Böyle bir iş hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Novus

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
126
31
18
34
Merhabalar,

Gittiğim güzellik salonunun eşi de kuaför. Eşini(Adamı) pek görmedim ve muhabbetim de yoktu aslında. Neyse bir kere gittiğimde bana kendilerine saç ve yüz modelliği yapıp yapmayacağımı sordu. Ben de bu aralar çalışmadığımdan ve sıkıldığımdan olumlu bakmıştım olaya. Şimdi durum şu ki bunlar şehir şehir değişik yarışmaları oluyormuş sanırım. Orda onlara modellik yapacakmışım. Tabi öncesinde de provalar oluyor. Ben tam kararımı vermemişken provaya gittim bugün nedir ne değildir fikrim olur diye.

Başka kuaförler de vardı bi de birkaç kız daha. Benim saçlarımda yapacakları modeli konuşurken birden gökkuşağı renklerinden mor yapmaktan falan bahsettiler :D Ben böyle :KK57: Neyse onlar tartıştı falan ben pek bişey demedim. Gün sonunda da adama ben sizi yarı yolda bırakmak istemem o yüzden şimdiden söyleyeyim saçlarımdan olmak istemem eğer bahsettiğiniz şeyler yapılacaksa dedim. O da sana söz veriyorum kesinlikle öyle bir şey olmayacak sadece saçlarına ombre yapacağım dedi.

Ya ben açıkçası napsam bilemedim. Bu tarz ortamlar nasıl olur? Güvenilmez mi? Sonuçta onlarla bir de şehir dışına gitme durumları olacak. Daha önce böyle bir işe şahitlik yapan var mı çok merak ediyorum. Biraz kararsız kaldım açıkçası.

Merhabalar,

Gittiğim güzellik salonunun eşi de kuaför. Eşini(Adamı) pek görmedim ve muhabbetim de yoktu aslında. Neyse bir kere gittiğimde bana kendilerine saç ve yüz modelliği yapıp yapmayacağımı sordu. Ben de bu aralar çalışmadığımdan ve sıkıldığımdan olumlu bakmıştım olaya. Şimdi durum şu ki bunlar şehir şehir değişik yarışmaları oluyormuş sanırım. Orda onlara modellik yapacakmışım. Tabi öncesinde de provalar oluyor. Ben tam kararımı vermemişken provaya gittim bugün nedir ne değildir fikrim olur diye.

Başka kuaförler de vardı bi de birkaç kız daha. Benim saçlarımda yapacakları modeli konuşurken birden gökkuşağı renklerinden mor yapmaktan falan bahsettiler :KK70: Ben böyle :KK57: Neyse onlar tartıştı falan ben pek bişey demedim. Gün sonunda da adama ben sizi yarı yolda bırakmak istemem o yüzden şimdiden söyleyeyim saçlarımdan olmak istemem eğer bahsettiğiniz şeyler yapılacaksa dedim. O da sana söz veriyorum kesinlikle öyle bir şey olmayacak sadece saçlarına ombre yapacağım dedi.

Ya ben açıkçası napsam bilemedim. Bu tarz ortamlar nasıl olur? Güvenilmez mi? Sonuçta onlarla bir de şehir dışına gitme durumları olacak. Daha önce böyle bir işe şahitlik yapan var mı çok merak ediyorum. Biraz kararsız kaldım açıkçası.
Evet benim kız kardeşim kuaför saç yüz modelleri oluyor şehir şehir geziyorlar beş yıldızlı oteller partiler baya keyifli yani

Ombre yapacağım sadece.... Ombre zaten baya yıpratıyor bildiğim kadarıyla. Kökü sende tabiii.... Güzel iş hayırlı olsun :)

Garip garip modeller yapıyorlar. Bazen ana haberlerde görüyoruz: kuaförler yarıştı, falan diye..

Evet benim kız kardeşim kuaför saç yüz modelleri oluyor şehir şehir geziyorlar beş yıldızlı oteller partiler baya keyifli yani
Keyiflidir de sonuçta ne bileyim ortam nasıl, saçlarım elimde kalır mı diye korkuyorum :( cevabınız için teşekkür ederim bu arada

Keyiflidir de sonuçta ne bileyim ortam nasıl, saçlarım elimde kalır mı diye korkuyorum :KK43: cevabınız için teşekkür ederim bu arada
Yani şöyle diyeyiö yarışmalara karılıyorlarsa emin ol iyi kuaförlerdir bu yüzden saçlarına yazık olacağına sanmıyorum ha sık işlem göreceği için yıpranır ama merak etme yıpranmış saçla kimse yarışmaya katılmaz bu yüzden en iyi bakımları yaparlar saçına. Yarışmalarda sana insan gibi değilde plastik model gibi davranır mesela oradaki herkes ama onun dışında baya eğlenirsin

Bence uzak dur çünkü senin ne hissettiğin umurlarında olmayabilir kendi sanatını uygulayacak diye saçlarını kaybedebilirsin ayrıca dışarıda rahat dolaşacak pskolojinde kalmaz dikkat et derim ortamı keşfet emin ol.

Bence uzak dur çünkü senin ne hissettiğin umurlarında olmayabilir kendi sanatını uygulayacak diye saçlarını kaybedebilirsin ayrıca dışarıda rahat dolaşacak pskolojinde kalmaz dikkat et derim ortamı keşfet emin ol.
Evet hem o var hem de ne bileyim diğer konularda da güvenemiyorum. :(

Back
X