- 16 Mayıs 2019
- 479
- 397
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye oyle dediniz kirildim acikcasikusura bakmayın, bu bir temenni değil, umarım hiç de gerçekleşmez ama ben sizin bu hal ve tavırla mutlu bir evliliğiniz olacağına inanmıyorum.
Tam olarak hangi üniversite sizinki? Açıköğretim falan mı?
Ahah dogruKk universitesibolum bdv evlilik
yuksek lisansini acil evlilik olarak yapmak istiyor
![]()
Erkeklerin hangisi bir şey yaşamadan evleniyorsa sende belki bulursun öyle birini, üniversite okuyorsun görücü usulüyle evlilikten söz ediyorsun kocaya odaklanacağın kadar okuluna odaklansan merak etme evde kalmazsınBen evlenmeden bir sey yasamak istemiyorum boyle birini bulabilir miyim birde uni okuyorum gorucu usulu olur mu ilerde birini bulamazsam diye?
Ben üniversiteyi bitireli on seneyi geçti kuzum. O toplara hiç girmeyelim şimdiAhah sen hangi unidesin onu soyle
Peki.Sen istedin girelim bence![]()
Inanma senin bilecegin bir seyPeki.
Ben senin üniversite okuduğuna inanmadım.
Üzmek istemiyorum ama gerçekten inanmadım.
12 yıllık eğitimciyim, kırıcı olmak istemiyorum ama üniversite okuyarak kendine kattığın vizyon bu olmamalı.
Kirilmayin lutfen sadece bir uyari bu. Ben de asla istemem hemcinsim mutsuz olsun evlilikte aradığını bulamasin. Ne zorluklara göğüs geriyor insan yuva kurarken.Niye oyle dediniz kirildim acikcasi
Haklisin canimKirilmayin lutfen sadece bir uyari bu. Ben de asla istemem hemcinsim mutsuz olsun evlilikte aradığını bulamasin. Ne zorluklara göğüs geriyor insan yuva kurarken.
Sadece sizi şu bakımdan uyarmak istiyorum: sevgili konusuna yalniz kalmak korkusuna o kadar takilmissiniz ki karşınıza çıkıp size 2 guzel laf edenin peşinden gidecekmissiniz izlenimine kapılıyorum. Yahu bi durun yaşınız kaç hayatın başında, ustelik en guzel gunlerindesin. Umutsuz sekilde sevgili derdine dusmektense kendine yatirim yap. Kendi degerinin farkina var. Hayatını ve sevdiklerinin hayatını zenginleştir. Sen ne kadar donanimli, keyifli olursan hayatına oyle biri girer. Ama bu dusuncelerle devam edersen aman bi kocam olsun diye evleneceksin. Niye yapasin bunu kendine?