Boyle biri?

"Kötü kadınlar ve kötü sözler, kötü erkeklere; kötü erkekler, kötü kadınlara ve sözlere; temiz kadınlar ve temiz kelimeler temiz erkeklere; temiz erkekler de temiz kadınlara ve temiz sözlere yakışır." (Nur suresi, 26. ayet)

Ben evlenmeden bir sey yasamak istemiyorum boyle birini bulabilir miyim birde uni okuyorum gorucu usulu olur mu ilerde birini bulamazsam diye?
Erkeklerin hangisi bir şey yaşamadan evleniyorsa sende belki bulursun öyle birini, üniversite okuyorsun görücü usulüyle evlilikten söz ediyorsun kocaya odaklanacağın kadar okuluna odaklansan merak etme evde kalmazsın 😆

Sen istedin girelim bence :KK70:
Peki.
Ben senin üniversite okuduğuna inanmadım.
Üzmek istemiyorum ama gerçekten inanmadım.
12 yıllık eğitimciyim, kırıcı olmak istemiyorum ama üniversite okuyarak kendine kattığın vizyon bu olmamalı.

Peki.
Ben senin üniversite okuduğuna inanmadım.
Üzmek istemiyorum ama gerçekten inanmadım.
12 yıllık eğitimciyim, kırıcı olmak istemiyorum ama üniversite okuyarak kendine kattığın vizyon bu olmamalı.
Inanma senin bilecegin bir sey

Daha önce karşıma hiç sadece cinsellik yaşamak için sevgili olmak isteyen çıkmadı, eşimde dahil. Acelen yok bekle. Elbet çıkar biri karşına

Niye oyle dediniz kirildim acikcasi
Kirilmayin lutfen sadece bir uyari bu. Ben de asla istemem hemcinsim mutsuz olsun evlilikte aradığını bulamasin. Ne zorluklara göğüs geriyor insan yuva kurarken.
Sadece sizi şu bakımdan uyarmak istiyorum: sevgili konusuna yalniz kalmak korkusuna o kadar takilmissiniz ki karşınıza çıkıp size 2 guzel laf edenin peşinden gidecekmissiniz izlenimine kapılıyorum. Yahu bi durun yaşınız kaç hayatın başında, ustelik en guzel gunlerindesin. Umutsuz sekilde sevgili derdine dusmektense kendine yatirim yap. Kendi degerinin farkina var. Hayatını ve sevdiklerinin hayatını zenginleştir. Sen ne kadar donanimli, keyifli olursan hayatına oyle biri girer. Ama bu dusuncelerle devam edersen aman bi kocam olsun diye evleneceksin. Niye yapasin bunu kendine?

Kirilmayin lutfen sadece bir uyari bu. Ben de asla istemem hemcinsim mutsuz olsun evlilikte aradığını bulamasin. Ne zorluklara göğüs geriyor insan yuva kurarken.
Sadece sizi şu bakımdan uyarmak istiyorum: sevgili konusuna yalniz kalmak korkusuna o kadar takilmissiniz ki karşınıza çıkıp size 2 guzel laf edenin peşinden gidecekmissiniz izlenimine kapılıyorum. Yahu bi durun yaşınız kaç hayatın başında, ustelik en guzel gunlerindesin. Umutsuz sekilde sevgili derdine dusmektense kendine yatirim yap. Kendi degerinin farkina var. Hayatını ve sevdiklerinin hayatını zenginleştir. Sen ne kadar donanimli, keyifli olursan hayatına oyle biri girer. Ama bu dusuncelerle devam edersen aman bi kocam olsun diye evleneceksin. Niye yapasin bunu kendine?
Haklisin canim

Back
X