• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle bir şey yaşadıysam intihar ederim.

dalga geçecekler lütfen yazmayın ne olur daha kötü hissediyorum :cry::cry::cry:

İyi de böyle böyle hastalığım var diyerek bizi ikna etmeye çalışırken sen kendin farkindasin demekki rhatsizligin dolayısı ile kendi kendine kurdugunun öyle değilmi.

Geçen hafta da ya erkek arkadaşım bana tecavüz ettiyse vardı, o da sen miydin?

İyi de böyle böyle hastalığım var diyerek bizi ikna etmeye çalışırken sen kendin farkindasin demekki rhatsizligin dolayısı ile kendi kendine kurdugunun öyle değilmi.
evet beynimin bir tarafı saçmalama olmaz öyle sey diyor.diğer yarısı ya olduysa diyor :(

kendinizi kaybediyorsanız madem niye içiyorsunuz! içki sizin neyinize!
burda soracagınıza bi jonekoloğa gidin ve aklınızı başınıza alın.
hemen ardından bir psokoloğa.
o zıkımmıda bi daha içmeyin.

Nasıl bir hâyâl gücü anlamadım ki. Uyuyakaldım sarhoştum kapı da sağlam değil o zaman biri girmiştir eve hatta ikisi de girmiştir üçüde sonra bütün mahalle oo baygın hep bu günü bekliyorduk halledelim bunu o zaman. Sonra da toplu tecavüz. Hem de bayıltma spreyiyle. Kıyafetlerini de geri giydirelim de anlaşılmasın. Aaa bu evlenmiş boşanmış da bakire değil anlamaz haydi mahalle güzgülünü halletmeye

kendinizi kaybediyorsanız madem niye içiyorsunuz! içki sizin neyinize!
burda soracagınıza bi jonekoloğa gidin ve aklınızı başınıza alın.
hemen ardından bir psokoloğa.
o zıkımmıda bi daha içmeyin.
tövbe ettim ağzıma almicam

Konu sahibesi değil, sahibi fake bir ateist. Çözdüm ben kızlar :D

Nasıl bir hâyâl gücü anlamadım ki. Uyuyakaldım sarhoştum kapı da sağlam değil o zaman biri girmiştir eve hatta ikisi de girmiştir üçüde sonra bütün mahalle oo baygın hep bu günü bekliyorduk halledelim bunu o zaman. Sonra da toplu tecavüz. Hem de bayıltma spreyiyle. Kıyafetlerini de geri giydirelim de anlaşılmasın. Aaa bu evlenmiş boşanmış da bakire değil anlamaz haydi mahalle güzgülünü halletmeye

Nasıl hâyâl ettiniz ve inandınız devrelerim yandı be
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

e madem bu kadar ciddi şüphen var kanıtlayıcı bir şeyler de var belki de yazamıyorsun ...
buraya yazmak yerine dr a gitşydin keşke şüphelendiğin gün hemen
en azından kanıt bulurdun
sonra ne yapardın bilmiyorum da
kapınız pencereniz bu kadar güvensiz kolay ulaşılabilirken nasıl yatabiliyorsunuz şaşkınım
tecavüz gasp ölüm her şey gelir başınıza

Back
X