Böyle bir konu açtırdın ya bana, sana helal olsun sevgilim.

Sizi tanimiyorum ve konuyu ve yorumlarinizi okuyunca bende olusan profil bu oldu.Hee yaniliyorsunuz diyorsaniz da, konunun basinda twitterla alakali bir dava surecim var yazmissiniz.Muhtemelen ilk basta bu duyarliligin icine girip kendisi teklif etti size.Ama bu alinan karar khk olmadigi icin de sonradan bildigini okudu.Cok fazla buyutulecek bir durum degil bence.Uzatip halihazirda yipranmis psikolojinizi daha da bozmayin.Kendinize etmeyin.

Zaten psikolojim bozuk olmasa sormazdım bile bunu, beni kılıf uydurması yordu. Aa dedim takip etmişsin bir sürü kişiyi bana evet spor ve sanat için takip ediyorum diyor takip ettiklerinin bunlarla alakası yok, cinsiyet önemli değil.
Bu yalanlara bu kıvırmalara ne gerek var, her şeyi görüyorum neden salak yerine konuldum.
İlginiz için teşekkürler.

Bu yüzden bi süre bekleyin.. siz de o da hassas zamanlar içinde net olamiyorsunuz.. Bu konuyu kapatın bi süre.. bakmayın da hesabina.. karşılıklı olarak.. toparlaninca çok farklı ve kolay halledersiniz.. sizi seven ama biraz anlık karar veren biri gibi geldi bana.. sizi uzdugu için tutusmus paçası.. debelenmis..

Cevabınız için teşekkür ederim.

Sanki onu ben baskılamışım gibi oldu, kararı alan o ama ben kendimi kıskanç ve baskıcı bir kadın gibi görmeye başladım. Bu süreçte buna hiç ihtiyacım yoktu. Bu yaptığına hiç gerek yoktu.

Bana hiç öyle gelmedi. Siz, insanları takip ediyor diye değil bu konuda kendi karar aldığı halde yalan söylüyor diye kızmışsınız gibi anladım. Eğer öyleyse bunu ona daha açık açık üstüne basa basa söyleyin. Hala anlamıyorsa suç bastırmaya çalışıyordur diye tahmin ediyorum. Sonuçta sen kıskançsın demek yalan söylediğini kabul etmekten daha kolay.

Ben sana hak verdim
Yalan en dayanamadığım şeydir
Yani bir hata bile yapsa bunu o an söylese anlayışlı olabilirim ama söylediği sözün aksi davranış sergilese tepkim büyük olurdu

Sizin ilişki dinamiğini bilmediğimden çok sağlıklı bir cevap veremem ama tepkini ver çokta büyütme özürde dilemiş gerçi buna gerek yok önemli olan bir açıklama yapması

-Mavi -Mavi Saatlerdir yazıp duruyor, sorunumu anlatıyorum fazla depresifleşiyor. Sonunda ağzından aldım beklediğim cevabı "canım istedi takip ettim, özür dilerim." Sabahtan beri bu cevabı istiyordum hala yok spor yazarı, yok sanat insanı diyor normal insanlardı ya bir de görüyorum yani. Çocuk muyum aptal mıyım ben? Sana ne zaman baskı yaptım ya da? Sen kendin o türlü kullanımı doğru buluyordun. Hesabını kapatmış, özür dilerim seni üzdüğüm için diyor ama benim içim almıyor şu an. Artık ona duyduğum sonsuz güven yok.

taylor taylor Anlatmaya çalıştım, delirmiş gibi özürler diliyor. Benim istediğim özür değil yaptığı hatanın ne olduğunu anlaması. Özür diliyor ama ben bunu unutmayacağım. Basit gibi geliyor ama sürekli bahsettiği fikir aslında öyle olmayan biri bu, diğer konularda da böyledir muhtemelen. Artık ilişkim benim için eski değerinde değil, bu biraz acı verdi.

-Mavi -Mavi Saatlerdir yazıp duruyor, sorunumu anlatıyorum fazla depresifleşiyor. Sonunda ağzından aldım beklediğim cevabı "canım istedi takip ettim, özür dilerim." Sabahtan beri bu cevabı istiyordum hala yok spor yazarı, yok sanat insanı diyor normal insanlardı ya bir de görüyorum yani. Çocuk muyum aptal mıyım ben? Sana ne zaman baskı yaptım ya da? Sen kendin o türlü kullanımı doğru buluyordun. Hesabını kapatmış, özür dilerim seni üzdüğüm için diyor ama benim içim almıyor şu an. Artık ona duyduğum sonsuz güven yok.

