- 30 Ekim 2015
- 85
- 22
- 3
- 40
- Konu Sahibi Melek-Melek
-
Yanlış anlamayın tabi önce çocuklarımNeden bencilce olsun ki, tabii ki insan hayatta mutluluğu amaçlar. Ki siz galiba çocuk denecek yaştan itibaren, hatta aileniz anlattığınız gibiyse belki doğduğunuzdan beri hiçbir mutluluğu doya doya yaşamadınız. Bu gerçekten çok çok üzücü. İnşallah telafi edebilirsiniz bu kadar çok mutsuzluğu yeni bir hayat kurduktan sonra. Sadece biliyorsunuz ki herkes için çocuklar her zaman önce gelir, eminim sizin için de sizin çocuklArınız öyle. Ama en az onlar kadar siz de hakediyorsunuz yeni bir başlangıcı:) umarım bunu hepiniz için başarırsınız
Canım yanlış anlaşılma olmasın bana vurduğu gibi değil sadece itiyor kızıyor bazen büyüğüne bi tokat atıyor durmadı diye tabi buda şiddet ama asıl sorun beni döverken yumruklaren tekmelerken görmeleri inan anlatırken içim acıyor bedenim değilOkurken içim acıdı gözümün önünde canlandı yadarp raporu alın,çocuklarınızı sakın bırakmayın adam onları da dövüyormuş?Bakımevinde büyüsünler daha iyi böyle baba aile mi olur ya? 3çocuk mu verilir böyle adama?
Bilmiyorum beni sevdiğine inanmıyorum ki sevmiyor sırf kinden düşerse düşer benim ona verilemez zararım onu kendimden kurtarmak bununda ona böle anlatırım öfkesini alevlendirmem ama işte hergün yeni bir yüzünü görüyorum bana istersen seni boşarım ama sen git de millete diyor boşanacam diyeBazen öyle yaziyorlar ki, sanki bu kadin bosanmayi hic düsünmedi mi saniyorsunuz? "Hemen bosanmak aklina gelmedi mi" diye uslüp kullaniliyor.
Tabii ki bosanmak en dogru karar. Fakat bu adam sizin pesinizde musallat olma imkani seziyorum ben. Bence önce polis yolluyla kendinizi koruma altina alin. Sonra arkadaslarin dedigi gibi ev bulana kadar, kendi ayaklarinizin üzerinde durana kadar, bu adam tehlike yaratmayacak duruma gelene kadar, siginma evlerinde kalmaniz en dogru karar.
Bilmiyorum beni sevdiğine inanmıyorum sevmiyor sırf kinden düşerse düşer benim ona tek zararım onu kendimden kurtarmak bunuda ona böle anlatırım öfkesini alevlendirmem ama işte hergün yeni bir yüzünü görüyorum bana istersen seni boşarım ama sen git de millete diyor boşanacam diye
Kimsenin yanında kötü gözükmek istemiyor
Ama işte önce bir hayat kurmam lazim ama nerden başlıyım bilmiyorum
Canım yanlış anlaşılma olmasın bana vurduğu gibi değil sadece itiyor kızıyor bazen büyüğüne bi tokat atıyor durmadı diye tabi buda şiddet ama asıl sorun beni döverken yumruklaren tekmelerken görmeleri inan anlatırken içim acıyor bedenim değil
çocuklarda osirada bana sarılıyor ozaman onları itiyor kollarını sıkıyor bırakın diye. Bu bile içimi acıtıyor kendimi çok aciz hissediyorum
Ailesiyle aram çok iyi haklısınız onu idare edicem ama işte ben numara yapamıyorum bu adam bugün böle ya yarın hiç bişey olmamış gibi gelir sonra bişey olur yine aynı şeyler çok cimri yani atıyorum ayakkabım yok biraz pahalı aldım 150 TL verdim oda durumu çok iyi banada iyi davranıyor bişey demez diyorum bi bakıyorum o akşamı burnumdan getirdi ne oldu derken küfretti. Niye küfrettin bana derken. Dayak attı sen nasıl cevap veriyon diye.senin arkan sağlam değil ki kendi ailen bile bu adamı savunuyor kendi ailen düşünmesse elin oğlu böyle yapar işte . Sizde çalışın bir ağırlığınız olsun evde ayrılın demişler ayrılsa da gmrüyoruz kadına evliyken şiddet uyguluyor bu tipler boşanınca adını namussuza çıkarıp güya namus intikamı için malesef can alıyorlar. Çocuklarınız da varmış bunu demek son söyleyeceğim şey ama szin durumunuzda en akıllısı alttan almak sürekli onaylamak pohpohlamak ailesiyle çok iyi geçinmek vs vs bunları yaparsanız bu adama yaranırsınız
Lütfen üzülmeyin kimseyi üzmek değil amacim buna çok üzülürümŞimdi siz bu aile müsveddelerine anne baba diyor musunuz?Evinize geldiklerinde falan hoşgeldin diyor musunuz?Önlerine bi çay veriyor musunuz?Bence ailenizi silin böyle aile olmaz olsun.Eşiniz olacak adamı da bu hale getiren aileniz.Yani böyle bi dram olamaz ya.Bu kadar kötü insanlar nasıl bir araya gelmiş ve el birliğiyle bi kadının hayatını mahvetmişler?Ve tüm suçunuz da kadın olarak doğmuş olmak.Şu an gözlerim doldu ve uykum kaçtı gerçekten.Ve bunları okuyup böyle hayatlar olduğunu bilip hiçbir şey yapamadan bilgisayar başında oturmak beni çok üzüyor.
Allah böyle insanları kahretsin ya gerçekten isyan etmek geliyor içimden.Lütfen güçlü olun ve bu adamın size eziyet ettiğine dair kanıtları biriktirin.Ne bileyim fotoğraf olur darp raporu olur sesli kayıt olur her şey olabilir.Bu adamın aleyhine kanıtlar biriktirin ki günü geldiği zaman kullanırsınız.3 çocukla zor olabilir ama en azından el işi falan yapın ya da başka şeyler için para isteyin bi köşeye atmaya çalışın mümkünse.Çocuklarınız kız mı erkek mi ?Şu yüzden sordum erkek olan büyüdükçe belki o adam biraz çekinebilir.
Ben sizin gibileri anlamıyorum beter ol bakış açısı asla empati yok neler yaşadı yok3 çocuk daha bir tanesi 1 yaşında ye dayağını otur kendine saygısı olmayana kimsenin saygısı olmaz bir tane daha doğur hatta ne ilginç insanlar var . Çocuklarınıda sosyal hizmetlere ver senin dayak yediğin yetmiyor birde onlar yiyor siz hak ediyorsunuzda çocuklara yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?