- 28 Kasım 2010
- 42.491
- 141.155
- 798
- Konu Sahibi Hebehubele
Benim cocuklugumda kandil kutlamasi diye bir sey yoktu,cok iyi biliyorum. Yeni basladi bu tur seyler. Siz de gitmeyin evde ibadetinizi yapin, esiniz tek gitsin ailesiyle kutlassin gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil çözdün:) benim ailem biraz uzak o yüzden hiç teklif bile etmez esim . Aslinda ben de etmeli miyim bilmiyorum
Benim cocuklugumda kandil kutlamasi diye bir sey yoktu,cok iyi biliyorum. Yeni basladi bu tur seyler. Siz de gitmeyin evde ibadetinizi yapin, esiniz tek gitsin ailesiyle kutlassin gelsin
O da erkeklerin klasik "anama gidek"tribi isteÇocukluğumdan hatırladığım kandille ilgili şeyler 1 kandil simidi
2 varolan kanallarda kandil duası:)
Gezme yeni türedi
Aynen annesini bana göstermek için bi bahaneO da erkeklerin klasik "anama gidek"tribi iste![]()
Bizde de sizinkinkiyle ayni durum var ve her kandil mutlaka gitmek zorundayiz gitmezsek hemen tavir takinilir.bir keresinde kisin hava karli ve kizim hastaydi evlerimiz yakin ama gitmemistim esime beni sikayet etmis kpeder.burdan buraya niye gelmiyorlar demis soguk ruzgarlar esmis.hatta o anda ben tlf acip kutlamistimda soguk konusulmustu benimle.yani bazi aileler cok onemsiyor ama bence asiri gerektiginde aranadabilir nevar yani.boyle zoraki olunca insanin icindende gelmiyor.Hebehubele
Anasina gidip de orada luzumsuz muhabbetleri dinleyip deli gibi gelene gecene hizmet edince de iyi gelin olmazsin kuzum. Yapip da kotu olmaktansa yapmayip da kotu ol.Aynen annesini bana göstermek için bi bahaneherşeyi zorunlu kılıp yapmayınca kötü gelin oluyorsun sonra
![]()
Oglan anasinin kandili yatsiya kadar yanarmis noop,hec mi duymadin?allah allah sizde mi?
demek ki cidden bir kandil gezmesi durumu var memlekette..
kendi ailenizede gidiyormusunuz peki? yoksa kandil erkek ailelerine has birşey mi?
Oglan anasinin kandili yatsiya kadar yanarmis noop,hec mi duymadin?![]()
3 senedir 3 defa anca gittim ama yetti qrtik gitmek istersem söylerim zaten arayio gidelim doye arayip soruyo her seferinde hayır cevabını alınca da bozuluyo . Ben bezdimm hayir demektenAnasina gidip de orada luzumsuz muhabbetleri dinleyip deli gibi gelene gecene hizmet edince de iyi gelin olmazsin kuzum. Yapip da kotu olmaktansa yapmayip da kotu ol.
allah allah sizde mi?
demek ki cidden bir kandil gezmesi durumu var memlekette..
kendi ailenizede gidiyormusunuz peki? yoksa kandil erkek ailelerine has birşey mi?
3 senedir 3 defa anca gittim ama yetti qrtik gitmek istersem söylerim zaten arayio gidelim doye arayip soruyo her seferinde hayır cevabını alınca da bozuluyo . Ben bezdimm hayir demekteno bezmedii
En mantıklısı sanırım.Valla bizde de coluk çömlek kandilde annemlerde toplaniriz. Torunlar vs de olunca iyice curcuna oluyor, gece yarisi anca gidiyor herkes evine. Yemek, cay vs. Kandile ait hic birsey yapılmıyor.
Babam 3 yıldır kabul etmiyor artik. Herkes evinde içinden gelen ibadeti yapsın, her zaman görüşülür, kandiller laklakla gecmesin diyor. Telefonlasiyoruz sadece
İlk cümlenizi anlayamadım.Kandil dediğimiz olay 15 yıl öncesine kadar çok fazla dikkat edilen günler değildi
Gitmeye gelince gitmek zorunda değilsiniz
Ben bugünleri ibadet ederek geçirmek istiyorum dersiniz bu kadar basit alınan alınsın
İlk cümlenizi anlayamadım.