- 3 Ekim 2015
- 38
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi guzgulleriG
cidden gülüyorsunuz ama ben ağlıyorum bugün sabahtan akşama kadar ağladım oturdum ve kimseye bişey anlatanıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özür dilerim, dalga geçmek istemedim. Erkek üyenin açabileceği kadar absürt geldi. Absürtlükte level atlamış. Doktora gidin. Geçmiş olsun.memurum.zekam yerinde şükür .18 yaşımda okb teşhisi konudu ilaç kulanıyordum bıraktım.
İlaçları kendi başınıza mı bıraktınız yoksa doktorunuz mu bırakmanızı söyledi?memurum.zekam yerinde şükür .18 yaşımda okb teşhisi konudu ilaç kulanıyordum bıraktım.
ya ne demek unut gitsin bakire de değilmişsin zaten.her önüme gelenle yatayım öyleyse.ya bayıltıcı sprey sıktılarsa?
bakın ben çok ciddiyim sizine dalga geçmiyorum inancım tam ve tekrar ALLAH ı şahit tutuyorum tamamen gerçek düşüncelerim ve yaşadıklarım.Allah aşkına yapmayin etmeyim kardesim ya , yalan değilse bilene bizimle dalga mi geciyorsnuz . Bos yerede Allah'i sahit tutmayim gunahh
bakın ben çok ciddiyim sizine dalga geçmiyorum inancım tam ve tekrar ALLAH ı şahit tutuyorum tamamen gerçek düşüncelerim ve yaşadıklarım.okb hastasıyım anksiyete bozukluğu da var
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.şundan dolayı küçük bir yerdeyim zaten içki almıştım.dükkan sahibi herkese diyebilir şarap aldı bu kadın içer sarhoş olur diye.plan yapmış olamazlar mıUyuduğunda da olabilir bu söylediğin .gece uyurken gelip sprey sıkıp seni bayıltır tecavüz edebilirler dimi. Sarhoş olmana gerek varmı.
Hem sarhoş olduğunu nerden bilecek de gelecekler.
Bu tedirginliğinin altında yatan asıl sebeb ne?
Sen o kısmı anlat
peki toplu tecavüze uğramadım diyelim sadece 1 veya 2 kişi tecavüz ettiyse?toplu tecavüze uğrayıp sabah hiçbir şey olmamış gibi uyanacaksınız sırf sarhoşsunuz diye ve bakire değilsinşz diye
taşıdığınız cinsel organ ve vucudunuz ne hale gelir öyle bir durumda farkında mısınız?bakire olmayınca 10 kişi tecavüz eder ve sabah hiçbir şey olmamış gibi uyanırım kafası nerden geliyor
ayrıca içmeyiniz belli ki size dokunuyor hayaller fantaziler almış başını gitmiş
Alay edilecek bir durum yok okb ciddi bir rahatsızlık da bu konu 3 hafta kadar once de açılmamış mıydı?yeni üyeyim evet ama asla fake değildir bu konu peşin söyleyeyim Yüce Allah ı da şahit tutuyorum yazdıklarımın doğruluğunu.
kendi memleketimden uzak bir yerde memurluk yapıyorum.ama yaşadığım yer küçük bir ilçe ve dedikodu çok oluyor haliyle.
belki hata yaptın diceksiniz ama evet erkek arkadaşım bana gelmek yaşadığım yerleri görmek istedi.çok istedi gelme dedim adım çıkar dedikodu olur dedim."çıkarsa benimle çıksın karım olacaksın dedi" geldi 1 hafta kaldı dışarı çıkmadı ama mutlaka eve girerken görmüşlerdir.ve ben zaten kısa bir evlilik yaşadım 6 yıl önce.
neyse bu geldi gitti.
birkaç gün sonra ben kırmızı şarap aldım ve içtim evimde.1 şişesi beni çok sarhoş etti dünya dönüyordu sanki, içip içip kustum.gece uyandım uyandım kustum.tabi erkek arkadaşım çoktan gitmişti.
