Boyle biri

Rainyy bugün yorumlarda senin adını görmüştüm sesi çıkmıyor diyee, geldin kız Gönlüne göresi gelsin inşallah canı gönülden diyorum :)

1-Nickini degistir. Sabikalisin artik. Rainny i gören herkes aha geldi bizimki yine depreşmis diyodur. Ciddiye alinmiyor yazdiklarin. 2-kisisel gelisime yönel psikolojik destek almaya calis. Devletteki uzmanlat zayif ama hic yoktan iyidir. 1. Öneri site icin 2. Oneri senin icin

Ya artık resmen rainyy bingo oynayabilecek hale geldik. Potansiyel konu başlıkları:
1. Uzun zaman oldu : Uzun zamandir kimse için derin birşey hissetmedim. Acaba beni seven birini bulurmuyum?
2. Acaba: Ben gezmeyi/yemegi/icmeyi/spor yapmayi vs. Cok seviyorum, acaba bana göre birisini bulurmuyum?
3. Olur mu? : iki gündür internetten biri ile yazıyoruz. Acaba tanışmaya gitsem mi? Evlensek çocuklarımızın ismini beraber karar veririz mi? Acaba beni sevecek mi?

Ha beni rainyy de asıl kızdıran nokta. Dönüp dönüp aynı konuları açıyor. Herkes kendince yardım etmeye ve moral vermeye çalışıyor, ama kendisi haftaya ayni konu ile tekrar geliyor dalga geçer gibi.kendini geliştirmek yok, kendi öz güvenini güçlendirmek yok, sadece bir beyaz atli prens bekleyişi. Bir taraftan da canım acıyor kıza, çünkü daha hala kendini mutlu etmek derdinde değil. En iyisi konularını göz ardı etmek, çünkü artık

Maalesef öyle. Ülkemizde kizlarimiz altin bileziklerini kollarina takip kimseye muhtac olmamayi degil bir an önce altin yuzuklerini takip bi adama kapak atmayi dusunuyor. Bu nedenle de kadin istismari bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…