- 15 Temmuz 2013
- 4.546
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.808
- 358
Aslında biyopsiden önce, bir parça kan alarak periferik yayma yapmışlardır. (Cam üzerine alınan kanın boyandıktan sonra mikroskop altında incelenmesi) Bu incelemede, hastalığın ne olabileceğine epey yaklaşırlar ve biyopsiyi de detaylı ve kesin teşhise ulaşmak için yaparlar. Periferik yaymayı sordunuz mu? Ayrıca kan kültürü de yapmışlardır.Gerçekten içime su serptiniz Allah razı olsun. Artık diyorum ne ise bir an önce çıksın ki tedaviye başlansın. Geç kalınacak diye çok korkuyorum.
Preferik yayma dediğiniz hangisi? Allah razı olsunPreferik yayma temiz ciktiysa korkmayin hemen Insaallah en kisa zamanda sagligina kavuşur. Rabbim size ve sevenlerine bağışlasın
SiZden de.. Parmaktan kan alip cam uzerinde boyayla boyayip bakiyorlar... orda daha net cikiyor hastalik var mi yok mu diye... hemen belli oluyor sonuçPreferik yayma dediğiniz hangisi? Allah razı olsun
kı bı de bu 2006 neler deısmıstır dımı nerdeyse 10 sene gecmısHayır, iyileşmez diye düşünmeyin lütfen. Henüz kan hastalığı olup olmadığı belli olmadığı gibi, eğer öyle bile olsa bir sürü türde kan hastalığı var. Ön yargılı olmayın lütfen. Lösemi diyoruz ama löseminin de bir kaç çeşidi var. Ben 2006'da lösemi olmuştum, tedavi oldum. (Kemoterapi) Şimdi iyiyim, çok şükür.
Hijyen konusu, inanamayacağınız kadar önemli.
Cok tesekkur ederim. Marmara unv. Hastanesinde tedavi olmustum.kı bı de bu 2006 neler deısmıstır dımı nerdeyse 10 sene gecmıs
cok gecmıs olsun nerde tedavı oldunuz
Sergerdan merhaba. Esiniz nasil oldu?Merhaba arkadaşlar. Eşim şu an askerde. Kısa dönem ve bitmesine 1 ay varken rahatsızlandı. 2 haftadır Gata Askeri Hastanesi'nde yatıyor. Sürekli ateşi çıkıyor ve hangi tetkik yaptılarsa da sonuç çıkmıyor. En son kemik iliğinden biyopsi yapıldı. Gözümün de önünde böyle olması beni mahvediyor. Hiçbir şeyi yoktu. Yeni atandı. Sevincimizi bile yaşayamadık. Daha önce duydunuz mu arkadaşlar? Bizi hastane oyalıyor mu? Şimdi de kanı bitti deyip kan nakli yapalım diyorlar ama halâ hiç düşmeyen ateş var. Sadece parol veriliyor 2 haftadır.
Bende merak etmiştim. İnşallah iyidirSergerdan merhaba. Esiniz nasil oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?