Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde geldi aklıma anlatayım bende bari,
annemde kaldığımız bir gece ,ben ve kızım yatak odasında ,eşim salonda annemle babamda yukarda odalarında yatıyorlar,gece 3 gibi biri balkon kapısını açtı ,demir kapı olduğu için kilit sesi net duyuluyor ,sonra psstt diye bi ses ,belli ki soda şişesi açıldı ,sonra da ohhh diye bi ses ,yani biri soda içlti geyirdi ve ohh dedi ,sonra kapı kapandı ,bende uykuya geri daldım ,kesin bu kişi babamdı ,çünkü eşim hayatta gece kalkmaz ,su bile içmez ,sıkışsa wc ye gitmez ,gecenin 3 ünde de tam uykusunun en ağır olduğu saat,sabah oldu babama dedim ne geziyodun gece gece ,nerde geziyodum dedi,dedim soda içtin yooo dedi ,hadi canım dedim duydum ,babam gayet ciddi ve kendinden emin ve telaşlı halde valla ben değildim deyince oklar eşime yöneldi ,dedim o hayatta kalkmaz ,eşimde yeminler etti ,ve biz hala gece soda içenin kim olduğunu bulamadık,soda şişeside balkonda duruyordu .bu da böyle tuhaf bi olay işte.
annemde kaldığımız bir gece ,ben ve kızım yatak odasında ,eşim salonda annemle babamda yukarda odalarında yatıyorlar,gece 3 gibi biri balkon kapısını açtı ,demir kapı olduğu için kilit sesi net duyuluyor ,sonra psstt diye bi ses ,belli ki soda şişesi açıldı ,sonra da ohhh diye bi ses ,yani biri soda içlti geyirdi ve ohh dedi ,sonra kapı kapandı ,bende uykuya geri daldım ,kesin bu kişi babamdı ,çünkü eşim hayatta gece kalkmaz ,su bile içmez ,sıkışsa wc ye gitmez ,gecenin 3 ünde de tam uykusunun en ağır olduğu saat,sabah oldu babama dedim ne geziyodun gece gece ,nerde geziyodum dedi,dedim soda içtin yooo dedi ,hadi canım dedim duydum ,babam gayet ciddi ve kendinden emin ve telaşlı halde valla ben değildim deyince oklar eşime yöneldi ,dedim o hayatta kalkmaz ,eşimde yeminler etti ,ve biz hala gece soda içenin kim olduğunu bulamadık,soda şişeside balkonda duruyordu .bu da böyle tuhaf bi olay işte.
Sanıgiririş katta oturuyorsunuz ve camdan hırsız girme ihtimali var ,eve gelen eşiniz olmayabilirdi,tedbirli olmakta fayda var,en garanti yöntemlerden biri yatarken odanızın kapısını kilitlemek ,en azından salondan filan girse size ulaşamaz ,cep telefonunuzu yatak başınızda ve şarjı dolu halde bırakarak uyuyun lütfen ,bende giriş katta oturdum 2 yıl ve hep bu korku ile yaşadım ,kapımı hep kilitledim ,dediğim gibi ,korkmayın ama hırsızda olabilirdi gelen ,biber gazı da el altında olsun ne olur ne olmaz.hayat kurtarır.
Ay tovbe yarabbim. Ben cok korkuyorum boyle seylerden ya.
Bikerede benim catlak kizkardesim sevgilisinden ayrilmis depresyonda aradi abla sende kalabilirmiyim diye, bende arkadaslarla is yerinin eglencesindeyim. Dedim kal babamlarda yedek anahtarimiz var tamam dedi. Saat gece gec saatlerdeydi, ben tamamen unutmusum bunun bende oldugunu. Ben sarki soyluyerek iceri giriyorum keyfim yerinde lambalar kapali, oturma odasina gectim. Koltukta biri sirtini kapiya donerek oturmus basinada gecirmis sapkasini elinde sigara. Ben bir bastim cigligi ama oyle boyle degil hem agliyor hem bagriyorum. Bunda tik tepki yok ( salak kulaginda kulakcalik var hanfendi agliyarak muzik dinliyo) elimdeki cantayi firlatinca bu benden beter bagirdiii ikimizde agliyarak kactik evdenn.. Sonra ikimizde babamlarda yattik oo gece.. Ama o gundur bu gundur tek kalamiyorum evde. Bizim hollandada var cunki boyle manyaklar. Evde biri varmi yokmu, uyanikmi uyuyormu umurlarinda degil daliyolar eve...
Çok geçmiş olsun ben okurken gerildim, siz kimbilir neler hissettiniz.
Biz gece yatak odamızın kapısını da kilitleyip yatıyoruz, o zaman kendimi daha güvende hissediyorum ben.
Allah korusun hırsız da girse, bizim odamıza girip bize bir şey yapmaz diye düşünüyorum.
Tedirgin uyuyanlar var ise, bir nebze daha rahat uyutuyor.
Anneannem ne zamandir dedemin tuhaflastigindan sikayet ediyodu. Inanmiyoduk. Ciddiymis kadin ya. Ben ciglik atiyorum adam sigara keyfi yapiyo. Dede desem cevap vercek miydi emin drgilim ya. Zevk aldi korkumdan adam![]()
çok hoşsunBen eşin oldugunu öğrenene kadar senin ailedekilerin işi iyice azıttıgını bu seferde zili çalmamak için gece eve camdan girdiklerini falan düşündüm.![]()