• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle bir korkuyu daha önce hissetmedim...

iyi geceler kızlar dün gece sabaha karşı başıma gelen olayı anlatacağım size kalbim duracaktı az daha hayatımda böyle bir korku yaşamadım...
saat gece sabaha karşı 4...
bilenler bilir eşim gece çalışır bebeğimle birlikte yatak odamda uyurken birden salonun camının açıldığını duydum salon ve yatak odasının arasında uzun bir koridor var buarada sonra pat küt diye sesler beynim uğulduyarak kalktım yataktan eyvahh dedim hırsız girdi eve...

beşikteki bebeğime baktım onu nasıl korurum ya buraya gelirse derken tıkırtılar duymaya başladım yatak odasının kapısının önünden salona bakıyorum tıkırtılar var beynim durdu o an dilim damağım kurudu,telefon salonda kendimi koruyacak hiçbirşey yok odada ben bunları 10 15 saniye içinde düşünüyorum buarada dizlerimin tutmadığını hissettim sonra kalbimi elimle zaptetmeye çalışıyorum dilim kitlendi sanki...

sonra odanın ışığı yandı o an çığlık çığlığa bağırdım ne oluyo orda kim var diye (eve gelen hırsız olsa nasılsın nasıl gidiyo diye sormak kadar aptalca bir soruydu bu bence)

bebeğim çığlığıma uyandı deli gibi ağlamaya başladı,sonra salondan titrek bi ses aşkım ben dur dur sakin ol orda kal dedi...(kafasına bişey fırlatıcam diye korkmuş o an oda olduğu yerde kitlenmiş kalmış)

evet kızlar eşim gece geliyor eve ışığı açmadan önce cama yönelmiş,cam üstten açık olduğu için kitlenmiş ve açmak için zorlamış...
daha sonrada bebeğimin oyun parkını ayağıyla ittirmiş ışığı en son yakmış...

eve girince ilk senin yanına geldim omzundan öptüm dönüp bana ters ters baktın dedi...

ben yatak odasında tıkırtıları dinlerken kendi kendime hırsız benim odama kadar geldi ben suretini gördüm diyorum o korkuyla oda öyle geldi aklıma..

biraz komik oldu ama benim ömrümden ömür gitti kızlar...
eşim su verdiğinde bardağı tutmaya güç kalmamıştı ellerimde...

ALLAH kimseye göstermesin o an sadece ya bu odaya gelirde bebeğime dokunursa diye düşündüm...
allahım çok şükür dedım eşim dıyınce...çok kötüymüş gercekten ama nasıl anlatmışsınız gercekten yaşadım benımde eşim gece nöbete gider bıran korktum sonra eşim dıyınce rahatladım...eşinizde sizi arasaymış keşke eve gelmeden ınsan kafayı sıyırır allah korusun...benım eşim arkadan bıle sarılamaz ben geldım der oyle sarılır gerci başta yapardı ama uyardım artık yapmıyo...neyse cok gecmış olsun sonucun ıı olması rahatlatıcı...

allahım çok şükür dedım eşim dıyınce...çok kötüymüş gercekten ama nasıl anlatmışsınız gercekten yaşadım benımde eşim gece nöbete gider bıran korktum sonra eşim dıyınce rahatladım...eşinizde sizi arasaymış keşke eve gelmeden ınsan kafayı sıyırır allah korusun...benım eşim arkadan bıle sarılamaz ben geldım der oyle sarılır gerci başta yapardı ama uyardım artık yapmıyo...neyse cok gecmış olsun sonucun ıı olması rahatlatıcı...

teşekkür ederim bizim kendi işimiz olduğu için eşim böyle zırt pırt gelir...
ama önce ışıkları yakar sonra hemen tv yi açar ben alışkın olduğum için kalkıp bakmam bile...

sen ışıkları es geç git camla uğraş bide boz camı kırarcasına sert aç,sonra etrafı toplamaya koyul önce ışığı açsana be adam yahu...

Ay cok gecmis olsun. ben de anlatiyim 1 ay once ananeme kalmaya gittim. Evi mustakil 3 katli. Gece actim gozumu odamin kapisi acik. Merdivenden biri cikti hemen yandaki odaya girdi. Anane sen misin dedim. Cevap yok. Ananeeeeeee diye ciglik attim ses yok. Kim var orda diye ortaligi ayaga kaldirdim. Ses yok. Ananem geldi baska odadan noldu dedi. O odaya biri girdi dedim. Gitti bakti dedem o odada oturuyo sigara yakmis gece 3. Niye cevap vermiyosun dite sorduk. Dede demedin anane dedin niye cevap veriyim dedi. Sabaha kadar agladim sonra. Uyku ilaclari sakinlestirici hicbi sey kar etmedi. Hala etkisindeyim. Hic korkak bi insan degilim. Ama ben kafayi siyiricaktim :(

teşekkür ederim bizim kendi işimiz olduğu için eşim böyle zırt pırt gelir...
ama önce ışıkları yakar sonra hemen tv yi açar ben alışkın olduğum için kalkıp bakmam bile...

sen ışıkları es geç git camla uğraş bide boz camı kırarcasına sert aç,sonra etrafı toplamaya koyul önce ışığı açsana be adam yahu...

