Boyle biri?

Önce derin bir nefes al sakinleş ve o telefonu elinden bırak. Sakinleşince mantıklı düşünmeye başlayacağını umuyorum.

Üniversite öğrencisiymişsiniz ne güzel nedir bu koca merakı? Birini bulamazsanız dünyanın sonu mu yani? Hayırlısını isteyin illa biri olsun diye değil. Ayrıca neden illa birinin sizi biriyle tanıştırmasını bekliyorsunuz kendiniz biriyle tanışabilirsiniz hele ki üniversite gibi bir dünya insanın olduğu en çok sosyalleşebileceğiniz yerde. Daha çok küçüksünüz önce okul bitsin mesleğinizi elinize alın sonra bakarsınız biri oluyor olmuyor diye

bende cok düsünüyordum bunu bosa kafa yorma . Alnina yazilmis olan seni buluyor.

Ben de okuyordum sonra okul bitti calismaya basladim bu ara ne insta ne face hic birsey kullanmadim hic bi yerde fotografim yoktu . evlenmeyi de düsünmüyordum Arkadaslarim hatta sen nzmn Evleneceksin kimle diye soruyorlardi hic bi yerden ulasilmiyordu bana cünkü Cevreden soranlara yok diyordum.

bize Misafirler gelmisti genc bir cift gittikden sonra Adam kardesine yakistirmis Ailesine söylemis ... Boslugm ageldi görüsüelim dedim ama telde yazmak sadece ardindan 1 ay gecmedi Nisanlandik. Hatta kendisini Nisanimda gördüm ilk Tamamiyle Görücü Usulü yani :D 1 sene icersinde evlendik ve suan 1 Sene lik evliyim...

İnsan başlı başına kıymetli bir varlıktır hele ki kadın güçlü değildir, kadının kendisi bir güç'tür zaten.
Öyle erkek bulamazsınız; anca cemaate falan kaydolursanız ders alan öğrencilerden falan haramdan kaçan bulursunuz.
Allah'a inanıyorsanız ne sevgili isteyin ne merak edin.

her şey olacağına varır.

kusura bakmayın, bu bir temenni değil, umarım hiç de gerçekleşmez ama ben sizin bu hal ve tavırla mutlu bir evliliğiniz olacağına inanmıyorum.

Back
X