Böyle bir şey yaşadınız mı?

aybala_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
15
3
86
Merhaba bir derdim var akıl almak istiyorum sizlerden. 3 aylık bir ilişkim var yüz yüze tanıştık ve sevgili olduk uzak mesafe ilişkisi yani. 4 gün önce yanıma geldi görüşmek için telefonuma bakarken yeni instagram hesabımda arama geçmişimde eski flörtümü gördü bana sordu eski flörtüm dedim. O kişi bana eski hesabımdan istek atmıştı bende engelledim daha sonra whatsapptan yazmıştı cevap vermeyip engellemiştim. Yeni hesabımdan öyle bi bakıp çıkmıştım o an ama silmemişim. Herhangi bir art niyet unutamamışlık falan kesinlikle yok. Ama hatalıyım farkındayım. O an kavga ettik ağladık falan sonra kendi şehrine döndü. Ayrılma noktasına geldik zaten çok kıskanç birisi bunu sürekli yüzüme vurur diye ayrılalım diye konuştum ama istemedi. Şu an soğuk ve mesafeli hiçbir şeyi haber vermiyor normal arkadaş gibiyiz. Bazen çok abartıyor diyorum ama empati kuruncada hak veriyorum. Nasıl davranacağımı bilmiyorum

Yani yaşlarınız küçükse ayril bence, balık baştan kokar

sizin iş yaş...
hanı halıhazırda mevcut oturmus bır ılıskınız olsa bı sure sonra uzaktan devam etsenız olur da
daha yenı tanıma asamasında uzakta bu sekılde sadece telden konusarak gorusemeyerek bırbırınızı ne kadar tanıyabıleceksınız?
bırde asırı kıskanc olması da problem ,sevgılı olanlar normal arkadas gıbı olmaz oyle buyuk kavga sebebıde degıl yasanan sey. yaslar kac bu arada 18 falan heralde ??

24 yaşındayız 15 gün sonra bulunduğum şehire geliyor. İş dolayısı ile artık burada yaşayacak işi benim için kabul etti.

Galiba ilişki tecrübesizliğinden kaynaklı

Yaşınız kaç bilmiyorum ama bence güvensizlik ve kıskançlık ilişkinin kanseridir. Yavaş yavaş bitirir sizi. Birde uzak mesafe ilişkisi. Henüz cok kendinizi kaptırmadan konuşup çözün bu mevzuyu veya uzatmadam bitirin bence.

Eski sevgiliyi stalklamak büyük hata. Hadi stalkladın, onu arama geçmişinde bırakmak en yumuşak tabiriyle “saflık”!
adamın yaptığı kıskançlık değil burada, şüphe. Ki şüphelenmekte de çok haklı bence; olay tam tersi şekilde gerçekleşse de siz onun telefonunda bunu görseniz burda adama kırk tane laf ediyor olurduk.

Sonuç olarak; bu ilişkiyi yürütmek istiyorsan geçmişe dönüp “o ne yapmış bu nereye gitmiş” kurcalamayacaksın.

Hata yaptığımın farkındayım tek tesellim artık aynı şehirde yaşayacağız aksi halde yürütmek çok zor olur ve biterdi diye düşünüyorum

Ağladık derken. Valla arkadaş, bu yaşıma kadar öğrendiğim birşey varsa ağlayan erkekten korkarım ben. Hep sonu kötü biter . Bırak gitsin balık baştan kokar

Telefonunuzu kurcalamasına izin vermemeyi öğrenene kadar kimseyle sevgili olmayın.
Siz kendinize saygı duymazsanız kimse duymaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…