- 18 Ocak 2018
- 3.187
- 8.960
- 158
- 33
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Son cumleniz iş yerinde neden sorun yaşadığınızı gösteriyor.Bana yapılanları ben biliyorum.hiç etkilenmemiş olmam mı gerekirdi.ben mdrden huzursuzum.yaptıklarını artık genel md yardımcısı dahil herkesr anlattım ve bemzer şeyler yaşayan çokmuş.hatta istifa etmek isteyenler varmış.hayır insanlar ayrımclık yapmamalı diyorum siz psikiyatris diyorsunuz.kötü söz söylemek istemem ama aynısını yaşamanız lazım beni anlamanız için.ben hadi psikiyatra gittim en fazla onlara aldırmam ama bu onların kişiliksizliğini adaltsizliğini değiştirmicek.allah başınıza versin ne diyim
ilk mesajına cevap olarak yazmış aynısını yaşayı. hastaneye yat yok mesajda alıntıladım..
Genel Müdür kendi altında çalışan müdürün elestirisini nerdeyse zurnanın son deliği olan sizin yanınızda yapıyor ama ne hikmetse herkes bulunduğu pozisyonda işine devam ediyor!! Belki Genel Müdürünuz Müdürünüzün kulağını cekmistir; herkese yaptigina sustum ama sarimanolyami üzme demistir
Empati için yazdımSon cumleniz iş yerinde neden sorun yaşadığınızı gösteriyor.
ha kişi hamileymiş bir de bu detayı yeni gördüm
belki de hamile diye geri adım attı müdür amir ne zıkımsa unvanı
Hamile değilimolabilir.
nasıl olsa doğum izni vs gidecek diyedir.
yoksa aman hamile iyi davranalım yoktur.
konu sahibesi zor insan.
kocasını çağırtıp işyerinde ki adamla kavga ettirtmişliği var.
hep mutsuz hep şikayet halinde. sürekli bir memnuniyetsizlik.
belki ciddi depresyondadır.
hakaret olarak algılıyor ama destek almalı hayatla kavga ediyor resmen.
canına yazık.
Hamile değilim
olabilir.
nasıl olsa doğum izni vs gidecek diyedir.
yoksa aman hamile iyi davranalım yoktur.
konu sahibesi zor insan.
kocasını çağırtıp işyerinde ki adamla kavga ettirtmişliği var.
hep mutsuz hep şikayet halinde. sürekli bir memnuniyetsizlik.
belki ciddi depresyondadır.
hakaret olarak algılıyor ama destek almalı hayatla kavga ediyor resmen.
canına yazık.
Bunlar da acıtıyo insanı ve onlar hep değerli çalışmasalar bileben kardeşimin yemin törenine gitmek için izin alamadım 1 gün, gittim rapor aldım, ama bir kadın erkek amirimizle arkadaş olduğunu her fırsatta dile getirip aöf sınavları için izin alırdı adet günü olurdu sancım var diyip izin alırdı neler neler, insanın bu ortamlarda yapabileceği tek şey çamurlaşmamak kendini kaybetmemek
Bunlar da acıtıyo insanı ve onlar hep değerli çalışmasalar bile
Müdürle konuşucam tatilden dönsün de.adil olsunevet acıtıyo benim tansiyonlarım oynuyodu sonra sonra tabiri caizse kaşarlandım gülüp geçiyorum
sen bir de taktığını çok belli ediyosun sanırım
Benim ic8n hastaneye yat demek kiricilim degilhastaneye yat demek kırıcı ama uzmanlık ister ayrıca
arkadaşım benim düşüncemden öte yaşadıklarım somut olaylar var
Müdürle konuşucam tatilden dönsün de.adil olsun
Halen sürdürüyorsunuz kırıcılığınızı.her birey farkludır.kimimizin iletişimi iyi olmayabilir.insanlar ın arasında huzursuz hisseder.evet tedavi seçeneklerini de belki denemiştir ama olmamıştır.ne yani kendisinden başka kimseye zararı olmayan bu insan ekmeğini kazanamayacak mı.haksızlığa mı uğrucak.kendimizden farklı olanı ezecek ve etiketlicek miyiz.hayır böyle olmamalıBenim ic8n hastaneye yat demek kiricilim degil
Nasil kalp krizi geciren bir insan hastaneye yatip tedavi oluyorsa ruhsal olarak hasta olan insan da hastaneye yatip tedavi olmali
Ailemde yatan oldu gayet de guzel tedavi olup ciktilar
Kirici olsun diye yazmadim gercekten buna inandigim icin yazdim
İletişim kuramıyorum ama zararım kendime.hep üstüme geliniyo ve istenmiyorum ayrımclığa tabi tutuluyorumSomut olaylar neden bir tek sana oluyor onu çözmen lazım işte..
