• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle bir şey yaşadıysam intihar ederim.

yani şöyle 1 tanesi kestirir gözüne ben gidiyorum sen de gel der arkadaşlarını çağırır :KK43:
Ya tamam dünyada kötü pislik insan çok da sen yaşadiğin çevreyi hiç mi tanimadin.
Ayrica kalkip kalkip kusmuşsun mutlaka haberin olurdu. Tedavi olmalisin.

Başka yazan oldu mu bilmiyorum, ama kim olduğunuzu tahmin ediyorum.

Acaba bir ev arkadaşı iyi gelmez mi psikolojinize?
Küçük yerlerde bulmak daha kolay olur ev arkadaşı.

Yarabbim sen aklımızı koru :KK34:

Yav arkadaşım ev sahibi normalde de çık diyebilir çık demesiyle nasıl bi bağlantı kurdun hayret

Belki alamanyadan oğlu gelip oturacak :KK16:

çok güzel bir soru hiçbişey yok asında bir tane var.ev sahi,bi evden çık dedi :KK43:4 ay önce falan.neden çık dedi? erkek arkadaşoım geldiği için mi?ya da bana bişey yaptılar onu mu duydu?_

arkadaşım bu kadar kuracağına git tedavi ol.. söylediklerinin hiçbir mantıklı açıklaması yok..tamamen kuruntu..

bu okb liler neden hep tecavüz senaryosu kuruyor kafada anlamadım..geçende lahmacuna ilaç katılıp tecavüze uğradığına inanan biri vardı..

çok güzel bir soru hiçbişey yok asında bir tane var.ev sahi,bi evden çık dedi :KK43:4 ay önce falan.neden çık dedi? erkek arkadaşoım geldiği için mi?ya da bana bişey yaptılar onu mu duydu?_
butun mahalleden supheleniyosun da ya erkek arkadasin sende kaldgnda bayiltici sprey sikip sana tecavuz ettiyse bu hic aklina geldimi? neler diyorum ya korle yatan sasi kalkarmis:KK53:

tamam ama ya bayıltıcı sprey sıktılarsa?
Sen hatırlamasan da fizik unutmaz arkadaşım, sürtünme kuvveti etkisi diye bir şey var, hele ki toplu tecavüz diyorsun, sabah kalktığında emin ol anlardın, daha ne kadar açık yazayım. Tamamen bilinç altın oyun oynuyor

Başka yazan oldu mu bilmiyorum, ama kim olduğunuzu tahmin ediyorum.

Acaba bir ev arkadaşı iyi gelmez mi psikolojinize?
Küçük yerlerde bulmak daha kolay olur ev arkadaşı.
Keşke böyle yazmasaydınız kaç gün dert eder kendine acaba kimdi beni tanıdı rezil oldum birine diye

Hadi bayılttılar diyelim sarhoştun hatırlamıyosunda diyelim canım toplu tecavüze uğrasan sabah kaktığında bunu anlayamıyosan sen hep kafan güzel geziyosun demektir. Sana sadece kocaman bir oha diyorum.

butun mahalleden supheleniyosun da ya erkek arkadasin sende kaldgnda bayiltici sprey sikip sana tecavuz ettiyse bu hic aklina geldimi? neler diyorum ya korle yatan sasi kalkarmis:KK53:
erkek arkadaşımla aramızda bişeyler oldu ama ona evleneceğim adam gözüyle bakıyorum :( anlatsam mı düşüncelerimi ona?

Ay bu konu ya telefon tuvalete düştüyse olayina benzeyecek. Gece kalktiğini hatirliyorsun ya işte baygin olsan nasil kalkip kusacaktin?
ayyyyyy
ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN
ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETS,N
konu kapandı benim için evet sabaha kadar uyandım ara ara ALLAH razı olsun bayıtsalardı uyanamazdım.ALAH SENDEN BİN KERE RAZI OLSUN!

Back
X