• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Bir Olay Yaşayan?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Merhaba ablalarım :26:

Derdimi nasıl kelimelere döksem bilemiyorum, yanlış cümleler kullanırsam beni yanlış anlayabilirsiniz diye olabildiğince özet geçicem.

Benim çok arkadaşım yok, yani yakın çok arkadaşım yok. Yoksa insanlarla muhabbetim falan iyidir. Ama yakın olarak gördüğüm bir insan var. Liseden tanışıyoruz şu an ikimizde üni. ikinci sınıfa geçtik.

Ama ben arkadaşım sürekli benimle rekabet ediyormuş gibi hissediyorum. Ya bu olay hep vardı ya da bana son zamanlarda batmaya başladı. Belki de ben yanlış anlıyorum ama çok sık tekrarlanan bir olay ve hislerime de çok güvenirim, zaten hissi geçti artık anlamaya başladım yani.

Sürekli kendi dış görünüşünden bahsediyor, kötülüyormuş gibi yapıp alttan kendi özelliklerini sıralıyor gibi geliyor bana. Dış görünüş olması da gerekmez herhangi bir konuda bilmişlik taslıyor hep. Böyle bir arkadaşlık geçiren var mı acaba? Varsa sizin arkadaşlarınız nasıl davranıyordu? Bunu düşüncelerimde haklı mıyım öğrenmek için soruyorum. Bir kaç kişiye anlattım ve hoşlanmadığım bir cevap aldım, öyle olduğunu düşünmek istemiyorum ama neden sürekli böyle davranıyor onu da çözemiyorum.

Sizce bunları görmezden mi geleyim yoksa samimiyeti yavaştan keseyim mi?

Sunduğunuz gerekçeler bana sizi kıskanıyormuş izlenimi vermedi açıkcası. Bana sanki kendisiyle rekabet içerisindeymiş gibi geldi.

Sunduğunuz gerekçeler bana sizi kıskanıyormuş izlenimi vermedi açıkcası. Bana sanki kendisiyle rekabet içerisindeymiş gibi geldi.

Ama bir tek bana karşı böyle. Başkalarını bana karşı över, bana gelince hayır sen şöyle şöyle değilsin der. Kıskanmıyor onu biliyorum ama bir rekabet içinde bence. Belki de dediğiniz gibi kendine karşıdır.

Özgüven sorunu olabilir bence sizle alakalı değilde kendiyle alakalı yetmezlik psikolojisine girmiş. Bir şekilde kendine iyi yönlerini hatırlatmaya çalışıyor yani

Daha evvel benzer konular acildi...

Demek ki sizin gibi hisseden insanlar var...

Kendimi sizin yerinize koyuyorum...

Tavirlarindan rahatsiz oldugum bir arkadasim varsa samimiyeti azaltirdim diye dusunuyorum...

Onu kaybetmek istemiyorsam da acik acik sorarim 'Bir sorun mu var aramizda' diye...

Kendimi yiyip bitirecek, neyin ne oldugunu acikca ogrenmek varken bunlarin muhasebesini yapacak kadar uzun bulmuyorum hayati...

'Bana neden boyle davraniyor, beni kiskaniyor mu' diye kafa yordugum biri varsa beni huzursuz ediyor demektir...

Beni huzursuz eden insan da arkadasim olamaz...

Benim bardı :) 80 beden göğüsleri için çok büyük gömlek giyemiyorumdüğme kapanmıyo derdi, poposu çok kalkıkmış arkası kabarık etek görse ay ben bide bunu giysem benim popo zaten baya kalkık burdayım der derdi hayır kalkık poponun büyük memenin ne olduğunu bilmesek kandıracak boyu 158 kilo da 45 filan kendini victorias secret mankeni zannediyodu bunun gibi daha bi çok huyu vardı ben bu arkadaşa nasıl oldu bilmiyırum 13 yık katlanmışım şimdi böyle yazdıkça anlıyorum. Seninki daha değişik versiyon ama iyi şeyler duymaya ihtiyacı var gibi .

Daha evvel benzer konular acildi...

Demek ki sizin gibi hisseden insanlar var...

Kendimi sizin yerinize koyuyorum...

Tavirlarindan rahatsiz oldugum bir arkadasim varsa samimiyeti azaltirdim diye dusunuyorum...

Onu kaybetmek istemiyorsam da acik acik sorarim 'Bir sorun mu var aramizda' diye...

Kendimi yiyip bitirecek, neyin ne oldugunu acikca ogrenmek varken bunlarin muhasebesini yapacak kadar uzun bulmuyorum hayati...

'Bana neden boyle davraniyor, beni kiskaniyor mu' diye kafa yordugum biri varsa beni huzursuz ediyor demektir...

Beni huzursuz eden insan da arkadasim olamaz...
Çok haklısınız :(

Benim bardı :) 80 beden göğüsleri için çok büyük gömlek giyemiyorumdüğme kapanmıyo derdi, poposu çok kalkıkmış arkası kabarık etek görse ay ben bide bunu giysem benim popo zaten baya kalkık burdayım der derdi hayır kalkık poponun büyük memenin ne olduğunu bilmesek kandıracak boyu 158 kilo da 45 filan kendini victorias secret mankeni zannediyodu bunun gibi daha bi çok huyu vardı ben bu arkadaşa nasıl oldu bilmiyırum 13 yık katlanmışım şimdi böyle yazdıkça anlıyorum. Seninki daha değişik versiyon ama iyi şeyler duymaya ihtiyacı var gibi .

Bu dediğinz şekilde çok arkadaşım var, ama takmıyorum onları. Mesela göğüslerinin büyük olduğunu her fırsatta söyleyen hatta fotoğraf bile atan, gözleri mavi diye göstermek için her fotoğrafta göz kapaklarını kaşlarına değdirircesine atan (bu fotoğrafları da kişisel olarak atıyor), sürekli ben güzelim sen değilsin diyen vs. Ama bhasettiğim arkadaşımın böyle huyları yoktu son zamanlarda oldu, ya da ben mi farkedemedim acaba

Off off olmaz mi.. surekli kendini oven kendini oldugundan zayif oldugundan güzel gostermek isteyen insanlar.. ya senin pantolonunu ben yikiyorum bari bana yapma 32 beden kot giyerken 28 giyiyorum deme ya :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kuzenimle mesafemi koydum kendisi nisanlancak 22 yasi benim o tur biseyim yok henuz laf acildi nerden hatirlamiyorum ben genc anne olmak istiyorum beni ornek veriyor o yasta olsam basim goturmez diyor yasimda 28 tek bnde degilim benden buyuk tanidiklari varhaksizmiyim o gun beni ornek verme dedim bisey demedim. baya oldu ama bitti benim icin .

Belki sana öyle geliyordur,yada farkında değildir...Çünkü ben de hiç bencil olmadığım halde 'bencilsin ''diyen bir arkadaş var...
Örnek ver..Böyke anlaşılmıyor,belki de haklısın..Haklıysan bile rahatsıxz olduğunu söyle,belki farkında değildir..

Back
X