Böyle bir sey yasayan ya da duyan var mi?

Siddet gösterdigi kisi bendim. Askim diye paylasan yeni kiz arkadasi ya da nisanlisi. Henüz siddet olayi olmamis olabilir.

Insallah tesekkür ederim. Ben de uzun süredir takip etmiyordum ama sosyal medyada denk geldi ve baktim, sasirdim daha dogrusu. Insan bir garip oluyor.

Nasil ya size transparan tayt alıp dışarda mi gezdiriyordu? Birde transparan tayt ne ?

Bende boşandım. Ama herkes mutlu. Yani mutlu olsun banane diyorum şimdi ama boşanmanın ilk yılında hep mutsuz olsun istiyordum.. zamanla umursamıyor insan. İnş sende bi gün umursamayacaksın
Nerden biliyosunuz mutlu olduklarini? cok emin yazmissiniz.

Insallah tesekkür ederim. Ben de uzun süredir takip etmiyordum ama sosyal medyada denk geldi ve baktim, sasirdim daha dogrusu. Insan bir garip oluyor.
Anliyor seni canim bende ozaman yuhhh demistim daha kac ay oldu hemen birini bulmus engelli bende heryerde suan zaten evliyim cok sukur cokda mutluyum insallah sende gusel bi yuva kurucaksindir

Anliyor seni canim bende ozaman yuhhh demistim daha kac ay oldu hemen birini bulmus engelli bende heryerde suan zaten evliyim cok sukur cokda mutluyum insallah sende gusel bi yuva kurucaksindir
Cok sevindim sizin adiniza. Nerde tanistiniz esinizle? Insallah bir gün ben de beni hakeden biriyle bir yola baslayabilirim.

Var. Tanıdığın kızı evlendi. Eşi içip dövüyormus. Babası almış kızını boşanmislar. Sonra tekrar evlendi. Gayet güzelmiş maşallah.

Herkes derken bende eski eşim de mutlu. O anlamda söyledim. Hayatında ne var ne yok bilmiyorum onun. Hayatında biri var mı bilmiyorum. Ama adam mutlu yani bensiz, o aşikar
Hyatinda ne var ne yok bilmiyorsaniz belki de mutlu degildir:) Hangimiz tam anlamiyla mutluyuz ki zaten. Hayatta belli seyleri yasadiktan sonra ve belli bir yasa geldikten sonra bir cok sey anlamsiz gelmeye basliyor.

Hyatinda ne var ne yok bilmiyorsaniz belki de mutlu degildir:) Hangimiz tam anlamiyla mutluyuz ki zaten. Hayatta belli seyleri yasadiktan sonra ve belli bir yasa geldikten sonra bir cok sey anlamsiz gelmeye basliyor.
İlk zamanlar takip ediyordum vs... umrumda değil artık. Çok şükür zaman gerçekten her şeye ilaç.

Cok sevindim sizin adiniza. Nerde tanistiniz esinizle? Insallah bir gün ben de beni hakeden biriyle bir yola baslayabilirim.
Bizim hikayemiz bi acayip ayrildikdam 9 ay sonra bosanma davam oldu yurtdisindaydim turkiyeye geldim dayimda kaldim bi aksam kuzenimke dışarı ciktik arkadaslarinida cagirdi esimde vardi beni gormus beyenmis aylarca pesimdek kostu ben bidaha evlilik yapmayi dusunmuyodum kalbimi kazandi 2 sene sevgili kaldikdan sonra evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…