haklısın. öğretmenim ve okulda sorun yaşadığım bir Veli'm ki sorun bile denmez benden özür diledi kapattık . o Veli'm ile cok alakasız bir sekılde böyle bir sorun yaşamışsınız diye ağzını aramış beni ne duruma düşürmüş.. evime girip yiyip içip bunu yapması karşısında esımın annesine durumu paylaştım . çünkü inan görmek bile istemıyorum aynı caddede oturuyoruzAmaaann boşver gitsin hem uzakmista şimdi bunu yapan ilerde napar senin açığını yakalamasin yeterki
canım hesap geldiğinde bakayım ben ne yemişim de kendininkini öde. oda anlamamazlıktan gelirse hadi sende öde çıkalım de. param yok bu sefer sen ver derse bende hiç yok de. muhakkak bir yerlerinden para çıkartır sakın param yok blöfünü yeme. sevmediğin bir insanla görüşmek zorunda değilsin. hayatını yaşa tatlım. sonuçta uzaktan akraba yani bir kaynana bir görümce değilmerhaba
esımın akrabasının eşinden bahsedeceğim.. akrabalık ilişkilerı de olsa arada katlanamıyorum .cok sabırlı dostluklarım ve ilişkilerimde düşünceli biriyimdir. fazla fedakar oluşum kullanılmama sebep oluyor ama ben insanlığımdan birşey kaybetmıyrum..
bu kişi sık sık görüşmek istiyor. sevdiğinden herhalde diyorum ama evde ne konuşulsa bi yerden duyuyorum. konuştum bu konuyu ama güvenmiyorum.
dışarı çıkıyoruz öylece bekliyor hesap gelince bende eli açık biriyim ama artniyet seziyorum. yemek yerken eve paket yaptırıp hesap gelince müdahale etmıyor bile.
sürekli dedıkodu yapıyor benım yorum yapmamı bekliyor hiç hoşlanmıyorum. sonuçta eşimin uzakta olsa akrabası. Çalışan biriyim davetine gitmediğim Zaman küsüyor farkediyorum ama hiç içimden gelmiyor. dışarı çıkıyoruz insanları aşağılıyor. kardeşim yanımızdaysa elindeki poşetleri tutturuyor. birşey aldığında parayı kasiyere fırlatıyor yere düşüncede gel al ben mi Alıcam dıyor. nasıl mahcup oluyorum
görüşmek istemiyorum dürüst asla bulmuyorum.. hiç tanımadığı benim sorun yaşadığım biriyle yaşadığım sorunu konuşması vs beni çok soğuttu. esim ve ailesi mükemmel insanlar görüşmek zorunda değilim ama kendimi kötü hissediyorum akrabalık ilişkileri dolayısıyla. siz olsanız ne yapardınızz
ne güzel son cümleniz.. insanlar üzülmesin diye biz üzülmeye ne kadar alışmışız yazık. benım hayatıma yanlış yapıyor ben yine ayıp mı olur dıye düşünüyorum . yok bu yaptığım ıyı niyet değil sacmalıkTabi ki fürekli bir bahane bulup görüşmem.zamanla anlar zaten kendisi yeni bir sürekli hesap ödeteceği, dedikodularını, koğuculuklarını yapacağı başka birini bulması gerektiğini.siz,sadece yanlış biriyle görüşmekten kurtulmanın,normal bir davranış olduğunu bilin yeter...
maddi olarak cok övünür. ama ben birineyardım ettiğini hediye aldığını görmedim. tuhaf bir insan mış gibi davranıyor seviyormuş gibi arkadaşımmış gibi. oysa her fırsatta açık kolluyorcanım hesap geldiğinde bakayım ben ne yemişim de kendininkini öde. oda anlamamazlıktan gelirse hadi sende öde çıkalım de. param yok bu sefer sen ver derse bende hiç yok de. muhakkak bir yerlerinden para çıkartır sakın param yok blöfünü yeme. sevmediğin bir insanla görüşmek zorunda değilsin. hayatını yaşa tatlım. sonuçta uzaktan akraba yani bir kaynana bir görümce değil
Sağolun, sizinle bu şekilde ilişki kuran birisi olmazsa kaybınız değil kazancınız olur.kırmadan,mesafe koyarak görüşmeyi bitirin derim...sevgiler...ne güzel son cümleniz.. insanlar üzülmesin diye biz üzülmeye ne kadar alışmışız yazık. benım hayatıma yanlış yapıyor ben yine ayıp mı olur dıye düşünüyorum . yok bu yaptığım ıyı niyet değil sacmalık
teşekkür ederimm en doğrusu daha büyük sorunlar yaşamadan bitirmekSağolun, sizinle bu şekilde ilişki kuran birisi olmazsa kaybınız değil kazancınız olur.kırmadan,mesafe koyarak görüşmeyi bitirin derim...sevgiler...
