- Konu Sahibi guzgulleriG
Okb değilde bipolar yada şizofren olma ihtimali var mı? Acil doktora gidin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,5 kişi olabilirpeki toplu tecavüze uğramadım diyelim sadece 1 veya 2 kişi tecavüz ettiyse?
eğer yalansa ALLAH beni yarına çıkarmasın.keşke yalan olsaydıBuram buram yalan konu
9 ay 10 gün sonra belli olur :))peki toplu tecavüze uğramadım diyelim sadece 1 veya 2 kişi tecavüz ettiyse?
evet beynimin bir tarafı saçmalama olmaz öyle sey diyor.diğer yarısı ya olduysa diyorİyi de böyle böyle hastalığım var diyerek bizi ikna etmeye çalışırken sen kendin farkindasin demekki rhatsizligin dolayısı ile kendi kendine kurdugunun öyle değilmi.
yok ben değildimGeçen hafta da ya erkek arkadaşım bana tecavüz ettiyse vardı, o da sen miydin?
ya ciddimisinizEger tecavuze ugradysan ha 1 ha 10 ne farkeder..bunu bile ayrintili dusunuyosubn..koy kafani yastiga yat kicinida acikta birakma...kendine daha fazla eziyet etme
tövbe ettim ağzıma almicamkendinizi kaybediyorsanız madem niye içiyorsunuz! içki sizin neyinize!
burda soracagınıza bi jonekoloğa gidin ve aklınızı başınıza alın.
hemen ardından bir psokoloğa.
o zıkımmıda bi daha içmeyin.
Nasıl bir hâyâl gücü anlamadım ki. Uyuyakaldım sarhoştum kapı da sağlam değil o zaman biri girmiştir eve hatta ikisi de girmiştir üçüde sonra bütün mahalle oo baygın hep bu günü bekliyorduk halledelim bunu o zaman. Sonra da toplu tecavüz. Hem de bayıltma spreyiyle. Kıyafetlerini de geri giydirelim de anlaşılmasın. Aaa bu evlenmiş boşanmış da bakire değil anlamaz haydi mahalle güzgülünü halletmeye
Nasıl hâyâl ettiniz ve inandınız devrelerim yandı be
yahuu kafayimi yedin bee!!insan kendini bilmezmi kustugunu falan iyi hatirliyon ama sacmalama allah askina sevgiline de bahsedip deli damgasi yeme bariinanın düşüncelerim bunlar