iyi geceler kızlar dün gece sabaha karşı başıma gelen olayı anlatacağım size kalbim duracaktı az daha hayatımda böyle bir korku yaşamadım...
saat gece sabaha karşı 4...
bilenler bilir eşim gece çalışır bebeğimle birlikte yatak odamda uyurken birden salonun camının açıldığını duydum salon ve yatak odasının arasında uzun bir koridor var buarada sonra pat küt diye sesler beynim uğulduyarak kalktım yataktan eyvahh dedim hırsız girdi eve...
beşikteki bebeğime baktım onu nasıl korurum ya buraya gelirse derken tıkırtılar duymaya başladım yatak odasının kapısının önünden salona bakıyorum tıkırtılar var beynim durdu o an dilim damağım kurudu,telefon salonda kendimi koruyacak hiçbirşey yok odada ben bunları 10 15 saniye içinde düşünüyorum buarada dizlerimin tutmadığını hissettim sonra kalbimi elimle zaptetmeye çalışıyorum dilim kitlendi sanki...
sonra odanın ışığı yandı o an çığlık çığlığa bağırdım ne oluyo orda kim var diye (eve gelen hırsız olsa nasılsın nasıl gidiyo diye sormak kadar aptalca bir soruydu bu bence)
bebeğim çığlığıma uyandı deli gibi ağlamaya başladı,sonra salondan titrek bi ses aşkım ben dur dur sakin ol orda kal dedi...(kafasına bişey fırlatıcam diye korkmuş o an oda olduğu yerde kitlenmiş kalmış)
evet kızlar eşim gece geliyor eve ışığı açmadan önce cama yönelmiş,cam üstten açık olduğu için kitlenmiş ve açmak için zorlamış...
daha sonrada bebeğimin oyun parkını ayağıyla ittirmiş ışığı en son yakmış...
eve girince ilk senin yanına geldim omzundan öptüm dönüp bana ters ters baktın dedi...
ben yatak odasında tıkırtıları dinlerken kendi kendime hırsız benim odama kadar geldi ben suretini gördüm diyorum o korkuyla oda öyle geldi aklıma..
biraz komik oldu ama benim ömrümden ömür gitti kızlar...
eşim su verdiğinde bardağı tutmaya güç kalmamıştı ellerimde...
ALLAH kimseye göstermesin o an sadece ya bu odaya gelirde bebeğime dokunursa diye düşündüm...