Doğru iki eltinin anlaşmasını istemezler kaynanalar,kaynana hep başrol kendinde olmasını ister uyanık eltiler buna fırsat vermez, senin kaynana tipik sinsi ve kötü niyetli olandan iki eltinin dertleşmesi ve samimi olması genelde kaynana öldükten sonra olur ,
Kayınvalidesiyle arası bozulduğunda sana koşan, seninle arası bozulduğunda da ona koşacaktır mutlaka....
Zamanında kayınvalide ne söylerse söylesin seninle kaynaşmaya çalışsaydı o zaman sen de ona sarıl derdim ama samimiyetinden şüphe duydum ben elti hanımın.
eltinin karakteriyle de ilgili senin ona nasıl davranacağın
ama bence nasıl olursa olsun
kaynanan hakkında tek kötü söz söyleme eltine
ileride bir şekilde seninle kötü olduğunda bütün söylediklerini
gider söyler
Sakın ola samimi olma
Ben nedense eltine hiç güvenmedim.
eltin madem dolmuş içini sana dökmek istiyor,bırak döksün,ama burda senin dikkat etmen gereken şeyler var..
mesela bir insan en savunmasız haliyle size derdini anlatırken bile bir taraftanda sizden malzeme alma ihtimali %99..
onun moral bozukluğuna güvenipte kendi sırrınızı vermeyin..
k.validenizle bugün kavgalıdırlar ama yarın barışırlar..barış sağlandıktan sonra
yapacakları ilk iş sizin ona anlattıklarınızı k.validenizle paylaşmak olacaktır..
yani diyeceğim o ki..belli bir mensafeden dinleyin eltinizi..asla ona laf vermeyin..bırak sadece içini döksün..
banada böyle yaptılar demeyin sakın..söylediğiniz herşey virgülüne kadar karşınıza çıkarılacak(eltiniz tarafından)
merhaba arkadaşlar.kaynanam bana çok çekdirdi eşimde bunu yakın akrabalarına herzaman söyler.allah razı olsun başkası olsa çekmezdi der.kaynanam arkamdan çok konuşdu, bana çok laflar işittirdi, çok kavgalar etti.eşimde bende küçüğüz dedik hep alttan aldık.eltim şuan 3 senelik evli.ilk gelin geldiği zamanlar bana çok soğuktu.kaynanamlara sıcak davranıyordu yada öyle görünmeye çalışıyordu.kaynanama gittiğim zaman eltimin soğuk, kaynanamın nispetli hareketlerinden sonra fazla evlerine gitmemeye başladım.kendi hallerine bıraktım onları.meğersem çok şey yaşamışlar eltim 2 hafta önce bana geldi.3 senenin birikimini nefes almadan anlattı.kaynanam beni ona kötülemiş.elti eltiyi sevmez ona yaklaşma demiş.eltim şimdi bana çok sıcak davranıyor hep gelip gitmek istiyor.yenge seni hep kötüledi seni bana yanlış tanıttı kaynanam diyor.eltim ilk zamanlar onların hakkında konuşmayan şimdi ağızında onları düşürmüyor.kaynanam,kaynatam vs hepsinden şikayetci.şimdi kaynanam samimeyitimizden çok şaşkın.çünkü aramız soğukken gelip gitmeye başladık.benim hakkımda onca şeyler onlatan kadın şimdi aramızı bozmayak için uğraşacak biliyorum.sizce eltimle aramı nasıl tutmalıyım.
Kayınvalidesiyle arası bozulduğunda sana koşan, seninle arası bozulduğunda da ona koşacaktır mutlaka....
Zamanında kayınvalide ne söylerse söylesin seninle kaynaşmaya çalışsaydı o zaman sen de ona sarıl derdim ama samimiyetinden şüphe duydum ben elti hanımın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?