- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
maddi olarak cok övünür. ama ben birineyardım ettiğini hediye aldığını görmedim. tuhaf bir insan mış gibi davranıyor seviyormuş gibi arkadaşımmış gibi. oysa her fırsatta açık kolluyor
bu kadar çözmüşşün bu kadını niye hala yakınında tutuyorsun ki.maddi olarak cok övünür. ama ben birineyardım ettiğini hediye aldığını görmedim. tuhaf bir insan mış gibi davranıyor seviyormuş gibi arkadaşımmış gibi. oysa her fırsatta açık kolluyor
kızma kendine canım. içinde kötülük olmadığı için böyle yaptınızen doğrusu bu. kendıme çok kızıyorum . onca olumsuz davranışa sahip birisi ile akrabalık ilişkisi yüzünden görüşmeyi kendime yakıştırmıyorum
Ben naif bır sekılde dile getırıyorum ama anlamıyorum kuaforde dahı hadı be kaçkez soylicem demesı vs.. Ben cok önem verıyorum boyle seylere . Ailecek bıraraya gelinir kv gorumcesı iş yapar o oturur bakar oylece. Heryerde boyleMisal o kasiyere derdim ki: al kızım o parayı yerden, ve bu kadının önüne at. Korkma ben ödeyecem derim.
Bunun gibi fevri bi çıkış yapıp ilişiğimi keserim
Size birsey yapmanızı soyleyen oldumu:) heryerde var sızın gıbıler ya :) he canım he sılah zoruylae görüşmeyın o zaman biz ne yapacağız ki?
silah zoru ile mi görüştürülüyorsunuz?
İnan susmuyorum:) cok gergın negatıf bırı zaten cok yenı gorusuyorum hem yakınız hem aılevı ilişkiler vs ama katlanamıyorumben olsam görüşmek istemiyorum hareketlerine çeki düzen ver der hayatımdan çıkartırım iyi sabrediyorsunuz.
hele öyle kasiyere para frşattıgını falan görsem direkt söylerim sen ne sanıyorsun kendini diye.
hesapları size kitlemeside sizin hatanız senin yediğini ben mi ödücem derim yani. bu kadar susmayın.
Bende cok ayıplamıştım uc kurusluk alışverıs yapıyorsun nıtekım hayrına para vermıyrsunDemek para düşünce calisana gel al ben mi alacağım diyor...benim için gorusmemek adına sadece bu bile yeterli. Böyle insanlardan midem bulanir benim.
Haklısınız yeterınce sebebım oldu ..Kasiyere para firlatan, insanlari asagilayan, kucumseyen biri degil uzaktan akraba, kardesim olsa mesafe koyarim.
Boyle terbiyesizleri yaninizda barindirmayin.
Eglenmek degılde içimde sevgının zerresını bırakmadı. Bende yapı olarak sevgı olmadan asla gorusemem temelinde sevgı saygı olmalı. Cok ıtıcı buluyorum gorgusuz kibirli bırı.. Davet edıyor hep yalan soyluyorum işim var toplantım var vs.Bence bu insanla cok guzel eglenilir. Gidersiniz bi mekana, yemekleri soyleyin hatta paket yaptirsin ozellikle. Sonra hesap geldiğinde atiyorun 30 tllik yediyseniz 30 tl birakin. Ya da kalkip direkt kasada odeyin.
Bi kahkaha atip yaa sekerim seninde agzinda bakla islanmiyor, ne bos bogazmissin de. Sakayla karisik sokulan lafa genelde karsilik verilmez.
Dedikoduya basladigi zaman canim ben o kadar bos bi insan miyim el alem ne yapmis nasil aklimda tutabilirim de yine bi kahkaha patlat.
Sonra zaten senle gorusmek istemez
Eglenmek degılde içimde sevgının zerresını bırakmadı. Bende yapı olarak sevgı olmadan asla gorusemem temelinde sevgı saygı olmalı. Cok ıtıcı buluyorum gorgusuz kibirli bırı.. Davet edıyor hep yalan soyluyorum işim var toplantım var vs.
Camur misalı cok hırslı ben bişilerin ondan uyanma anı olacagını sanmıyorum.Aslinda benim tavsiyem o kisiye zorunlu empati yaptirmak icindi. Kendini yuksekte goruyor, kibirli ya, muhtemelen kendinu zekide saniyor. Baska birinin onu asagilama duygusunu tatmasi gerekir ki anlayabilsin. Boyle insanlar empatiden yoksun oldugu icin ancak yasayinca anliyor
Size birsey yapmanızı soyleyen oldumu:) heryerde var sızın gıbıler ya :) he canım he sılah zoruyla
Algınıza alkış :)açtığınız konunun en son cümlesini okuyun bakalım bize ne yaparsınız diyen kim ?
görüşmezsiniz olur biter.
Nitekim bendede durum aynen buBen olmazdim.hatta utanirdim mahcup olurdum yaptiklarindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?