şimdi biz sana evet haklısın dediğimizde olay çözülecekse evet olanlar güzel değil..Ama bu kadarı neden sana oluyor? Memur olmasan dicem ki işten çıkartmak için yapıyorlar..Ama memursun neticede..Diğer konularını da inceledim..
Ha şunu da atlamayalım iş hayatı güllük gülistanlık değil malesef..
Ya anlattıklarımın hepsi doğruysaBen size daha önceki bir konunuzda da aynısını yazmıştım. Ben çevrenizdeki herkesin sorunlu olduğuna veya sizi üzmeye/yıpratmaya çalıştığına inanmıyorum. Müdürünüz, iş arkadaşlarınız, eşiniz, babanız, çocuğunuzun kreş müdürü vs. çevrenizdeki herkes kötü olamaz, hayatın olağan akışına aykırı çevrenizdeki herkesin kötü olup sizin iyi olmanız. Bence adım atmadan önce kendinizi sorgulamanız lazım, ben de mobbing gördüm, çok zor bir insanla çalıştım ama onu affetmem gerektiğini hiç düşünmedim çünkü affetmem için bir his beslemem lazımdı benim için hiçbir şeydi o kişi. Ben sizin psikolojide niyet okuma denen şeyi yaptığınızı düşünüyorum, insanların davranışlarını onlara sebebini sormadan yorumluyorsunuz ve kendi düşüncenize inanıyorsunuz, bu da onlara karşı olan nefretinizi arttırıyor. Bu sizi çok yıpratır. İşinizi yapın çıkın, olayı duygusala bağlamaya gerek yok gerçekten iş yerinde.
Affetmek konusunda da ben hayatımda bana bir şekilde kötülüğü dokunmuş herkesi kendi iç huzurum için kendi içimde affediyorum. Ancak onları hiçbir şekilde hayatıma almıyorum, kendilerine karşı bir duygu beslemiyorum, bir şekilde yüzyüze bakmak durumundaysam sadece o anı yaşıyor ve geçiyorum. Tavsiye ederim.
Müdürü bağışlamak demek yanlıştı yani onunla eskisi gibi nasıl olabiliriz.ya da ona güvenebilir miyim.ya da bu adamla nasıl iletişim kurulurBen size daha önceki bir konunuzda da aynısını yazmıştım. Ben çevrenizdeki herkesin sorunlu olduğuna veya sizi üzmeye/yıpratmaya çalıştığına inanmıyorum. Müdürünüz, iş arkadaşlarınız, eşiniz, babanız, çocuğunuzun kreş müdürü vs. çevrenizdeki herkes kötü olamaz, hayatın olağan akışına aykırı çevrenizdeki herkesin kötü olup sizin iyi olmanız. Bence adım atmadan önce kendinizi sorgulamanız lazım, ben de mobbing gördüm, çok zor bir insanla çalıştım ama onu affetmem gerektiğini hiç düşünmedim çünkü affetmem için bir his beslemem lazımdı benim için hiçbir şeydi o kişi. Ben sizin psikolojide niyet okuma denen şeyi yaptığınızı düşünüyorum, insanların davranışlarını onlara sebebini sormadan yorumluyorsunuz ve kendi düşüncenize inanıyorsunuz, bu da onlara karşı olan nefretinizi arttırıyor. Bu sizi çok yıpratır. İşinizi yapın çıkın, olayı duygusala bağlamaya gerek yok gerçekten iş yerinde.
Affetmek konusunda da ben hayatımda bana bir şekilde kötülüğü dokunmuş herkesi kendi iç huzurum için kendi içimde affediyorum. Ancak onları hiçbir şekilde hayatıma almıyorum, kendilerine karşı bir duygu beslemiyorum, bir şekilde yüzyüze bakmak durumundaysam sadece o anı yaşıyor ve geçiyorum. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?