani adamda nasil bir sperm gucu varsa 4undede tek seferde tak diye tutturmus 😂 Hic kacirmamis yani pesss

Sen akıllısın biz hep cahil cühela. Pü bize 4 çocuklu evli adamla fingirdeşen(sevgilim dediğin için bu bir varsayımdır yoksa ben görmedim tabi ki lafın gelişi genel bir tabir) birini eleştirdik onaylamadık. Tü bize karısını itin ardına döndürmüş adamı(eşine hakaret ettiğin için, bizleri de o kadına benzettiğin için) yüceltmedik. Biz ne biçim insanlarız ya, of nasıl cahiliz biz.
Adamın karısı Hannibal Lector bile olsa seni zerre ilgilendirmez o 4 çocuk onların SEN SOSYAL HİZMETLER MİSİN ASDEP misin sana ne gurban olduğum?
biz cehaletmizle bulamadık yetişemedik, bu 6 kişilik ailenin içinde sen kimsin?

Onlara anlatamadığı İcin buraya yazmıs zaten Ki belki sansını denedi ama burdakı mesajların benzeri yorumlarla karsilasti.. Arkadaslar kınamayın bence insan kınadığını yasamadan olmez... Ben neyi kınadımsa hayatımda bizzat yasadım... Konu sahibide biliyordur nerde yanlıs nerde dogru yaptıgını insan bazen istemeden olayların ıcınde kendini buluyor dahil oluyor ne neden demeyin etiketlemeyin hemen.... Mesajlara cok uzuldum gercekten.... İnsanın ıcınde bulunduğu durumu bilmeden kadının kadını fıslemesıne ayrıca uzuldum.
Ne saçma bir yorum bu ya valla konu sahibinden yazdıklarından daha sinir bozucu kınamakmış biri insan öldürünce kimbilir ne derdi vardı diyip bağrımıza mı basalım ? doğru ya da yanlış vardır vicdan diye birşey var empati var var oğlu var kınamıyorum böyle kadınların Allah belasını versin diyorum sen de neye destek verdiysen o olursun inşallah başına gelmez o zaman kınamayı görüsün işte

Ne saçma bir yorum bu ya valla konu sahibinden yazdıklarından daha sinir bozucu kınamakmış biri insan öldürünce kimbilir ne derdi vardı diyip bağrımıza mı basalım ? doğru ya da yanlış vardır vicdan diye birşey var empati var var oğlu var kınamıyorum böyle kadınların Allah belasını versin diyorum sen de neye destek verdiysen o olursun inşallah başına gelmez o zaman kınamayı görüsün işte
Dogru cok sacma ama sizin yazdıklarınız cok mantıklı yargıladınız kınadınız metres dediniz konu sahibi size defalarca kendini anlatmaya calıstı ilk hakareti burda bı grup kimse yaptı napsaydı eyvallahmı deseydi sizler hayatınızda hıc hata yapmadınız mı... Evli bı adamla beraber olmasını tabiki desteklemedım ben ama sizin yaralarınız var erkekte herhalde cok mutlu oldugu yuvada arayıs ıcıne girmez ole deılmı ben niye aldatılmıyorum arkadasım neye destek veriyorsam o olurmusum ınsallah ınsallah cunku ben kimseyi yargılamıyırum anlamaya calısıyorum sıızn gbı hemen metres diye fıslemıyorım konu sahibine zaten yaotıgının yanlıs oldugunu soledım ama sizin gbı hemen hakaret etmedim adam kımbılır ne anlattı dedim neye inandırdı dedim adam akıllı okuyun mesajları

Dogru cok sacma ama sizin yazdıklarınız cok mantıklı yargıladınız kınadınız metres dediniz konu sahibi size defalarca kendini anlatmaya calıstı ilk hakareti burda bı grup kimse yaptı napsaydı eyvallahmı deseydi sizler hayatınızda hıc hata yapmadınız mı... Evli bı adamla beraber olmasını tabiki desteklemedım ben ama sizin yaralarınız var erkekte herhalde cok mutlu oldugu yuvada arayıs ıcıne girmez ole deılmı ben niye aldatılmıyorum arkadasım neye destek veriyorsam o olurmusum ınsallah ınsallah cunku ben kimseyi yargılamıyırum anlamaya calısıyorum sıızn gbı hemen metres diye fıslemıyorım konu sahibine zaten yaotıgının yanlıs oldugunu soledım ama sizin gbı hemen hakaret etmedim adam kımbılır ne anlattı dedim neye inandırdı dedim adam akıllı okuyun mesajları
Metres hakaret degil ki , bir tanim
Evli bir insanla beraber olana ve beraber yasayana metres denir , acin tdk yi bakin
Bu kinamak degil , bir durum tespiti

Evli adamla olan kadına metres denir. Bu kadar aklamaya çabalamaya gerek yok.

Metres hakaret degil ki , bir tanim
Evli bir insanla beraber olana ve beraber yasayana metres denir , acin tdk yi bakin
Bu kinamak degil , bir durum tespiti
Peki burda para karsılıgı birilerıyle beraber olan birisi yazsaydı onada durum tespiti yapacakmıydınız konu sahibi sizden tanımmı istedi yol gosterın dedi yardım edin dedı beni anlamaya calisin dedi...

Mune çok da şeyimdeydi. Hanımefendi insanların hayatları sizin gibi buradan ibaret değil maalesef. İşimiz gücümüz var. Ancak danışmak için geliriz. Siz buraya kök salmaya devam edin, dışarıda çektiğiniz ezikliği bilgisayar başında bastırın da bastırın millete kin kusarak. Hayatınız buradan ibaret olmasın size önerim, yalnız kalmaya devam edersiniz . Sevgiler:)

Hanımlar konu kapanmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X