Böyle bir Koca için ne yapmaliyim

Melek-Melek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
85
22
3
40
Kızlar 10 yıllık evliyim 3 tane çocuğum var benim derdim kocam
hakaretleri küfürleri şiddetinden bıktım. Ailem zaten yok çocukken onların şiddeti ve sevgisizligiyle büyüdüm. 8 sene kayinvaldeyle yaşadım. Çocukluk genckizlik nedir bilmedim okula gönderilmedim kız kısmı okumaz okuyunca ne yapacaksın dediler
Baba ana sevgisi yok bir meslek yok vicdansız bir koca
Kocamın arkasında daha çok duran bir ailem var küfür etse ne var diyorlar dayağını sesiz kalıyorlar çünkü dövdüğünde bide sinirlenip ailemi çağırıyor ben bu kızınızdan dolayi kafayı yiyicem diyor.
Ailem ne yapsa susuyor yada ona hak veriyor
Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum
Okadar kötüyüm ki
Az önce tekme attı küfür ediyor etme diyorum bundan dayak yiyorum tartismisiz konuşalım diyorum. sen bana kaba dayılik yapamazsın diyor. Dedigimse küfür etme. konu her türlü hakarete şiddete varıyor
Ben ne yapicam. Gerçekten çıkmazdayım. Sonraki gün hiç bişey olmamış gibi yanıma geliyor bende konuyu açsam çözüm için senin salaklığın diyor toz kondurtmuyor kendisine nasıl olsa beni savunan kimse yok gerçekten cikmazdayim

İnsanlar neden bu kadar kötü ki acaba? Yani senin arkanda duran biri olmayınca bunu mu yapmalılar.sen gidemiyosun diye ezmeliler mi? Merhamet nerede geçiyorum aşkı...
Çocuklarının annesine bunu reva gören ad m bence çocuklarınızı da si i de haketmiyor.

böyle bir adama tükürülmez bile ...Ne yapacaksınız dayak yiyip yiyip oturmak istemiyorsanız çıkın gidin o evden ..

Şimdi herkes boşan boşan boşan boşan bastıracak seni uyarayım. Bence de boşan canım ama anlattığından anladığım kadarıyla sonrası büyük sıkıntı senin için acaba sığınma evlerine mi siginsan? Çünkü belli ki ailen sana destek olmaz. Çocukların büyüyene kadar devlet yardımı alırsin. Zor olan ilk adımı atmak, gerisi sonra gelir.

Böyle bir kocadan 3 tane cocuk , yazik degilmi o cocuklarla
Sagliksiz bir ortamda huzurduz bir evde büyüyorlar
Herseyi gectim sen kendinedemi acimiyosun ?

Böyle bir adamla yasayacagina , bosan kuru ekmek ye daha iyi...

Ya cok zor durum oncelikle Allah kolaylik versin. Vasifsiz biri calissa asgari ucretle tek basina bile yasayamaz bi de cocuklar var. Cocuklari birakirim dersen kadin siginmaya gidebilirsin is de buluyolar

Ilk once allah buyuk sabir versin tam bir karakteri zayif bir insanmis hep boylemiydiki 10 senelik evligim diyorsun 3 cocuk birde boyle bir adama yani kardesim niye biraz dikkat etmedin belki ettin diyelim 3tane niye dahada isin zor onun icin diyorum ailende yaninda degil onu tutuyorlar nebilim sen kararli olacaksin ya bitecek ya susacaksin yada iyice tavrini koyacaksin ama adam arsiz belli.bol dua et allah yardimcin olsun

Cekilir dert degil. Kolay olmaz senin icin ama yapabilirsin. Bosan, nafaka alirsin. Bi gun siddet gordugunde karakola git ve rapor al, sonrasinda avukata git. Ailene karsi dik dur. Cocuklarin kac yasinda? Bir arkadasin yokmu gecici bi sure kalabilicegin. Bi is bakmaya calis gizliden simdiden. Allah sabir guc versin

Peki neden 3 çocuk?
Boşanin desek yapabilecek misiniz?
Bu adam bu saatten sonra düzelmez ailen de arkanda değilmiş.

cahillik çok zor ya bu kadar cahil insanla hayatını harcamak daha da zor. seni resmen 2.sınıf insan yerine koyuyolar, ailen arkanda durmak yerine kadın olduğun için okula gitmeye hakkının olmadığını düşünmüş dayak yemen sorun değil o yüzden de, hatta küfür hiç bişey değil. canım hemen sığınma evine gitmektense bu zamana kadar dayanmışsın zaten halk eğitim merkezlerine git, kurslara katıl eşin evde yokken. bir şekilde para kazanacağın bir şey olsun. sonrada boşa gitsin. ailene de güvenme hiç onlar sen koca evinde ölsen bile bunu yapmış, adamı delirtmiş, adamda öldürmüş derler. hey allahım ya.

Ağzından salyalar aka aka resmen köpükler çıkıyor adamın ağzından nefretle vuruyor çocuklarada vuruyor onlara hafif ama vuruyor onlarında korkutuyor kadın sığınma evi beni ne kadar kabul eder ütopik düşüncelerden uzak gerçekçi yaklaşın hiç bi şekilde gitmem evimden o gitsin
Kadın sığınma evi orda bir süre misafir eder anca sonra ben kucağımda daha 1 yaşında bebek 2 tane çocukla kalakalicam
Ben çocuklarımı şu andan daha kötü bir duruma sokmak istemiyorum ne olacağını bilemiyorum sadece bu adamın böle davranmasindan mahvoldum Okadar çok şey varki. Anlatılacak adam nasıl bukadar gaddarlasiyor anlamıyorum bide 5 vakit namazında güya dindar bu adam

Kadın sığınma evlerin de 3-6 ay arası kalınabiliniyor yalnız. Yani geçen sene araştırdım komşumuz için öyle dediler. 11 yaşından büyük erkek çocuk alınmıyordu. Bunun sonrası da var. Çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim. Evlat güzel şeydir mutlaka ama böyle bir adamdan 3 çocuk yapmak çok büyük yanlış.

Bilmiyorum kötülük yaptığını kabul etmiyor aksine ben onu ohale getirdiğimden ben kötüyüm. Dışarıdaki insanlara hep sevimli gözükmeye çalışıyor iyi bir izlenim bırakmak için uğraşıp duruyor. Az önce kızıma bile bak anneni gör diyor ben kötü bir adam değilim o beni ne hale getiriyor diye beni kızıma kötülüyor. Herkes onu iyi bilsin bu yüzdende beni bosamazda çünkü kendi hep iyi görünecek millet sonra onun hakkında ne der tuhaf bir adam insan neden millete kendini yarayabilmek icin bukadar uğraşır sonra karısına neden bukadar kötü davranır benim bir değerim yok aslında önemsizim herşeyin acısını benden çıkarıyor

Allah yardimci olsun bazı taktikler geliştirmeli sin mümkün mertebe muhatap olma ki sana bulaşmasın ve hemen para biriktirmelisin bir iki yıl sonra da hayatını kurmak için birikimin olmuş olur çocukların da büyümüş olur hiç olmazsa huzur içinde yaşarsın.biraz sabır intikam soğuk yenen yemektir.

E peki biz sana nasıl yardım edelim bacım. Evden gitmem diyorsun o gitsin diyorsun gidermi bu adam sence
Sadece dertleşmek istedim
bilmiyorum gidermi, para onun için çok önemlidir maddi durumunda iyi istese bırakabilir ama bende o hakkı görmüyor sonuçta okazanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…