taylor taylor Anlatmaya çalıştım, delirmiş gibi özürler diliyor. Benim istediğim özür değil yaptığı hatanın ne olduğunu anlaması. Özür diliyor ama ben bunu unutmayacağım. Basit gibi geliyor ama sürekli bahsettiği fikir aslında öyle olmayan biri bu, diğer konularda da böyledir muhtemelen. Artık ilişkim benim için eski değerinde değil, bu biraz acı verdi.
Başta söylemesi gerekeni en sonda söylemiş
Kötü bir niyet yok aslında senin zor zamanın olduğu için tepkinden korkusuna saçmalamış
Şimdi anladı esas sorunu bir daha söylediğinin aksi şekilde davranacağını sanmıyorum
Hemen kafanda değersizleştirme
Sende çok hassas bir dönemdesin o yüzden çok büyük gözüküyor gözüne
Bu konuyu uzatıp aranızı soğutmayın

Başta söylemesi gerekeni en sonda söylemiş
Kötü bir niyet yok aslında senin zor zamanın olduğu için tepkinden korkusuna saçmalamış
Şimdi anladı esas sorunu bir daha söylediğinin aksi şekilde davranacağını sanmıyorum
Hemen kafanda değersizleştirme
Sende çok hassas bir dönemdesin o yüzden çok büyük gözüküyor gözüne
Bu konuyu uzatıp aranızı soğutmayın

İnanılmaz kırıldım, bu konuda fikri değişirse her konuda değişebilir. Benim ondan uzakta olma ihtimalim var, neler değişecek ben arkamda ne bırakacağım? Delirmemek mümkün değil.

İnanılmaz kırıldım, bu konuda fikri değişirse her konuda değişebilir. Benim ondan uzakta olma ihtimalim var, neler değişecek ben arkamda ne bırakacağım? Delirmemek mümkün değil.
Kız dur sakin ol bu genele yayılacak bir durum değil öyle

Kız dur sakin ol bu genele yayılacak bir durum değil öyle
Saatlerdir tartışıyoruz, özür diliyor sonra arkasından ne yaptım ki ben kötü bir amacım yoktu diyor. Ancak anlaşabildik, anca empati yapabildi. Ben olsam akşam o konuşmanın üstüne bunu görsem ben de tepki gösterirdim tutarsız davranmışım dedi. Yalan ve tutarsızlık iyi değil. Zamanla geçer ama ilk defa bu kadar kırıldım daha önce bu ya da başka bir sorun yaşamadık ilişkimizde. Nazar boncuğu olur umarım, umarım düzelir.

klasik olacak ama değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. sizde karşınızdaki kişide zamanla değişecek elbet.
sizi konu hakkında iyi anlıyorum. dışardan bakınca hiçbir şey yok gibi geliyor ama önemsiz sayılabilecek ancak rahatsız edici saçma bir yalan var. siz buna kırgınsınız. o ne dese içiniz kolay ikna olmayacak. bazen lüzumsuz görünen şeyler fazlaca yaralayıcı olabiliyor. erkeklerden bunu anlamasını beklemek biraz zor. anlamamalarıda iyi bir yandan. kendilerini çok akıllı,kadınlarıda saf gördüklerinden mütevellit abuk yalanlar söyleyip elleri ayakları dolanıyor sonradan. kolay yakalanıyorlar bir nevi. erkeklerin kadınları anlayamaması olayını koz olarak kullanıyorum ben :)
kıskanç olmakta kötü bir şey değil kendinizi kısıtlamayın bu konuda da. olayı büyütmeyin. ona içinizdekileri söyleyin konuşun ama konuşmamazlık vs yapmaayın. zamanla daha iyi kavrayabilirsiniz durumu.

klasik olacak ama değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. sizde karşınızdaki kişide zamanla değişecek elbet.
sizi konu hakkında iyi anlıyorum. dışardan bakınca hiçbir şey yok gibi geliyor ama önemsiz sayılabilecek ancak rahatsız edici saçma bir yalan var. siz buna kırgınsınız. o ne dese içiniz kolay ikna olmayacak. bazen lüzumsuz görünen şeyler fazlaca yaralayıcı olabiliyor. erkeklerden bunu anlamasını beklemek biraz zor. anlamamalarıda iyi bir yandan. kendilerini çok akıllı,kadınlarıda saf gördüklerinden mütevellit abuk yalanlar söyleyip elleri ayakları dolanıyor sonradan. kolay yakalanıyorlar bir nevi. erkeklerin kadınları anlayamaması olayını koz olarak kullanıyorum ben :)
kıskanç olmakta kötü bir şey değil kendinizi kısıtlamayın bu konuda da. olayı büyütmeyin. ona içinizdekileri söyleyin konuşun ama konuşmamazlık vs yapmaayın. zamanla daha iyi kavrayabilirsiniz durumu.

Teşekkür ederim, konuştuk sonunda beni anladığını söyledi ancak ona bir daha bu kadar koşulsuz güvenmeyeceğim. En azından uzunca bir süre.