değilmi yani....:1:

Ay cok gecmis olsun. ben de anlatiyim 1 ay once ananeme kalmaya gittim. Evi mustakil 3 katli. Gece actim gozumu odamin kapisi acik. Merdivenden biri cikti hemen yandaki odaya girdi. Anane sen misin dedim. Cevap yok. Ananeeeeeee diye ciglik attim ses yok. Kim var orda diye ortaligi ayaga kaldirdim. Ses yok. Ananem geldi baska odadan noldu dedi. O odaya biri girdi dedim. Gitti bakti dedem o odada oturuyo sigara yakmis gece 3. Niye cevap vermiyosun dite sorduk. Dede demedin anane dedin niye cevap veriyim dedi. Sabaha kadar agladim sonra. Uyku ilaclari sakinlestirici hicbi sey kar etmedi. Hala etkisindeyim. Hic korkak bi insan degilim. Ama ben kafayi siyiricaktim :(

sen kafayı sıyırcaktın ama ben dedene çok güldüm, mantıklı cevap vermiş adam:1::1::60:

dedede bı alem dede demedınkı anne dedin....:1:

töbe töbe dedede az değilmiş yani:1:

bızde bır kardeş var sağolsun eşşek şakalarını çok sever...kucuk kardeşim lavaboya gitmiş buyuğüde o gidince carşafın altında küçüğün yatağının altına gizlenmiş bızımkıde yatağa bir giriyo çığlılar atarak kaçıyo annem babam çok korkuyo hırsız var dıye yada bırıne bişey oldu dıye koşuyolar odaya...ve benım kardeşim halen kendıne gelemedı o gunden beri tek başına yatamıyo ki 12 yaşında...çok dıkkat etmek gerek bu tür durumlara...

sen kafayı sıyırcaktın ama ben dedene çok güldüm, mantıklı cevap vermiş adam:1::1::60:

dedede bı alem dede demedınkı anne dedin....:1:

Anneannem ne zamandir dedemin tuhaflastigindan sikayet ediyodu. Inanmiyoduk. Ciddiymis kadin ya. Ben ciglik atiyorum adam sigara keyfi yapiyo. Dede desem cevap vercek miydi emin drgilim ya. Zevk aldi korkumdan adam :60:

Anneannem ne zamandir dedemin tuhaflastigindan sikayet ediyodu. Inanmiyoduk. Ciddiymis kadin ya. Ben ciglik atiyorum adam sigara keyfi yapiyo. Dede desem cevap vercek miydi emin drgilim ya. Zevk aldi korkumdan adam :60:

çok cool yanlız:1:, hayal ettimde gece 3 de koltukta elinde sigara, dede demedin ki diye :60:

Çok geçmiş olsun ben okurken gerildim, siz kimbilir neler hissettiniz.:53:

Biz gece yatak odamızın kapısını da kilitleyip yatıyoruz, o zaman kendimi daha güvende hissediyorum ben.

Allah korusun hırsız da girse, bizim odamıza girip bize bir şey yapmaz diye düşünüyorum.:41:

Tedirgin uyuyanlar var ise, bir nebze daha rahat uyutuyor. :1:

ay adam ne kadar rahat :60: :60:

Yasadim resmen okurken:/

Bizim komsunun evine hirsiz girmisti, amca yatak odasinda tikirtilara uyanmis kafasini kaldirmis hirsizla gozgoze gelmis. Hirsiz da yat lan geri deyince pasa pasa yatmis adam...

Su hayatta en korktugum sey hirsiz sanirim. Bi'ara bizim buraya sarmislardi o donemden beri gece uykum hic yok illa hava aydinlanacak. İsin komigi gece dortte icerden ses gelse gider bakarim hirsizi gorsem altima ederim ama bi'sey yapabilecek gibi bi'de sesi ariyorum:D

ben de anlatıcam :27:

1) duş alıyordum 2 yıl kadar önce. birden elektrikler gitti. ben tir tir titriyorum fayansa dayandım aklımdan da kesin biri yalnız başıma eve girip çıktığımı gördü beni gözüne kestirdi o gün de süslü püslü çıkmıştım dışarı biri elektriğimi kesti de bana tecavüz edecek fikri var :60: (paranoyada son nokta) bir de çırılçıplağım hani hırsız olsa önüne atlasam çıplak çıplak tam işine gelicek adamın :9: 1 saat sonra banyodan fırladığım gibi salona koştum deli gibi dönüyorum kapıları kapatıyorum karanlıkta yokluyorum her yeri :60: hani hırsız olsa yoklayarak bulucam :9:bereket sonra sigortaya bakmak aklıma geldi de kurtuldum :30:

2) bu yıl oldu. evde yalnızım. şimdiki evimin kapıları sürgülü. o sürgü sesini duydum salondan ama bu sefer atak davrandım salon kapısını açtığım gibi "kim var lan orda" diye bağırdım :60: :60: :60: hani sert olucam ya korkutucam :60: kapıyı açar açmaz da elimdeki örtüyü fırlattım güya adamın üstüne atıp şaşırtıcam :60: rüzgardan açılmış meğer :27:

yaa işte :27:

Back
X