• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle bir şey yaşadıysam intihar ederim.

İçki+okb+erkek arkadaşınızın gelmesinin laf olacağını düşünmeniz bilinç altınıza yerleşmiş.
Arkadaşım tecavüz dediğin aşkla olan bir sevişme olmadığından, muhakkak bir hırpamala olurdu. Ya bayılttılsrsa diyorsun ya, kollarında bacaklarında bir şey olmasa bile, vajinada tahriş olurdu anlardın. Bilinçaltın sana oyun oynamış.ilaç kullanmaktan bıksan da eğer sağlıklı düşünmek istiyorsan doktor denetiminde kalmaya devam et kendi iyiliğin için

1. Sevgilin niye seni o halde birakip gidiyo?
2. Ya sevgilin de tecavuz ettiyse?:KK8:

Sen evin heryerine kamera taktir. Sabahta kalk bastan sona izle bebisim

:KK43: kendimi bildim bileli psikiyatriste giderim zaten bıktım ilaç kullanmaktan :KK43:
Sen erkek arkadaşın geldiği için namussuz damgası yemekten korkmuşsun. Sonra içtiğin için kendini kaybettiğinden vicdanın rahatsız olmuş. Sonra aklına kapının sağlam olmadığı gelmiş, o zaman biri eve girmiştir ve sprey sıkıp tecavüz etmiştir. Hatta toplu bile etmiş olabilirler. Eve erkek getirdin ya namussuz derler mi bana diye olan korkunun geldiği noktaya bak ! Bazen bu toplumdan nefret ediyorum yaptıkları psikolojik saçma sapan ahlak baskısı psikiyatri hastasını ne hale getirmiş..

Aaaaaa
4 ay öncemi olmuş o_O
Oturduğum yerde 5 yıl yaşlandım.
Tövbe tövbee
Arkadaş biliyorsun kendini, niye konu açıyosun?
Iç ilacını, git doktoruna..
Ne istiyosun biz masumlardan :stop:

Bunun olup olmadığını anlamak istiyorsan aynı olayları tekrar et ama bu defa eve gizli kamera koy

erkek arkadaşını çağır o gittikten sonra şarap iç ve uyuya kal

ertesi sabah görüntüleri izle bakalım toplu tecavüze uğramış mısın uğramamış mısın:KK53:

uğradıysan bu sapıkların hepsi kondom filan kullanmışlar sanırım kullanmamış olsaydılar

şuan 4 aylık hamileydin ve kimden olduğu belli değildi

Ya ciddiye alarak soruyorum toplu tecavüze uğradigini neye dayanarak düşünüyorsun?
Yani ertesi gün ağrin sizin mi vardi? Çünkü bütün nahalleden şüpheleniyorsun dayanamazdin büyük ihtimalle.
Allahim neler yaziyorumo_O

İçki+okb+erkek arkadaşınızın gelmesinin laf olacağını düşünmeniz bilinç altınıza yerleşmiş.
Arkadaşım tecavüz dediğin aşkla olan bir sevişme olmadığından, muhakkak bir hırpamala olurdu. Ya bayılttılsrsa diyorsun ya, kollarında bacaklarında bir şey olmasa bile, vajinada tahriş olurdu anlardın. Bilinçaltın sana oyun oynamış.ilaç kullanmaktan bıksan da eğer sağlıklı düşünmek istiyorsan doktor denetiminde kalmaya devam et kendi iyiliğin için
ALLAH razı olsun ilk cümlendeki tespitin o kadar doğru ki psikolojiden iyi anlıyorsun belli.kesinlikle çok iyi bir psikoloğa gidicem.:(

Ya ciddiye alarak soruyorum toplu tecavüze uğradigini neye dayanarak düşünüyorsun?
Yani ertesi gün ağrin sizin mi vardi? Çünkü bütün nahalleden şüpheleniyorsun dayanamazdin büyük ihtimalle.
Allahim neler yaziyorumo_O
yani şöyle 1 tanesi kestirir gözüne ben gidiyorum sen de gel der arkadaşlarını çağırır :(

ben bugun bebegın hareketlerını hıc hıssetmedım dıye korkumdan uyuyamadım
acıle gıttım kucuk oldugundan normaldır nst ıcın erken doktor da yok ultrosondan bakamayız dedı gonderdıler aglaya aglaya geldım eve
su konuyu okurken tekmeledı :D
o bıle tepkı verdı o derece konu sahıbı !!!

Yazini daha okurken anladim ben kesin tecavuze ugradin tek basina erkek arkadasn gittikten snr ictiysen

acıle gıttım kucuk oldugundan normaldır nst ıcın erken doktor da yok ultrosondan bakamayız dedı gonderdıler aglaya aglaya geldım eve
su konuyu okurken tekmeledı :KK70:
ne mutlu o zaman bana bir işe yaramışım ne diyim :(

Fatmagul musun sen
Millet senin sarhos oldugunu nerden bilicek de evine gelicek millete ictigini reklam mi ediyosun
Oyle bisey olsa emin ol deli gibi sarhos olsan bile hatirlardin belki bir saniyesini belki bir dakikasini ama mutlaka aklinda bi iz kalirdi

Bunu düşüncelerinize neden olan bir kanıt var mı?
çok güzel bir soru hiçbişey yok asında bir tane var.ev sahi,bi evden çık dedi :(4 ay önce falan.neden çık dedi? erkek arkadaşoım geldiği için mi?ya da bana bişey yaptılar onu mu duydu?_

Fatmagul musun sen
Millet senin sarhos oldugunu nerden bilicek de evine gelicek millete ictigini reklam mi ediyosun
Oyle bisey olsa emin ol deli gibi sarhos olsan bile hatirlardin belki bir saniyesini belki bir dakikasini ama mutlaka aklinda bi iz kalirdi
tamam ama ya bayıltıcı sprey sıktılarsa?

su konuyu okurken tekmeledı :KK70:
Ayy kıyamam sana. Sağlıkla kucağına al :)

Back
X