Kızlar yok, bana sürekli kendi kendine o siteyi gömen yerin dibine sokan insan sıkışınca her şeyi döküldü. Beni korumak için yapmış da bilmem neymiş de. Yani kendi her zaman o siteyi sevmiş aslında. Kimbilir böyle kaç tane yalanı vardı. Bir de ben istesem de fenomen olamam yeteneğim yok dedi bu da belirleyici oldu eskiden fenomen dediği insanlarla dalga geçerdi.
Ne büyütmüş gözünde artık ben de kullanamıyorum ya beni eksik görecek, konu kapansın diye hesabını kapattı ya da gözünde kezban saygısız bir kıskanç kadın olacağım. Bu iki algıyı da yıkamam.

Ayrılık konuşması yaptım. Hala yapma etme diyor ama bu hisleri bertaraf edemem. Konu basit ama balık baştan kokar. Umarım bir mucize olur da samimiyetine inanırım, onu kaybetmek istemiyorum. Ama inanmıyorum da söylediklerine.

Kıskanılacak şeyi kıskanırım ancak sosyal medya olmaz çünkü zamanında benim de binlerce takipçim vardı, o da ben bıktım hadi artık sadece okuyalım hem senin durumun hassas dedi ve değiştirdik tüm ortamımızı. Meğer hiç istememiş, beni uzaklaştırmak için yapmış. Şimdi de kademeli olarak geri dönecek paşam. Ben yer miyim ya? Az kalsın yiyordum.

Ya bence bosver sevgilin ne yapmis ne etmis kendi ic huzurunu bul, sagligina dikkat et. Cok kafaya takiyorsun dava olaylarini da su akar yolunu bulur .. Allah beterinden korusun. Hep aklima bu gibi durumlarda gelen sey, ya Allah korusun birini taksirle öldurseydim. Yaptigim bir sey ölume sebep olsaydi ve ben bununla yargilansaydim.. Bunu yaşayanlar da var .. Sen onemlisin senin akil sagligin onemli simdi.

Şuan anladığım kadarıyla normal bir süreçten geçmiyorsunuz haliyle verdiğiniz tepkiler normal değil
Karşı tarafın yanlışları var fakat tepkiniz fazla bana kalırsa

Seni cok iyi anliyorum haklisin kizmakta.sen o acmak istese zaten birsey demeyecektin ama boyle acmam deyip de kullanici oldugunu gormen sinirini bozmus guvenini sarsmış. Ama sanirim ilk basta acmamaya karar vermissiniz sonradan onun acasi gelmis sana soylemekten cekinmis ve gizlice acmis.senin yaninda da boyle evet cok kotu diye konusmaya devam etmis.evet sinir bozucu ama affedilmeyecek birsey degil.tabi insallah baska konularda da boyle guven sarsmaz

Haklısın ..
Erkek arkadaşının tepkisi de klasik erkek cevabı olmu. aldattım mı vs
Zaten aldatmadıkları takdirde her şeyi yapabilme haklarını görüyorlar kendilerinde

Son zamanlarda 6 7 konu açıyorsunuz,parmağınız citlasa bdvdesiniz ve gerçekten sorun niteliğinde olmayan konular.
Dün açtığınız gibi hemen psikologa gitmelisiniz,sevgilinizin yaptığında çok büyük bir sorun göremedim yani böyle dellenilecek birşey yok

Kızlar yok, bana sürekli kendi kendine o siteyi gömen yerin dibine sokan insan sıkışınca her şeyi döküldü. Beni korumak için yapmış da bilmem neymiş de. Yani kendi her zaman o siteyi sevmiş aslında. Kimbilir böyle kaç tane yalanı vardı. Bir de ben istesem de fenomen olamam yeteneğim yok dedi bu da belirleyici oldu eskiden fenomen dediği insanlarla dalga geçerdi.
Ne büyütmüş gözünde artık ben de kullanamıyorum ya beni eksik görecek, konu kapansın diye hesabını kapattı ya da gözünde kezban saygısız bir kıskanç kadın olacağım. Bu iki algıyı da yıkamam.

Ayrılık konuşması yaptım. Hala yapma etme diyor ama bu hisleri bertaraf edemem. Konu basit ama balık baştan kokar. Umarım bir mucize olur da samimiyetine inanırım, onu kaybetmek istemiyorum. Ama inanmıyorum da söylediklerine.
Şaka mısınız?
Gerçekten merak ettim bu yazdıklarınız şaka değil mi?
Bence de ayrılık konuşması yapın,ayrılın adama yazık gerçekten.
Ha bu arada illa hata yapmasına gerek yok. Kimseye koşulsuz şartsız güvenmeyin

Back
X