canım o zaman çok tehlikeli bir tip ya. hem övünüyor hem hesabı ödemiyor bu ne çelişki. en önemlisi de dedikodu yapması sizin laflarınızı taşıması. bence yavaş yavaş uzaklaşmaya bakınmaddi olarak cok övünür. ama ben birineyardım ettiğini hediye aldığını görmedim. tuhaf bir insan mış gibi davranıyor seviyormuş gibi arkadaşımmış gibi. oysa her fırsatta açık kolluyor
Böyle bir insanla görüşmek sadece zaman kaybı..
o dedikodu yaparken ben hiç hoşlanmam dedikodudan diyin. Bozulsun
Hesap gelince kendi yediklerinizin parasını ödeyin.bozulsun
Başka insanlara kaba davranışında hiç hoş bir davranış değil yaptığın diyin.bozulsun
Sonra zaten o sizle görüşmek istemez kurrulursunuz
en doğrusu bu. kendıme çok kızıyorum . onca olumsuz davranışa sahip birisi ile akrabalık ilişkisi yüzünden görüşmeyi kendime yakıştırmıyorumcanım o zaman çok tehlikeli bir tip ya. hem övünüyor hem hesabı ödemiyor bu ne çelişki. en önemlisi de dedikodu yapması sizin laflarınızı taşıması. bence yavaş yavaş uzaklaşmaya bakın
en kötüsüdür bu hiç aramıyorum huban aradı diyor. kendi soyledıklerini unutuyor sen demiştin oluyor. ki ben yapı olarak dedıkodudan haz etmem. cok itiyor davranışları insanları aşağılıyor vs.Bence böyle biri kendini hep haklı görür o yüzden bozulmaz ama sıçrar iftira bile atar yüzü kızarmadan.kısaca görüşmeyi bitirmek en kısa sürede kırmadan...
ben acık acık evimde duyduğu bir lafı evimin dışına çıkarmaması gerektiğini net olarak söyledim. dürüst olmayacaksak görüşmeyelim dedim. ama anlar mı bilmem .Böyle bir insanla görüşmek sadece zaman kaybı..
o dedikodu yaparken ben hiç hoşlanmam dedikodudan diyin. Bozulsun
Hesap gelince kendi yediklerinizin parasını ödeyin.bozulsun
Başka insanlara kaba davranışında hiç hoş bir davranış değil yaptığın diyin.bozulsun
Sonra zaten o sizle görüşmek istemez kurrulursunuz
Siz onu dost arkadas gibi goruyosunuz ama belliki o sizi oyle gormuyo. Yoksa sizin konustuklarinizi gidip baska yerdemerhaba
esımın akrabasının eşinden bahsedeceğim.. akrabalık ilişkilerı de olsa arada katlanamıyorum .cok sabırlı dostluklarım ve ilişkilerimde düşünceli biriyimdir. fazla fedakar oluşum kullanılmama sebep oluyor ama ben insanlığımdan birşey kaybetmıyrum..
bu kişi sık sık görüşmek istiyor. sevdiğinden herhalde diyorum ama evde ne konuşulsa bi yerden duyuyorum. konuştum bu konuyu ama güvenmiyorum.
dışarı çıkıyoruz öylece bekliyor hesap gelince bende eli açık biriyim ama artniyet seziyorum. yemek yerken eve paket yaptırıp hesap gelince müdahale etmıyor bile.
sürekli dedıkodu yapıyor benım yorum yapmamı bekliyor hiç hoşlanmıyorum. sonuçta eşimin uzakta olsa akrabası. Çalışan biriyim davetine gitmediğim Zaman küsüyor farkediyorum ama hiç içimden gelmiyor. dışarı çıkıyoruz insanları aşağılıyor. kardeşim yanımızdaysa elindeki poşetleri tutturuyor. birşey aldığında parayı kasiyere fırlatıyor yere düşüncede gel al ben mi Alıcam dıyor. nasıl mahcup oluyorum
görüşmek istemiyorum dürüst asla bulmuyorum.. hiç tanımadığı benim sorun yaşadığım biriyle yaşadığım sorunu konuşması vs beni çok soğuttu. esim ve ailesi mükemmel insanlar görüşmek zorunda değilim ama kendimi kötü hissediyorum akrabalık ilişkileri dolayısıyla. siz olsanız ne yapardınızz
kırmayayım diye ben yıpranıcam en iyisi hiç aramamak sormamak ..Siz onu dost arkadas gibi goruyosunuz ama belliki o sizi oyle gormuyo. Yoksa sizin konustuklarinizi gidip baska yerde
Anlatmaz, ayrica uyanik menfaatci bi tip demekki,hem hesap odemiyo hem paket yapiyo eve bukadarda yuzlu. Ben olsam boyle biriyle gorusmem.kiramiyosaniz bile sik gorusmeyin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?