Böyle bir şey olsa ne yaparsın ?

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Böyle birşey olsa ne yaparsın?

Hoşlandığın çocuğun yemek yerken ağzını şapırdatmasına şahit olsan ne yapardın ?

Tamam bende sorayım, sevgiliniz şakayla size birden salak dese yani ağzından kaçsa ne naparsınız :1:

Tamam bende sorayım, sevgiliniz şakayla size birden salak dese yani ağzından kaçsa ne naparsınız

Kaçanı ağzına geri sokardım. :)

Ben sorayım;

Çok özendin,saçlarını makyajını yapıp dısarıya çıktın. Derken Siddetli yagmur basladı ve ıslandın,haliyle saç makyaj ve kıyafetin harabe oldu.Ne yaparsın ?
]

Son düzenleme:
Kaçanı ağzına geri sokardım. :)

Ben sorayım;

Çok özendin,saçlarını makyajını yapıp dısarıya çıktın. Derken Siddetli yagmur basladı ve ıslandın,haliyle saç makyaj ve kıyafetin harabe oldu.Ne yaparsın ?[/I
]

Sorun etmezdim ustumu kurutmaya calisir yuzumu de silerdim:)

Peki ya sen universitedesin ve hayatinda biri yok diyelim cocuk yapabilmeb icin kisitli zamanin kaldigini ogrendin. Ne yaparsin

Birini bulur düzgün birini, evlenir çocuk yapardım :1:
Sevgilin küçük şey için bağırıp çağırsa ne yaparsın?

Son düzenleme:
Kalkip giderim hatasini anlamali bagiran insan hic sevmem:17:

Peki sen uzerinde sevgilinin kizicagi bi elbiseyle tesadeufn sevgilinle karsilassan napardin:28:

Kızcağını bildiğim bir şeyi giymem ama öyle bir şey yapsam yeri kazar dibine girerdim yalan söylediğim için :18:
Telefonunu yeni aldın suya düşürdün ne yaparsın ??

hemen garanti için çırpınırım yok olmuyorsa basar parayı tamir ettiririm o arada da baya paniklerim o ayrı :D

kirpi oku eline batsa ?

çıkarırım o_O

alttaki koluna kene yapışsa ne yapardın?

Ay ben direk acile...cikaramam...yanlis yalatim daha da gomerim diye

Alttaki...kocanla bas basa kalmak evde miskinlik yapmak istediniz tlflari calip durmasin diye kapattiniz. Kapi caldi k.valideniz kapida (oğluşunu aramis öylesine ulasamamis...sirf onu bulamadigi için meraktan sizi aramıs tlf.kapalı)

Başbaşa kalıcaz derken boyle nir tabloda kv.nize ne dersiniz ?

En şirin halimle hoşgeldin derim.
Alttaki bugün biriyle tanışacaksın. Seni buluşma yerinde 1 saat bekletti. Tavrın ne olur?

Basar giderim daha fazla beklemeden.Başlamadan biter.Hiç tahammülüm yoktur bekletilmeye.

Bir dönem küslük yaşadığın erkek arkadasin baristiktan sonra sana küs oldugunuz dönemde kız arkadaşlarından biri ile yakinlastigini yakildigini itiraf etse ne yapardin

sittiri çekerim ona da kıza da :KK67::KK11:

işe gitmek için özenip iki dirhem bir çekirdek giyinip çok da süslendiğin bir gün evden çıkıp yola koyulduğunda gömleğinde bir leke fark ettin ne yaparsın ?

Kamufle etmeye çalışırım, ev yakınsa geri dönerim ya da vaktim varsa mağazadan başka bişi uydururum :))

Eşinle şık bir mekanda akşam yemeğindesiniz. Çok hoş bir kıyafet giymişsin. Ama yanından geçen sakar garson yanlışlıkla takılıyor ve elindeki içecekleri üzerine döküyor. Ne tepki gösterirsin?

içimden ağlamak gelir muhtemelen, hemen temizlemeye çalışır ve temizlendiği kadarıyla akşam yemeğine devam ederim

arkadaşınla dolaşırken arkadaşın birden bağırarak koşmaya başlasa ne yaparsın?

Back
X