• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle birini nasil hayatimdan çıkarabilirim?

medpolmm

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
13
Yaklaşık 4 sene önce ortak arkadaş sayesinde tanıştık yıllarca istemedim ablam hayır dediği için sonrasında duzeldim dedi kabul ettim çok güzel başladı ilişkimiz ama günden güne hesaplarımı kapatmayı sadece onun ailesini ve benim ailemin olmasını istedi bu süreçte de aileler tanıştı ciddiyete bindi diye kabul gördüm yaptım oynadığım bir oyun vardı artık konuşmaktan sıkılıp uyuyorum diyip oyun oynuyordum onu sildirdi 3 platformumu kapattırdı kıyafetine karıştı 1 aradım vardı gözüm tutmadı dedi sildim numaramı degismemi istedi değiştirdik hatta hep ulssabilmek için faturalı yaptık evden çıkmamı istemiyor herhangi biryerde çalış attiririm diyor ben nasıl kurtulurum bundan 23 yaşında ben 19 başta çok güzeldi dediğim gibi kandım evlenicez dedik inandım herseye boyun eğdim ama dayanamıyorum

Boyun eğmeyeceksin onun yapma dediği şeyleri inadına yaparak onu kendinden soğutacaksın
Ne yapmana en çok karşıysa onu yapacaksın mesela

Boyun eğmeyeceksin onun yapma dediği şeyleri inadına yaparak onu kendinden soğutacaksın
Ne yapmana en çok karşıysa onu yapacaksın mesela
Soğur mu o sekilde eğer olacaksa yapicam aynen böyle ben bitirisem bela olur diye cekiniyorum

Başından taviz tavizi doğurmuş resmen. Sakın evlenmeye kalkma hemen bitir.

Daha 19 yaşındasın, kendine gel. Bu herife bu imkanları sen vermişsin, hiç kusura bakma. Biran önce kurtul bu ruh hastasından.

Soğur mu o sekilde eğer olacaksa yapicam aynen böyle ben bitirisem bela olur diye cekiniyorum
Evet buz gibi soğur
Neyine kızıyor neyine karşı
Oyun mu. İndireceksin
En çok kızdığı şeyleri yapacaksın
Ben yapma demedim mi dediğinde
Ben internetten takip ediyorum senin gibi karışan sevgili yok. Ben özgür bir bireyim istediğimi yaparım diyeceksin
Der ki bu artık başkaldırıyor istediğim gibi karışamıyorum bundan olmaz
O senden kendisi ayrılır

Mesela ses atacaksın sesin dışarıda gelecek neredesin dediğinde az hava almaya çıktım bir mekana giderim diyeceksin
Böyle birkaç kere başına buyruk bile davransan zaten kendi ayrılmak isteyecektir

Evet buz gibi soğur
Neyine kızıyor neyine karşı
Oyun mu. İndireceksin
En çok kızdığı şeyleri yapacaksın
Ben yapma demedim mi dediğinde
Ben internetten takip ediyorum senin gibi karışan sevgili yok. Ben özgür bir bireyim istediğimi yaparım diyeceksin
Der ki bu artık başkaldırıyor istediğim gibi karışamıyorum bundan olmaz
O senden kendisi ayrılır
İnşallah böyle düşünür yapıyorum diye daha fazla üstüme gelmez

Artık katlanamıyorum o eski yönetebileceğin (adın) yok diyeceksin ve başına buyruk davranacaksın
Kızdığında iki katı laf söyleyeceksin şok olacak. Alttan almayacaksın
Kendi kaçar senden

İnşallah böyle düşünür yapıyorum diye daha fazla üstüme gelmez
İşte bak düşünce tarzın yanlış o senin üzerine bir geliyorsa sen artık onun üzerine iki geleceksin. Laf mı söylüyor sen de söyleyeceksin bağırıyor mu sen de bağıracaksın. Susar dinlersen zaten işin zor böyle kızı bulmuş bırakmaz

Yapma dediklerinin hepsini aniden yapmaya başla bana karışma de ben bilirim de alırsan al almazsan alma de emin ol o bırakacak

Artık katlanamıyorum o eski yönetebileceğin (adın) yok diyeceksin ve başına buyruk davranacaksın
Kızdığında iki katı laf söyleyeceksin şok olacak. Alttan almayacaksın
Kendi kaçar senden
Annem vermiyorum kızımı diyormuş o ise alırım söz verdik biz birbirimize nasıl almıyorum izleyin falan diyormuş

Back
X