şimdi şunu düşünüyorum yaşadığım yer dediğim gibi çok küçük bir yer ve eminim laf olmuştur erkek arkadaşım eve girerken görmüşerdir karşı komşular falan.
sıkıntım şu
ya erkek arkadaşım evden gittiğinde benim sarhoş olduğum gece evime girip bayıltıcı sprey sıkıp bana tecavüz ettilerse? zaten bunun evine erkek geliyor demek ki bu kötü biri biz de gidelim eğlenelim dedilerse? ya olduysa böye bişey? bakire olmadığım için anlayamam da .ve kaldığım ev de afedersiniz çok dandik.alt katta başka bir bayan memur oturuyor.içten merdivenle çıkılıyor eve.en alt katın anahtarı tanımadığım kişilerde ama ev sahibinin de tanıdığıu kişilerde vardı.ve ben bazen kapıyı açık bile unutur yatardımya o gece toplu tecavüze uğradıysam
aklıma geldikçe çıldırıuyorum.erkek arkadşıma bahsedeyim mi bu konuyu? kızmayın fake demeyin lütfen.ALLAH şahit tüm samimiyetime yazıyorum buraya ve kimseye anlatamıyorum bu durumu
![]()
Gorup gorebilcegim en sacma suphe. Madem o kadar guvensiz bi yasantin var icmeseydin kendine hakim olsaydin. O ne sacmalik ya. Git tedavi olyeni üyeyim evet ama asla fake değildir bu konu peşin söyleyeyim Yüce Allah ı da şahit tutuyorum yazdıklarımın doğruluğunu.
kendi memleketimden uzak bir yerde memurluk yapıyorum.ama yaşadığım yer küçük bir ilçe ve dedikodu çok oluyor haliyle.
belki hata yaptın diceksiniz ama evet erkek arkadaşım bana gelmek yaşadığım yerleri görmek istedi.çok istedi gelme dedim adım çıkar dedikodu olur dedim."çıkarsa benimle çıksın karım olacaksın dedi" geldi 1 hafta kaldı dışarı çıkmadı ama mutlaka eve girerken görmüşlerdir.ve ben zaten kısa bir evlilik yaşadım 6 yıl önce.
neyse bu geldi gitti.
birkaç gün sonra ben kırmızı şarap aldım ve içtim evimde.1 şişesi beni çok sarhoş etti dünya dönüyordu sanki, içip içip kustum.gece uyandım uyandım kustum.tabi erkek arkadaşım çoktan gitmişti.
şimdi şunu düşünüyorum yaşadığım yer dediğim gibi çok küçük bir yer ve eminim laf olmuştur erkek arkadaşım eve girerken görmüşerdir karşı komşular falan.
sıkıntım şu
ya erkek arkadaşım evden gittiğinde benim sarhoş olduğum gece evime girip bayıltıcı sprey sıkıp bana tecavüz ettilerse? zaten bunun evine erkek geliyor demek ki bu kötü biri biz de gidelim eğlenelim dedilerse? ya olduysa böye bişey? bakire olmadığım için anlayamam da .ve kaldığım ev de afedersiniz çok dandik.alt katta başka bir bayan memur oturuyor.içten merdivenle çıkılıyor eve.en alt katın anahtarı tanımadığım kişilerde ama ev sahibinin de tanıdığıu kişilerde vardı.ve ben bazen kapıyı açık bile unutur yatardımya o gece toplu tecavüze uğradıysam
aklıma geldikçe çıldırıuyorum.erkek arkadşıma bahsedeyim mi bu konuyu? kızmayın fake demeyin lütfen.ALLAH şahit tüm samimiyetime yazıyorum buraya ve kimseye anlatamıyorum bu durumu
![]()
Alay edilecek bir durum yok okb ciddi bir rahatsızlık da bu konu 3 hafta kadar once de açılmamış mıydı?
.İkinci üyelik mi aldın?